ALL PRODUCTS

Consultancy uur

110.00

Met dit Consultancy uur heb jij binnen één uur meer inzicht in hoe jouw bedrijf Social Media beter kan toepassen. De inhoud is volledig aan te passen aan de hand van jouw vragen. Denk: influencer marketing, social media strategie, performance, en meer! Het consultancy uur is hoe dan ook altijd hands-on en bordevol inspiratie.

In-house strateeg

1,280.00

Wil je intern grote stappen maken voor jouw bedrijf? Wil je een marketing afdeling gaan opbouwen, je branding helemaal omgooien, nieuwe producten ontwikkelen, of bijvoorbeeld een volledig nieuwe strategie doorvoeren? Vanuit Social Nomads bieden graag een extra set strategische handen aan door middel van een in-house strateeg!

Influencer Strategie Sessie

399.00

In de Influencer strategie sessie lopen we samen door alle mogelijkheden van influencer marketing en spitsen we die opties vervolgens toe op jouw knelpunten, budget en identiteit als bedrijf.

Lead generation kick-start (3 maanden)

399.00

Een ideale aanvulling op de content- en influencerstrategie, is lead generation. Tijdens deze kick-start van 3 maanden zal onze performance expert jouw volledige doelgroep onderzoeken, ads testen en uiteraard: directe resultaten behalen.

Premium package: consultancy, strategie én training in 1 dag

2,499.00

Het is tijd voor ‘the next level’. Je bent aan het groeien als bedrijf en de Social Media moeten ook een stap omhoog. Je loopt tegen een aantal punten aan binnen je bedrijf, die je graag in één keer opgelost en beantwoord wilt hebben. De Premium Package dag heeft 3 onderdelen: focus vragen behandelen, social media strategie bouwen en eindigd met meerdere workshops geselecteerd op de behoeften van jouw bedrijf. Knallen is gegarandeerd!

Influencers scouten: 20 creators voor jouw merk

99.00

Als aanvulling op de influencer strategie/ workshop, willen wij graag een extra service aanbieden: gebaseerd op de tone of voice, niche, doelstelling en budget van jouw bedrijf, zullen wij 20 influencers scouten die een authentieke match vormen voor jouw bedrijf.

Social Media strategie sessie

399.00

De Social Media strategie sessie is ideaal voor bedrijven en ondernemers die hun Social Media een boost willen geven, hun bereik willen vergroten, imago willen versterken en – op lange termijn –  meer sales willen genereren. Wij kijken samen naar de ideale strategie op basis van tijd, budget en andere resources. 

Social sales strategie sessie

399.00

Deze sessie is ideaal als je meer performance-based resultaten wilt behalen binnen jouw bedrijf. Lead generation lijkt heel simpel maar kan in de juiste handen naar een veel hoger niveau worden getild. Wij dagen je uit: kom 2 uur met onze expert zitten en je zult het verschil zien!

Training: Efficiënte Influencermarketing in 9 stappen

249.00

Hoe selecteer je de juiste influencers voor jouw campagne, hoe benader je ze, hoeveel hoor je ze te betalen en hoe brief je ze om tot een succesvolle campagne te komen? Gedurende deze workshop doorlopen we de volledige workflow van 9 stappen die wij bij Social Nomads hebben ontwikkeld: alle stappen die jij nodig hebt voor efficiënte influencermarketing.

Training: De strategie & groei van een Instagram kanaal

299.00

Om een succesvolle Instagram strategie te kunnen creëren, moet je allereerst op de hoogte zijn van alle beschikbare opties en hoe je deze zo efficiënt mogelijk voor je bedrijf kan gebruiken. Tot slot delen we enkele interessante inzichten over het beruchte instagram algoritme: hoe werkt het en hoe kun je het gebruiken om je groei te versnellen?

Training: Tijdsbesparend community management

249.00

Community management: enorm essentieel, maar ook enorm tijdsrovend. Het is niet voor niets dat veel freelancers, start-ups en bedrijven deze taak willen uitbesteden. Daarom hebben wij deze training in het leven geroepen! Gedurende 1 uur doorlopen we alle tips & tricks die wij zelf door de jaren heen hebben ontwikkeld als influencers.

Wij maken jouw Influencer strategie

1,097.00

Influencer marketing werkt alleen met een goed uitgedachte lange termijn strategie. Heb je zelf geen tijd om je hierin te verdiepen? Dan doen wij het gewoon voor je! Inclusief een selectie van 15 influencers, 4 creatieve campagne concepten die je direct kan toepassen én een training rondom influencer samenwerkingen.

Wij maken jouw Social Media strategie

897.00

Zelf geen tijd om de Social Media strategie uit te werken? Of laat je dit liever over aan specialisten? Dat kan natuurlijk ook! Aan de hand van een intakegesprek maakt Social Nomads een uitgebreide Social Media strategie volledig aangepast op de doelstellingen en de resources van jouw bedrijf.

Workshop: Creëer content als een influencer

299.00

Als bedrijf is pakkende social content ontzettend belangrijk om op te vallen en te groeien, maar veel bedrijven weten niet waar ze moeten beginnen met hun content strategie. Van wie kan je dat beter leren dan van professionele creators? Één van de meest gestelde vragen die influencers krijgen is: hoe creëer je zo’n mooie foto’s en zo’n perfecte feed? In deze workshop gaan we precies die vragen beantwoorden én meer.

Your Social Coach traject

399.00

In het Your Social Coach traject gaan we aan de slag met jouw (personal) brand en gaan we tot de core: wat is jouw WHY en hoe gaan we dit visualiseren? Vervolgens creëeren we samen een strategie die ervoor zorgt dat jouw merk met de buitenwereld gaat worden gedeeld. Influencer hacks zullen geen geheim meer zijn voor jou.

Resultaat 1–16 van de 24 resultaten wordt getoond

0

Start typing and press Enter to search

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.