Sell Your Socials:
The Social Sales Intensive

Na het mega succes van Spark Your Socials introduceer ik met trots:
SELL your Socials.

Een intensief traject van 1 maand waarin je antwoord krijgt op de meest gestelde vraag: HOE krijg ik meer omzet dankzij Instagram?

Ook gaan we meteen op actie over en gaan we samen AAN jouw bedrijf werken om die omzet daadwerkelijk aan te trekken. Het is tijd voor echte & blijvende verandering.

klik hier voor de wachtlijst

Het meest aangevraagde traject komt er eindelijk aan!

Dit is geen 4 maanden traject zoals Spark Your Socials - dit is een intensief groepstraject van 1 maand waarin jij elke week een masterclass, coaching, en feedback krijgt op jouw (Social) Sales plan voor Q4 2022.

Dat lees je goed: we gaan niet alleen de strategie & theorie in, maar dit ook meteen in de praktijk toepassen zodat jij aan het einde van de maand Oktober een ijzersterk Social Selling plan hebt klaarstaan voor jouw bedrijf. Het doel? Een hogere omzet draaien dan ooit tevoren.

De reden waarom Sell Your Socials nu wordt gelanceerd is simpel: Q4 is het belangrijkste kwartaal in het jaar voor Sales (Black Friday, Sinterklaas, Kerst, Oud op Nieuw, final sprint, goede voornemens, etc.) - Dit is HET beste moment in het jaar om een ijzersterk (social) sales plan te hebben en uit te voeren.

Vind jij het moeilijk om tijd te maken om strategisch AAN je bedrijf te werken? Of vind je het soms moeilijk om de motivatie en de focus te vinden om hier consistent mee aan de slag te blijven gaan? Dan is dit actiegerichte traject speciaal voor jou gemaakt.

Sell Your Socials is voor jou als...

...Jij al 6+ maanden aan het posten bent op Social Media maar geen groei in omzet ziet.

...Je niet weet hoe jij jouw aanbod het beste kan verkopen via Instagram. Jij vraagt je af: "Hoe zorg ik ervoor dat ze klikken?"

...Jij moeite hebt met Social Selling en je het gevoel hebt dat je spammy of irritant bent naar je volgers toe.

...Jij wel al aan het verkopen bent op Instagram, maar hier vrijwel geen respons op ontvangt (of graag meer respons zou willen ontvangen).

...Jij een knallende omzet wilt draaien in November, December en Januari (de beste maanden voor sales).

...Jij jouw eigen sales succes wilt 'hacken' aan de hand van een supportive community en een expert coach die jou accountable houdt om consistent op actie over te gaan - om zo die droom omzet ein-de-lijk te behalen.

ongekend hoge klant tevredenheid

Check de verhalen van deze toppers!

Social Nomads Online Course Testimonial Marielle

"Ik heb vandaag ontslag genomen en ga me volledig op mijn freelance bedrijf richten! Ik ben zo gemotiveerd, en krijg er steeds meer vertrouwen in dankzij jou!"

Spark Your Socials Testimonial

"Binnen anderhalve week 76 exemplaren van mijn boek verkocht door JAZEKER alleen Instagram! En dat niet alleen: ik begin Social Media ook écht leuk te vinden 🙂"

Spark Your Socials Testimonial

"Ik haalde in Augustus 2021 mijn eerste 100k! In de laatste 4 maanden verdubbelde ik mijn omzet nog eens - vooral dankzij Instagram."

Social Nomads Review

"Ik moest vanaf 0 beginnen. De afgelopen maand had ik exact 100 extra volgers en 2 sales door mensen die mij hebben gevonden via Instagram!"

In Sell Your Socials leer jij:

Hoe jij growth hacking technieken zoals hashtags, ads, algoritme hacks en influencer marketing kan toepassen om meer ideale klanten naar jouw profiel te krijgen.

Hoe jij theorieën over buyer's psychology, neurologie en personality types kan omzetten naar een praktische & converterende IG Sales strategie

Wat de beste Social Sales technieken zijn die ervoor hebben gezorgd dat ik al meer dan €100.00 omzet heb gedraaid dit jaar.

Leer van een Social Selling Expert...

Meet your coach

Hoi, ik ben Lynn! Sommigen kennen me beter als  de creator @whoisthatblonde (40k+) op Instagram.

Ik ben een influencer, ondernemer, social media specialist en spreker. Al die rollen komen voor mij samen als de oprichter van Social Nomads. Daar gebruik ik namelijk al die influencer kennis om ondernemers en bedrijven te helpen met hun eigen Social Media kanalen.

Waarom? Soms is het moeilijk om op te vallen en jouw plek te claimen in de wereld. Daarom heb ik het mijn persoonlijke missie gemaakt om vrouwelijke ondernemers en werknemers daarin te ondersteunen met mijn kennis.

Krijg je geen ruimte of een podium voor hoe fantastisch je bent? Geen probleem, dan bouwen we dat platform toch lekker zelf?! Daarom hou ik zoveel van Social Media: voor mij is het de ultieme vorm van empowerment. 

Hoi, ik ben Lynn! Sommigen kennen me beter als de creator @whoisthatblonde (40k+) op Instagram.

Ik ben een influencer, ondernemer, social media specialist en spreker. Al die rollen komen voor mij samen als de oprichter van Social Nomads. Daar gebruik ik namelijk al die influencer kennis om ondernemers en bedrijven te helpen met hun eigen Social Media kanalen.

As seen in:

Lynn Quanjel Magazine Articles

Als gezien in:

Marketing Tribune Logo
Marie Claire Logo
AndC Magazine Logo
Linda Magazine Logo
Viva Magazine Logo

Hoe ziet de maandplanning eruit?

Om succesvol te verkopen, moeten we eerst weten wát we gaan verkopen – en wanneer we dat gaan verkopen
(Denk: een speciale Black Friday sale? Een uniek aanbod voor de feestdagen? Etc.)

Om een hele simpele reden: goede social selling skills zijn fijn, maar dat gaat natuurlijk 10x zo makkelijk als jouw aanbod ijzersterk is. In de praktijk zie ik dat de meeste ondernemers hun aanbod niet goed genoeg baseren op hun ideale klant of vanuit een marketing perspectief, waardoor verkopen moeizaam verloopt. Dit gaan we samen aanpakken.

Is ons aanbod on fleek? Dan is het tijd om zoveel mogelijk leads binnen te halen om aan te verkopen! 

In week 2 leer jij alles over Growth Hacking. Denk hierbij aan topics zoals het Algoritme, hashtags, advertenties, influencer marketing, you name it!

We hebben het aanbod, we hebben de leads. Nu is het tijd om jouw ideale klant op te warmen voor de sale!
Wat voor een soort content moet een volger voorbij zien komen om op koop over te gaan? Hoe verwerk jij neurologie, buyer’s psychology, personality types en biologie in jouw content, waardoor jouw volgers met vol enthousiasme van jou willen kopen, in plaats van dat jij achter ze aan moet rennen?​

Je community is HOT en geĂŻnteresseerd in jouw aanbod, now it’s time to seal the deal!
In de laatste week leer jij alles over sales mindset, story selling technieken en DM gesprekken om jouw volgers op een non-sleazy manier te converteren tot happy clients.

Dit zeggen onze klanten:

Hoe ziet het weekschema eruit?

MAANDAG

2 uur Masterclass + Q&A met Lynn

DINSDAG

Kijk 1.5 uur mee hoe Lynn met haar team aan het topic van de week werkt en ga daarna zelf 1.5 uur aan de slag (wij staan klaar om in die tijd vragen te beantwoorden natuurlijk!)

Woensdag

Brainstorm 1.5 uur met de SYSters over je concept. Zie dit als een kans om marktonderzoek te doen en krijg waardevolle feedback op je ideeën. Daarna kan je wederom 1.5 uur zelf aan de slag met de feedback (theorie is zilver, actie is goud!)

Donderdag

Je hebt de hele week aan 1 thema gewerkt, nu is je kans om dit te delen met Lynn en haar persoonlijke feedback te krijgen in een group call van 2 uur.

Vrijdag t/m Zondag

Wil je pauze? Doe dat! Wil je doorwerken aan het thema van die week? Go for it! Er zal een Whatsapp groep worden aangemaakt waar je 24/7 vragen mag stellen.

In totaal ben jij in de maand Oktober dus maar liefst 10 uur per week actief AAN jouw bedrijf aan het werken – om jezelf zo klaar te stomen voor de belangrijkste sales periode van het jaar.

Vind jij het soms moeilijk om tijd te maken voor CEO taken (die verdomde eindeloze to-do lijst), en vind je het fijn om bij elke stap ondersteund te worden en feedback te ontvangen? Dan is het 1 month intensive traject Sell Your Socials precies wat jij nodig hebt!

P.s. Alle sessies worden uiteraard volledig opgenomen en de replays blijven gedurende heel Q4 beschikbaar om terug te kijken. Ook is er een Whatsapp groep waar je tussendoor vragen kan stellen/ feedback kan vragen aan de SYSterhood.

ongekend hoge klant tevredenheid

Check de verhalen van deze toppers!

"Na posten had ik 5 DM's in de inbox, zonder zelf een bericht gestuurd te hebben!"

"Met Social Media merk ik echt een verschil. Ik groei niet alleen in volgers maar ook de website clicks zijn met 40% gestegen."

Spark Your Socials Testimonial

"Mijn carousel post heeft op 26 minuten tijd al voor 12 inschrijvingen gezorgd. Veel meer dan verwacht!"

"Goed en exciting nieuwtje, ik ben sinds gisteren begonnen bij mijn eerste freelance klant!"

Ben jij klaar voor next-level Social Selling skills?!