Spring Forward

Into a fresh New Start

April is de maand van het frisse, nieuwe begin: de winter is voorbij, lente is hier. Out with the old & in with the new!

Klinkt dat als iets waar jij (meer dan) klaar voor bent? Tijdens dit online event nemen we jou mee op reis: van het dealen met jouw grootste angsten & onzekerheden, tot het groots durven denken & dromen. Én uiteraard met praktische tips & tools voor hoe je die dromen zowaar kan gaan waarmaken.

Alle sessies worden gehost door ervaringsdeskundigen die precies weten hoe het is wanneer het leven onverwachte wendingen neemt. Wij geloven dan ook: het gaat er niet om wat jou is overkomen, maar hoe je daarmee omgaat.

Wanneer: 30 April
Tijd: 10.00u-16.00u
Waar: Online

Als gezien in:

Marketing Tribune Logo
Marie Claire Logo
AndC Magazine Logo
Linda Magazine Logo
Viva Magazine Logo

Misschien had je goede voornemens in Januari die je nu al niet meer bijhoudt.

Misschien heb jij al jarenlang een droom, maar kom je er nooit aan toe 'because life happens'.

Of misschien ben je niet helemaal zo tevreden met je leven momenteel, maar voelt het te spannend om drastische stappen te zetten.

Wat het ook is, ze hebben allemaal één ding gemeen: iets in je leven houdt je tegen om het leven te leiden dat je graag zou willen hebben.

Of dat nu angsten, trauma's, (mentale) gezondheid, onverwachte situaties, verantwoordelijkheden of iets anders is - we begrijpen het. De omstandigheden zijn nooit perfect.

Tijdens dit online evenement reiken we je de tools en inzichten aan om je te helpen weer op het juiste pad te komen - en eindelijk dichter bij je doelen te komen!

Wat is de planning?

Sessie 1: Hypnose Workshop - Achterlaten wat je tegenhoudt

Door Wendy Wiersma
10.00-11.30

Je hebt een prachtig doel voor ogen dat je maar niet lijkt te behalen. Wat houdt je tegen? Vaak hebben we bewuste én onbewuste gedachten die ons in de comfort zone willen houden: klein en veilig. Maar deze stemmetjes dienen ons niet, we mogen onze angsten (en bijbehorende gewoontes & gedragingen) loslaten als we willen vliegen. 

In deze hypnose sessie gaat Wendy samen met jou de connectie met de ‘kleine versie van jezelf’ verbreken en de beste versie van jezelf creëren. Simpelweg door jezelf toe te staan bepaalde gewoontes te veranderen naar positief gedrag – allemaal dankzij hypnose. 

Wendy’s sessie laat een universele waarheid zien: zodra we onszelf op onderbewust niveau écht toestaan te kiezen voor onze dromen en doelen, hebben we de kracht om ze écht waar te maken.

Sessie 2: De Kracht van Maakbaarheid

Door Lynn Quanjel
12.30-14.00

Nu dat je jouw angsten hebt losgelaten is het tijd om naar binnen te keren: wat blijft er nog over van jouw identiteit? Wie ben jij echt? Of beter nog: wie wil jij zijn? Toen Lynn’s leven instortte in 2020 voelde ze zich verdwaald, want wie was zij zonder haar oude & bekende verhaal?

Ze realiseerde zich in die periode iets heel belangrijks, namelijk dat wij op elk moment in ons leven de mogelijkheid hebben om ons eigen verhaal te schrijven, een nieuw hoofdstuk te beginnen. Niets staat vast. En dat betekent… dat letterlijk alles kan.

‘De Kracht van Maakbaarheid’ heeft als doel om jou bewust te maken van jouw eindeloze potentie – en dat zogenaamde ‘beperkingen’ niets anders zijn dan creatieve wendingen in jouw verhaal, in plaats van grote drempels. We are going to take charge & write our own story.

Sessie 3: Productiviteit Lessen van een Neurodivergent Brein

Door Noor van Gemert
14.30-16.00

Heel leuk al die grote dromen, maar je moet het natuurlijk ook echt gaan doen. En in de tussentijd loopt je inbox vol, stapelt het werk zich op, en aan jouw to-do lijst lijkt ook maar geen eind te komen. De sociale druk verhoogt net zo hard mee en er zijn wel honderd dingen die je moet onthouden. Voor de gemiddelde persoon zal dit al voor stress zorgen, voor iemand met ADHD minstens zoveel.

Tijd om een workflow te creëren die wél werkt, zodat jij jouw doelen écht gaat behalen! In plaats van je te laten beperken en ontmoedigen, gaan we kijken naar oplossingen en tools die het je juist makkelijker kunnen maken. Let’s work smarter, not harder!

Tijdens deze sessie leert Noor je hoe productiviteit er voor haar uitziet en welke tools hierbij helpen. Dit alles vanuit het perspectief van een neurodivergent brein (en met veel creativiteit).

Spring Forward bevat:

3 masterclasses & workshops (twv €299)

Q&A tijd met de sprekers

Het hele jaar toegang tot alle replays

Voor slechts

€ 399

€ 59

+ Bonus:

30 Day Productivity Challenge

20 Mindset screensaver designs

1 Hypnose Meditatie voor Thuis

To get results you've never had
You're gonna have to do things you've never tried before.

OVER DE SPREKERS

@WENDY.WIERSMA

Wendy Wiersma

hAAR WERK

Hypnose & NLP coach

OVER wendy:

Met haar enthousiaste, positieve & nuchtere vibe vertelt Wendy je graag over de kracht van het onderbewuste en het doorbreken van onze angsten.

Een coach of mentor heeft vaak gedeald met hun eigen shit, wat een drijfveer voor ze is om het coachvak in te gaan. Daar is Wendy niet anders in: jaren geleden kreeg zij o.a. het label Angststoornis, OCD & Agorafobie opgeplakt en is zij in een draaimolen van hulpverleners terecht gekomen die haar niet konden helpen.

Uiteindelijk heeft ze veel baat gehad bij NLP & Exposure Therapie. Little did she know dat dezelfde oefeningen die haar toentertijd zo goed hebben geholpen, opeens in haar Hypnose opleiding tevoorschijn kwamen. Het had zo moeten zijn, want nu kan ze zelf diezelfde technieken toepassen in haar sessies. 

Angst heeft Wendy’s leven vroeger de kop ingedrukt, en nu is het haar missie om vrouwen te laten zien dat het mogelijk is om hun angsten te overwinnen, en dat dat f*cking goed voelt. 

Lynn Quanjel

HAAR WERK

CEO & Invisible Disability Advocate​

OVER Lynn:

In 2020 belandde Lynn in het laagste dieptepunt in haar leven: ze werd ernstig ziek en moest een levensreddende operatie ondergaan waarbij haar dikke darm werd verwijderd. Ze had een zwaar herstel van 6 maanden, verloor al haar inkomsten, en werd uit haar huis in Amsterdam gezet.

Toen het tijd was om weer te beginnen met werken was de hoofdvraag: “Hoe dan?” – er waren extra uitdagingen bijgekomen met een onzichtbare beperking… hoe functioneer je in een wereld die niet voor jou is gemaakt?

Fastforward 3 jaar later: Lynn heeft van haar uitdaging haar kracht gemaakt door op haar influencer profiel onzichtbare beperkingen bespreekbaar te maken. Ze helpt inmiddels 45k+ mensen met zelfliefde, acceptatie en mindset.  

Daarnaast heeft ze  haar bedrijf Social Nomads volledig omgegooid naar een online structuur en verdiende ze in haar 2e jaar al meer dan 100k in haar pyjama op de bank.

Lynn ziet geen beperkingen, enkel creatieve uitdagingen. En in haar sessie gaat ze jou helpen omdenken om jouw leven in een totaal nieuw licht te kunnen zien.

@whoisthatblonde

@noorvgemert

Noor van Gemert

HAAR WERK

Creative Director & Influencer

OVER Noor:

Naast dat je haar kan kennen als succesvol content creator met 100k+ volgers, studeert Noor ook Internationaal Recht én is zij eigenaresse van het bedrijf Curls ’n Clouds! Als je nu denkt: “Hoe krijgt ze dat allemaal voor elkaar?” – is het antwoord: productiviteit. 

Dit was voor Noor jarenlang niet eens in te beelden: ze was altijd snel afgeleid en chaotisch. Ze dacht altijd dat er iets mis met haar was, maar recentelijk vielen alle puzzelstukjes plots op hun plek toen ze de diagnose ADHD kreeg.

Productief werken en studeren kan een uitdaging zijn als je brein net even anders werkt dan van de gemiddelde persoon. Maar in plaats van zich hier door te laten beperken, kijkt Noor liever naar wat er wél mogelijk is.

Dit betekent dat zij – met de nodige creativiteit – op zoek is gegaan naar verschillende tools die haar helpen om productiever met haar tijd om te gaanVanuit eigen ervaring en met veel liefde deelt Noor haar favoriete tools met jou.

JA! Sell Your Socials is specifiek gezien geen Instagram cursus, maar een Social Selling cursus: het gaat diep in op hoe jij een online community groeit en converteert, waarbij de core principes universeel toepasbaar zijn. 

Wat je wel kan verwachten zijn aanvullende tips voor Instagram aangezien dit het meest populaire platform is voor ondernemers momenteel.

Spark Your Socials is een next-level Social Selling cursus.

Als jij nog weinig tot geen ervaring hebt met sales via Social Media – kan Sell Your Socials als overweldigend worden ervaren. Hou je van een uitdaging? Dan mag je het natuurlijk gewoon proberen!

Ben jij al goed bezig op Social Media? Dan is Sell Your Socials precies wat jij nodig hebt om net dat laagje dieper te gaan. 

Het Sell Your Socials traject duurt in totaal 12 weken, waarbij je wekelijks 1 uur groepscoaching en 2 uur co-working krijgt.

Per module is er ongeveer 2-3 uur aan lesmateriaal te vinden – de lessen zijn opgedeeld in korte video’s van 10-45 minuten. Hoeveel tijd je  daarnaast steekt in het uitwerken van het werkboek, hangt volledig af van jouw eigen tempo.

Goede vraag! Ik ken natuurlijk niet alle cursussen out there, dus hier kan ik niet 100% antwoord opgeven. Maar wat ik wel kan zeggen is: 

1. Ik heb al van veel huidige SYSters (die al veel andere cursussen hadden gevolgd) te horen gekregen dat Sell Your Socials een volledig ander programma is dan ze ooit hadden gezien. 

2. In Sell Your Socials zul je meerdere unieke frameworks vinden die ik volledig zelf heb ontwikkeld – het is dus onmogelijk om dit ergens anders te vinden – hier heb ik namelijk de intellectuele eigendom rechten op. 

Is het mogelijk dat je sommige dingen in de cursus al eens hebt gehoord? Tuurlijk. De vraag is of je er al eens vanuit mijn perspectief naar hebt gekeken, of je er wellicht nog iets extra’s over kan leren, én of je er zowaar al wat mee aan het doen was. Mijn werkboek zorgt ervoor dat alle theorie direct in de praktijk wordt gebracht. 

Om aan Sell Your Socials mee te doen hoef je niet per se al een bestaand bedrijf te hebben, wel is het aan te raden dat je al een duidelijk idee hebt van wat je wilt gaan doen – zodat ik je kan helpen met tweaken & optimaliseren voordat je live gaat.

Ook is een basis kennis van Social Media nodig, omdat we anders waarschijnlijk te snel voor je zullen gaan. Zo zou het geen probleem moeten zijn om posts te maken, Stories te posten, etc.

Nee! Als je in het buitenland woont (dus ook België) is de prijs van Sell Your Socials exclusief BTW als je een ondernemer bent. Let er dan wel op dat je jouw BTW nummer invult bij de check-out!

Sell Your Socials gaat natuurlijk over het verkopen van een aanbod via Social Media – waardoor het het meest geschikt is voor ondernemers of marketing medewerkers.

Ik kan me voorstellen dat het ook leerzaam kan zijn voor (micro) influencers die beter willen worden in producten aanprijzen voor samenwerkingen – maar hou er rekening mee dat mijn case-studies en voorbeelden volledig zijn gericht op bedrijven. 

Sell Your Socials blijft toegankelijk zolang Social Nomads bestaat (heel erg lang dus!). Je krijgt ook gratis toegang tot toekomstige updates en aanvullingen.

De live coaching sessies blijven 1 jaar beschikbaar om terug te kijken.

Wil jij een dag gevuld met energie, inspiratie & tools voor een frisse nieuwe start?

Let's do it!