@scaldiskortrijk.be

Charlotte

Haar werk:

Juwelier

Wat zij zegt:

Lynn, je bent zo hartelijk en oprecht! Het voelt alsof je een vriendin bent! 😀 Een eerlijke coach die op een vriendelijke manier zegt waar het op staat. Vooral met de module waarin je ons aanspoort om jezelf online te laten zien, heeft mij geraakt.

Het beste aan jouw coaching is dat echt alle aspecten van sociale media aan bod komen, nl. het authentieke, het strategische en het visuele.

Je hebt mij veel nieuwe inzichten gegeven: niet enkel op strategisch vlak, maar het heeft mij ook doen beseffen dat ik niet bang moet zijn om mezelf op video te laten zien.  Dankzij jou ben ik uit mijn comfort zone gestapt en dat doet deugd!

Binnen anderhalve week 76 exemplaren van mijn boek verkocht door JAZEKER alleen Instagram! En dat niet alleen: ik begin Social Media ook écht leuk te vinden, en niet meer zo moeilijk 🙂

– IRIS @irisoppatja

@mvrmarketing

Mariëlle

Haar werk

Online Marketeer

wat zij zegt:

Ik volg bij Lynn een 1 op 1 coachingstraject. Na wat twijfel vooraf over of het echt een goede investering zou zijn heb ik na een vrijblijvend gesprekje met Lynn besloten het te doen. En wat een goede keuze was dat! 

Vanaf het eerste moment was ik meer geïnspireerd en gemotiveerd om echt de schouders eronder te zetten. Ik kreeg veel meer zin om aan mijn bedrijf en content te werken. Als beginnend ondernemer helpen de video’s en implementatie calls met Lynn me niet alleen om betere social media content te gaan maken, maar ook juist om een sterke basis voor mijn bedrijf neer te zetten.

Ze helpt je op een informele manier, zonder te oordelen, en is toch streng waar nodig. Ze zorgt er echt voor dat je zelf gaat nadenken, waardoor ik nu nog beter weet wat bijvoorbeeld mijn ideale klant is, en wat mij onderscheid van mijn concullega’s.

Kortom, het traject is dus eigenlijk nog waardevoller dan ik had gedacht, omdat ik veel meer leer dan alleen over het inzetten van social media!

 

Te mooi om waar te zijn?

Check de verhalen van deze toppers!

Social Nomads Testimonial

"Zo fijn om enerzijds een sparringspartner te hebben & anderzijds accountable te worden gehouden om actie te nemen!"

Spark Your Socials Testimonial

"Ik krijg continu complimenten over mijn social media nu, ik ben met 600 volgers gegroeid de laatste weken en ik straal meer professionaliteit uit!"

Social Nomads Testimonial

"Lynn is echt een topper. Een vakvrouw met ontzettend veel kennis en passie - je voelt gewoon dat ze haar hele hart en ziel voor je inzet"

Social Nomads Review

"Ik moest vanaf 0 beginnen. De afgelopen maand had ik exact 100 extra volgers en 2 sales door mensen die mij hebben gevonden via Instagram!"

Q

Ik heb vandaag ontslag genomen en ga me volledig op mijn freelance bedrijf richten! Ik ben zo gemotiveerd, en krijg er door onze coaching en de online lessen steeds meer vertrouwen in!

- Marielle @mvrmarketing

Als zij het kunnen, waarom jij dan niet?

Wordt het volgende succesverhaal!

Grote bedrijven waar we mee hebben gewerkt:

Social Nomads Shape Brown
Viva Magazine Logo
Kanari Club Amsterdam Logo
University of Amsterdam Logo
The Student Hotel Amsterdam Logo
ABN AMRO Logo
Vero Moda Logo

Wil jij ook een workshop voor jouw team of event?

Dat kan geregeld worden!