toon de blokken hulp

ALL PRODUCTS

Training: Rock your Influencermarketing

1,000.00

In deze training nemen we bedrijven mee in de wereld van influencers. Door een beter begrip voor creators te ontwikkelen, kan jij daar als bedrijf slim op reageren en meer resultaten uit je marketingcampagnes halen. Daarnaast behandelen we een aantal essentiële influencermarketing vragen: hoe selecteer je de juiste influencers voor jouw campagne? Hoe benader je ze? Hoeveel hoor je ze te betalen en hoe brief je ze om tot een succesvolle campagne te komen? Gedurende deze training doorlopen we de volledige 9-stappen workflow die wij bij Social Nomads hebben ontwikkeld.

1:1 Social Coaching Traject

1,799.00

In het 1:1 social traject gaan we 4 maanden lang aan de slag met jouw social media. Wil jij het gewoon in 1x goed aanpakken, een hele bom aan waarde ontvangen die níemand anders krijgt, persoonlijke begeleiding van Lynn én een hele stroom aan leads via Social Media krijgen? Dat kunnen we regelen!

3 in 1 Preset Bundle

117.00 89.00

Kan jij niet kiezen tussen alle mooie preset collecties en wil je ze eigenlijk gewoon allemaal? Dat kan! Ze werken allemaal heel goed samen. Als je alledrie de collecties samen koopt, betaal je slechts €89 ipv €117! Dat is €37 korting!

Implementatie sessie

165.00

Volg je een cursus en/of traject van Social Nomads – Maar wil je toch die extra persoonlijke begeleiding erbij? Daar is de 1:1 implementatie sessie voor in het leven geroepen!

Social Media Strategie Sessie

399.00

De Social Media strategie sessie is ideaal voor bedrijven en ondernemers die hun Social Media een boost willen geven, hun bereik willen vergroten, imago willen versterken en – op lange termijn –  meer sales willen genereren. Wij kijken samen naar de ideale strategie op basis van tijd, budget en andere resources. 

The Boss Presets Collection

39.00

De presets uit de BOSS collectie heb ik gemaakt voor de entrepreneurs onder ons. Je hebt het druk. Je wilt gewoon mooie foto´s voor op Instagram en een professioneel uitziende feed zonder al teveel gedoe. Je portret een mooie glow-up geven of jouw product foto´s in één handomdraai dezelfde look & feel geven was nog nooit zo gemakkelijk.

The Color Presets Collection

39.00

Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik gek ben op kleur. Daarom kon deze preset collectie niet missen uit de verzameling. Als jij een lekker kleurrijke feed wilt, is deze collectie perfect voor jou. De COLOR collectie bevat ook van de (voor mij) meest speciale presets: de whoisthatblonde preset. Wil je een feed zoals mijn Instagram? Dit is de preset die ik voor bijna al mijn content gebruik!

The Light Presets Collection

39.00

Deze presets collectie is ontwikkeld om een geschikte edit te verzorgen afhankelijk van de licht settings toen je de foto maakte. Was het bewolkt? Geen probleem. Heel fel zonlicht? I gotchu! Alle presets zijn ervoor gemaakt om een samenhangende feed te creëeren, ongeacht in welk licht jij jouw foto´s hebt gemaakt.

Training: de strategie en groei van een Instagram kanaal

1,000.00

Om een succesvolle Instagram strategie te kunnen creëren, moet je allereerst op de hoogte zijn van alle beschikbare opties en hoe je deze zo efficiënt mogelijk voor je bedrijf kan gebruiken. Tot slot delen we enkele interessante inzichten over het beruchte instagram algoritme: hoe werkt het en hoe kun je het gebruiken om je groei te versnellen?

Training: Next level Community Management

750.00

Community management: enorm essentieel, maar ook enorm tijdsrovend. Het is niet voor niets dat veel freelancers, start-ups en bedrijven deze taak willen uitbesteden. Daarom hebben wij deze training in het leven geroepen! Gedurende 1 uur doorlopen we alle tips & tricks die wij zelf door de jaren heen hebben ontwikkeld als influencers.

Training: Social Trends & Developments

750.00

Social media blijft zich non-stop ontwikkelen, hoe hou je dat allemaal bij als bedrijf? Je hebt het al druk genoeg dus bent op zoek naar een korte sessie waarin je snel op de hoogte wordt gebracht van de belangrijkste trends & ontwikkelingen op het gebied van social media. We zorgen ervoor dat deze training praktische actiepunten heeft voor jou als bedrijf.

Workshop: Personal branding via Social Media

1,000.00

Hoe bepaal je jouw personal brand? En hoe communiceer je dat vervolgens naar de buitenwereld? Door op een strategische wijze na te denken over jouw personal brand, en dit vervolgens efficiënt via Instagram te communiceren, kan je je carrière een enorme boost geven. Denk aan: meer zichtbaarheid voor je werk, je skillset showcasen voor potentiële werkgevers – en uiteraard – meer klanten werven.

Toont alle 15 resultaten

0

Start typing and press Enter to search

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.