fbpx

ALL PRODUCTS

Educatie pakket voor scholen

600.00

Onze studenten zijn de toekomst! Social Nomads vindt de opleiding van onze toekomstige workforce erg belangrijk en wilt daarom een speciaal gastlessen pakket aanbieden voor scholen. Momenteel is er namelijk nog te weinig onderwijs rondom social media -en influencer marketing terwijl dit inmiddels een onmisbaar onderdeel is van moderne marketing.

Influencer inspiratie abonnement voor agencies

750.00

Met het Influencer inspiratie abonnement kan jij een van onze influencer experts tot 4x per maand mee op pad nemen naar klanten. Het resultaat? Meer kennis en interesse in influencermarketing vanuit de klant, en daardoor meer sales voor jouw agency!

Influencermarketing abonnement

750.00

Als bedrijf is het maar moeilijk: er zijn honderden (duizenden?!) influencers om mee te werken, dus hoe weet je welke de juiste zijn voor jou? Je hebt helemaal geen tijd om urenlang onderzoek te doen naar de mogelijkheden, maar je vind het wel belangrijk dat je de juiste match hebt voor optimaal resultaat. En hóe zorg je nou eigenlijk voor dat optimale resultaat? Daar kunnen wij mee helpen: met dit abonnement hoef je je nooit meer zorgen te maken om influencermarketing.

Personal Branding shoot

250.00

Een aanvullende optie bij het Personal Branding Traject is een fotoshoot met Chichi Zhang. Als professioneel fotografe heeft zij zich gespecialseerd in de fotografie van ondernemers. Door een shoot met Chichi te boeken, heb je een goede basis voor je visuele branding. Een perfecte kickstart voor je online imago.

Personal Branding traject

1,000.00

In dit personal branding coaching traject gaan we gedurende 6 maanden jouw imago aanpakken van A-Z. Op deze manier heb je niet alleen voor jezelf een duidelijkere visie en een unieke USP, maar weet je ook hoe je dit vervolgens kan vertalen naar een online imago én hoe je dit kan inzetten om verder te groeien in je carrière. Elke coaching sessie duurt een uur en zal bestaan uit korte trainingen, brainstorm sessies, hands-on opdrachten en praktische tips.

Spreken op jouw event

150.00

Heb je een event of in marketing trainingsdag waarvoor je sprekers nodig hebt? Wil je iets leerzaams en toegankelijks bieden aan je werknemers/ bezoekers? Social Nomads heeft veel ervaring met het spreken op events en marketing dagen.

Trainingsdag + gepersonaliseerde Social Media strategie

2,800.00

Met een eenmalige investering bij Social Nomads, wordt je binnen één dag getraind om alles te leren over Instagram wat je moet weten. Vervolgens maken we gedurende de trainingsdag uitgebreide notities om vervolgens een volledige Social Media Strategie uit te werken die kant-en-klaar zal worden aangeleverd. 

Toont alle 13 resultaten

0

Start typing and press Enter to search

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.