@scaldiskortrijk.be

Charlotte

Haar werk:

Juwelier

Wat zij zegt:

Lynn, je bent zo hartelijk en oprecht! Het voelt alsof je een vriendin bent! 😀 Een eerlijke coach die op een vriendelijke manier zegt waar het op staat. Vooral met de module waarin je ons aanspoort om jezelf online te laten zien, heeft mij geraakt.

Het beste aan jouw coaching is dat echt alle aspecten van sociale media aan bod komen, nl. het authentieke, het strategische en het visuele.

Je hebt mij veel nieuwe inzichten gegeven: niet enkel op strategisch vlak, maar het heeft mij ook doen beseffen dat ik niet bang moet zijn om mezelf op video te laten zien.  Dankzij jou ben ik uit mijn comfort zone gestapt en dat doet deugd!

Binnen anderhalve week 76 exemplaren van mijn boek verkocht door JAZEKER alleen Instagram! En dat niet alleen: ik begin Social Media ook écht leuk te vinden, en niet meer zo moeilijk 🙂

– IRIS @irisoppatja

@mvrmarketing

Mariëlle

Haar werk

Online Marketeer

wat zij zegt:

Ik volg bij Lynn een 1 op 1 coachingstraject. Na wat twijfel vooraf over of het echt een goede investering zou zijn heb ik na een vrijblijvend gesprekje met Lynn besloten het te doen. En wat een goede keuze was dat! 

Vanaf het eerste moment was ik meer geïnspireerd en gemotiveerd om echt de schouders eronder te zetten. Ik kreeg veel meer zin om aan mijn bedrijf en content te werken. Als beginnend ondernemer helpen de video’s en implementatie calls met Lynn me niet alleen om betere social media content te gaan maken, maar ook juist om een sterke basis voor mijn bedrijf neer te zetten.

Ze helpt je op een informele manier, zonder te oordelen, en is toch streng waar nodig. Ze zorgt er echt voor dat je zelf gaat nadenken, waardoor ik nu nog beter weet wat bijvoorbeeld mijn ideale klant is, en wat mij onderscheid van mijn concullega’s.

Kortom, het traject is dus eigenlijk nog waardevoller dan ik had gedacht, omdat ik veel meer leer dan alleen over het inzetten van social media!

 

Mijn Social Media groeit iedere dag en ik krijg heel veel oprechte complimenten van volgers! Mijn omzet als ondernemer gaat ook in een stijgende lijn en blijft groeien. Ik haalde in Augustus 2021 mijn eerste 100k! In de laatste 4 maanden verdubbelde ik mijn omzet nog eens.

– Greetje @makeupbrowsandmore

@deforceyoga

Dakota

Haar werk:

Yoga Coach

Wat zij zegt:

Na de eerste sessie merkte ik al onmiddellijk een vooruitgang in mijn account. Mijn Instagram bereik is enorm gegroeid, ik werk meer gestructureerd nu en mijn strategie is ook duidelijk. Lynn gaf me een inkijk in hoe zij het doet bij haar accounts. Ze heeft zo veel kennis en know how die ze met veel plezier met je deelt.

Ik grijp nog vaak terug naar alles wat ik geleerd heb. Ik heb veel meer zelfvertrouwen op het vlak van social media en durf zelf al nieuwe dingen uit te proberen. Ik kan het veel luchtiger aanpakken en het geeft me geen stress meer! Mijn volgers groeien ook dubbel zo snel als ze ervoor deden. Als ik nu iets launch lopen er elke dag nieuwe bestellingen binnen. Ervoor was dit niet echt.  

Ik vind het zo spijtig dat onze sessies er al op zitten. Ik ben er zeker van dat ik nog zo veel meer van Lynn kan bijleren! Top coach en top vrouw! Ben zo blij dat ik met haar heb kunnen samenwerken. Heel erg bedankt Lynn!  

Te mooi om waar te zijn?

Check de verhalen van deze toppers!

Social Nomads Testimonial

"Zo fijn om enerzijds een sparringspartner te hebben & anderzijds accountable te worden gehouden om actie te nemen!"

Spark Your Socials Testimonial

"Ik krijg continu complimenten over mijn social media nu, ik ben met 600 volgers gegroeid de laatste weken en ik straal meer professionaliteit uit!"

Social Nomads Testimonial

"Lynn is echt een topper. Een vakvrouw met ontzettend veel kennis en passie - je voelt gewoon dat ze haar hele hart en ziel voor je inzet"

Social Nomads Review

"Ik moest vanaf 0 beginnen. De afgelopen maand had ik exact 100 extra volgers en 2 sales door mensen die mij hebben gevonden via Instagram!"

Mijn doel dat ik voor 2021 had opgesteld was €15.000. Ik heb de 2 cijfers kunnen omdraaien, en dat als bijberoeper (toch een kleine win) hehe 🙂 90% van mijn omzet is door Instagram alleen! Sinds Januari 2022 heb ik de overstap gemaakt naar fulltime zelfstandige, iets waar ik alleen maar van kon dromen!

– Sarah @svpphotography_be

Stephanie

Haar werk

Fotograaf & Beauty Coach

wat zij zegt:

Eerst deed ik maar wat en was dan ontgoocheld dat ik geen reacties of volgers of klanten kreeg. Ik heb ik het begin heel vaak willen opgeven maar net op dat moment zag ik Social Nomads voorbij komen. En wauw!

De Spark Your Socials cursus is zo uitgebreid, zo warm, zo duidelijk uit te voeren. Je kan meteen aan de slag en stap per stap groei je mee en pas je aan waar je kan. Uit elke module haalde ik zoveel. Ik vond het zo verslavend als Netflixen. Met 1 video van Lynn had ik niet genoeg 😂

Nu maak ik content waar ik telkens klanten uit haal. Dagelijks nieuwe volgers. Ik vind social media super leuk, zelfs verslavend. Ik haal 100% mijn klanten uit IG!!

En omg !!! Ik ga dit echt met jou delen. Gisteren kreeg ik een e-mail van mijn boekhoudster: 

“Proficiat bossbabe, ik ben kei fier op jou want op 2 maanden tijd heb jij meer dan 9000€ winst gemaakt!!” 

En weten dat wij maar gestart zijn Maart 2020, vollenbak Corona hebben moeten doorspartelen, en nog niet op volle krachten werken voor de Salonplanner. 

@desalonplanner

Q

Ik heb vandaag ontslag genomen en ga me volledig op mijn freelance bedrijf richten! Ik ben zo gemotiveerd, en krijg er door onze coaching en de online lessen steeds meer vertrouwen in!

- Marielle @mvrmarketing

Als zij het kunnen, waarom jij dan niet?

Word het volgende succesverhaal!

Content Creatie Instagram Cursus voor beginners

Start Your Socials

Little SYSter: de instap cursus om jouw Instagram te kickstarten

Ben je nog niet heel bekend met Instagram en weet je niet hoe jij jouw profiel een representatieve uitstraling kan geven – of hoe je moet beginnen met groeien? Met Start Your Socials leer jij in slechts 4 modules alles wat jij moet weten om te knallen op Instagram.

Spark Your Socials Mock-up

Spark Your Socials

Middle SYSter: een high-level transformatie programma om een enorme impact te maken via Social Media.

In Spark Your Socials krijg je een deepdive in de kracht van content(strategie). Na deze 12 modules heb je geen geld meer nodig voor advertenties – jouw ideale doelgroep wordt als een magneet door jouw content aangetrokken!

Grote bedrijven waar we mee hebben gewerkt:

Social Nomads Shape Brown
Viva Magazine Logo
Kanari Club Amsterdam Logo
University of Amsterdam Logo
The Student Hotel Amsterdam Logo
ABN AMRO Logo
Vero Moda Logo

Wil jij ook een workshop voor jouw team of event?

Dat kan geregeld worden!