Ben jij een ondernemer? Dan is deze collectie voor jou! Je hebt het druk. Je wilt gewoon mooie foto's voor op Instagram en een professioneel uitziende feed zonder al teveel gedoe.

The Boss Collection

(10 Presets - de perfecte allround collectie voor ondernemers!)

Wist je dat uit onderzoek is gebleken dat pagina's die presets gebruiken, 300% sneller groeien dan een pagina die geen presets gebruikt?

Ken je dat. Dat je door Instagram aan het scrollen bent, en al die prachtige content voorbij ziet komen? Je wordt lichtelijk onzeker over je eigen foto’s… willen mensen dit wel zien? 

Stiekem zou jij het ook heel tof vinden om zo’n mooie content te maken, maar je zou niet eens weten waar te beginnen. Dan schud je dat gevoel van je af. Je hebt betere dingen te doen! Je hebt geen tijd om constant bezig te zijn met mooie foto’s maken. Begrijpelijk. Maar wat nou, als ik je vertel dat het allebei kan? Mooie foto’s zónder jouw tijd in te leveren?

Na jaren bezig te zijn met content creatie is het tijd om mijn preset collecties met jou te delen. Voor mij heeft het werken met deze presets collectie zo´n enorm verschil gemaakt – niet alleen kreeg ik een er een veel mooiere feed van, ook bespaarde ik mezelf heel wat extra uren edit werk. En dat gun ik jou ook!

Wist je dat uit onderzoek is gebleken dat pagina’s die presets gebruiken, 300% sneller groeien dan een pagina die geen presets gebruikt? 

Benieuwd waarom? Neem dan zeker een kijkje bij de ‘Before & Afters’ op deze pagina – de resultaten spreken voor zichzelf. 

Dit is waarom jij presets nodig hebt:

Tijdsbesparing! Je foto's worden met slechts 1 klik bewerkt

Een samenhangende en representatieve feed

Hoe beter jouw Instagram eruit ziet - hoe meer volgers je zal aantrekken

Dankzij presets kan jij veel makkelijker zelfstandig aan de slag met content creatie

The Boss Collection

10 presets (5 desktop + 5 mobiele presets) – de perfecte allround collectie voor ondernemers!

Deze collectie heeft in totaal 10 presets voor het bewerken van foto’s: 5 mobiele presets en 5 desktop versies voor Adobe Lightroom Classic CC / Adobe Lightroom CC. De mobiele app is gratis.
 

Ben jij een ondernemer? Dan is deze collectie voor jou! Je hebt het druk. Je wilt gewoon mooie foto’s voor op Instagram en een professioneel uitziende feed zonder al teveel gedoe. Je portret een mooie glow-up geven of jouw product foto’s met één klik dezelfde look & feel geven was nog nooit zo gemakkelijk.

De collectie bevat deze presets

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Lightroom Presets Social Nomads Testimonial

"VOOR HET EERST BEN IK ECHT TROTS OP MIJN FEED!"

Lightroom Presets Social Nomads Testimonial

"BINNEN EEN PAAR MINUTEN KON IK DE MOOIE FILTERS GEBRUIKEN. HEEL BLIJ MEE!"

Social Nomads Review

"MIJN FOTO'S ZIJN ONGELOFELIJK VEEL BETER!""

Lightroom Presets Social Nomads Testimonial

"MEGA HYPED OVER DEZE PRESETS!"

Geen idee hoe presets werken? Of hoe je ze moet installeren, vinden en gebruiken? Geen probleem!

BONUS: Gratis Preset & Foto Edit mini-cursus!

Inclusief stap-voor-stap video tutorials over hoe je de presets installeert en gebruikt

wat onze gebruikers zeggen over de presets: