Instagram voor Ondernemers: van nutteloze volgers naar een hechte community in 4 stappen

✅Laat me raden: jij vraagt je af waarom je volgers niet engagen & kopen, en je wilt dat iemand je precies verteld hoe dat komt (en wat je eraan kan doen).

✅Is het antwoord "JA!"? Meld je dan direct aan voor deze gratis masterclass!

Gratis WEBINAR

Deze masterclass is voor jou als...

...Je al 6+ maanden bent aan het proberen je engagement te verhogen maar je toch steeds vast blijft hangen. Ofwel: je doet je best maar het werkt niet. Je vraagt je af: "Wat doe ik fout?!"

...Je heel graag een betrokken online community wilt - Maar je niet zo goed weet wat je daar precies voor moet posten. En hoe blijf je die content steeds verzinnen??

...Je heel graag je bedrijf verder wilt uitbouwen via Social Media - maar je je volgers niet weet te converteren naar klanten. Je vraagt je af: "waarom kopen ze nou niet?"

In deze GRATIS Masterclass leer je...

De exacte stappen die ik zet om een hechte community op te bouwen (incl. persoonlijke voorbeelden)​

De 4 grootste fouten die ondernemers maken waardoor ze geen sterke online community krijgen​

Hoe jij op een dieper niveau met jouw volgers kan communiceren zodat ze sneller engagen en converteren​

Dit zeggen anderen:

Jij moet je aanmelden voor deze Masterclass als...

... SOCIAL MEDIA EEN BELANGRIJK ONDERDEEL IS VAN JE (ONLINE) MARKETING MIX

Als jij eigenlijk niets wilt doen met Instagram of Social Media, zal jij niet veel hebben aan deze masterclass. Zijn Sociale Media echter jouw belangrijkste sales bron (to be)? Dan zit je op de juiste plek!

... JE BEREID BENT OM ACTIEF AAN DE SLAG TE GAAN MET DE LEARNINGS

Leren is zilver, Actie is goud. Ik kan jou de beste formules, theorieën en ideëen geven - maar als je er niets mee doet zal het alsnog waardeloos zijn. Verwacht geen wondermiddel - you gotta put in the work.

... JOUW BEDRIJF NEXT-LEVEL WILT GAAN VIA INSTAGRAM

Misschien doe je al veel via Sociale Media, of denk je dat je al veel weet. Maar Sociale Media ontwikkelen snel! Jij wilt bijscholen en een stapje verder gaan dan de gemiddelde ondernemer.

Meet your coach

Hoi, ik ben Lynn! Sommigen kennen me beter als  de creator @whoisthatblonde (50k+) op Instagram.

Ik ben een influencer, ondernemer, social media specialist en spreker. Al die rollen komen voor mij samen als de oprichter van Social Nomads. Daar gebruik ik namelijk al die influencer kennis om ondernemers en bedrijven te helpen met hun eigen Social Media kanalen.

Waarom? Soms is het moeilijk om op te vallen en jouw plek te claimen in de wereld. Daarom heb ik het mijn persoonlijke missie gemaakt om vrouwelijke ondernemers en werknemers daarin te ondersteunen met mijn kennis.

Krijg je geen ruimte of een podium voor hoe fantastisch je bent? Geen probleem, dan bouwen we dat platform toch lekker zelf?! Daarom hou ik zoveel van Social Media: voor mij is het de ultieme vorm van empowerment. 

Hoi, ik ben Lynn! Sommigen kennen me beter als de creator @whoisthatblonde (40k+) op Instagram.

Ik ben een influencer, ondernemer, social media specialist en spreker. Al die rollen komen voor mij samen als de oprichter van Social Nomads. Daar gebruik ik namelijk al die influencer kennis om ondernemers en bedrijven te helpen met hun eigen Social Media kanalen.

As seen in:

Lynn Quanjel Magazine Articles

Als gezien in:

Marketing Tribune Logo
Marie Claire Logo
AndC Magazine Logo
Linda Magazine Logo
Viva Magazine Logo

Dit zeggen onze klanten:

© 2024 Social Nomads ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN

Alle inkomsten- of winst-en-verliesrekeningen of voorbeelden die via onze website worden getoond, zijn slechts schattingen van wat nu of in de toekomst mogelijk is. Er kan geen zekerheid worden gegeven over een bepaald financieel resultaat op basis van het gebruik van onze website. U stemt ermee in dat ik niet verantwoordelijk ben voor uw inkomsten, het succes of falen van uw persoonlijke of zakelijke beslissingen, de stijging of daling van uw financiën of inkomensniveau, of enig ander resultaat van welke aard dan ook dat u kunt hebben als gevolg van gepresenteerde informatie aan u via onze website. U bent zelf verantwoordelijk voor uw resultaten. Deze website wordt op geen enkele manier gesponsord, beheerd of geassocieerd met Facebook, Inc. of Instagram, Inc.

Terms & Conditions | Privacybeleid | Disclaimer