Spark Your Socials - The Academy

Wil jij meetbare resultaten op Social Media door coaching van een ervaren influencer (50k+)?

Next level content maken die er niet alleen goed uitziet, maar ook strategisch goed in elkaar zit?

Bespaar jezelf tijd, geld en frustratie en bouw een community op die met liefde van je koopt. Onder persoonlijke begeleiding van mij en met support van de vrouwelijke ondernemers uit de SYSTAhood.

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen: als je nu naar je Social Media kijkt - weet je dan héél erg zeker dat je daar niet veel meer resultaten uit zou kunnen halen?

In 2020 ging het goed met mijn bedrijf: we haalden grote klanten binnen en we konden prima rondkomen. Maar toen werd ik plots ernstig ziek en moest ik een levensreddende operatie ondergaan. Na maandenlang herstel kreeg ik de reality check: ik had een business zonder inkomen en spaargeld dat er snel doorheen werd gejaagd.

Lynn in the Hospital

Er moest iets drastisch gebeuren – anders was het klaar met mijn ondernemersdroom.

Ik was natuurlijk al ‘goed’ in Social Media – niet voor niks had ik al een following van 50.000 volgers opgebouwd in de afgelopen 5 jaar. Maar in dit geval was ‘goed’ niet goed genoeg. Dus ik ging diep: wekenlang analyseerde ik mijn eigen content – en die van de meest succesvolle content creators ter wereld. Want WAT zorgt ervoor dat sommige content zo goed werkt – en andere content niet? Uiteindelijk ging er een lampje branden en creëerde ik de S.H.I.N.E. formule.

Ik gaf mezelf 6 maanden om de S.H.I.N.E. formule consistent toe te passen op de Instagram van mijn bedrijf – als het daarna niet zou werken, zou ik weer een baan moeten gaan zoeken.

 

This is what happened:

Social Nomads Growth graphics

Binnen 6 maanden verdubbelde ik niet alleen in volgers, maar ook in omzet. It actually worked! 

Good news for you: jij hoeft geen crisis te hebben om next-level te gaan met jouw Social Media – daar heb ik SYSTA voor ontwikkeld 🙂

Wat is SYSTA precies?

SYSTA is mijn meest complete content transformatie traject tot nu toe. Hij gaat verder waar Spark Your Socials (SYS) stopt. Met SYSTA heb je namelijk niet alleen toegang tot al mijn contentgeheimen in 12 uitgebreide modules, ook word je 4 maanden lang onderdeel van de SYSTAhood community.

SYSTA staat voor Spark Your Socials: The Academy. En dat is dan ook wat je krijgt. Een Academy met mij als leermeester. Samen met de andere ambitieuze vrouwelijke ondernemers (mannen zijn natuurlijk ook welkom) gaan we elke week aan de slag met het cursusmateriaal van SYSTA. Waar loop je tegenaan? Welke vragen heb je? Ik help je op weg in onze groep coaching calls, en in onze SYSTA Support sessies kan je elke week in break-out rooms brainstormen met je mede SYSTAs. You don’t have to do this alone.

Als gezien in:

Marketing Tribune Logo
Marie Claire Logo
AndC Magazine Logo
Linda Magazine Logo
Viva Magazine Logo

As seen in:

Lynn Quanjel Magazine Articles

SYSTA is voor jou als...

Jij al lekker bezig bent op Social Media - maar graag 10x resultaten wilt gaan behalen

Jij Social Media als een prioriteit ziet in jouw marketing strategie en hier dus ook tijd, geld & moeite in wilt investeren.

Jij een hele ambitieuze starter bent die het niet erg vind om keihard te knallen en snel te leren.

Graag een stok achter de deur hebt zodat Social Media niet telkens achteraan je to-do lijst terecht komt en er niet veel gebeurd.

Jij graag onderdeel wilt zijn van een community die elkaar support en sterke relaties opbouwen

Jij resultaten wilt behalen zoals: een groei in volgers, hogere engagement, een hechte online community, een groei in sales, meer zelfverzekerdheid over jouw Social Media activiteiten, jezelf durven laten zien én meer plezier krijgen in Social Media.

SYSTA is níet voor jou als...

Jij tevreden bent met 'goed genoeg' en geen interesse hebt om een niveau dieper te gaan met je Social Media

Jij geen tijd wilt vrijmaken voor een next-level Social Media strategie. SYSTA is intensief, maar dan heb je wel wat - échte resultaten.

Jij denkt dat je met gratis bronnen het zelf kan oplossen - ik wil alleen serieuze ondernemers in de SYSTAhood die bereid zijn om in zichzelf te investeren.

Jij geen behoefte hebt aan wekelijkse accountability en een community waar je support uit haalt - Als je liever zelfstandig & op eigen tempo werkt, kan je beter SYS kopen.

Jij nog totaal geen kennis hebt van Social Media. SYSTA is een traject van hoog niveau dus als je de basiskennis niet bezit, gaat dit een stapje te ver. In dat geval kan je beter met Start Your Socials beginnen.

Welke resultaten kan je verwachten?

Picture this. De komende 4 maanden ga je aan de slag met mijn bewezen strategieën – die écht werken. Je krijgt meer volgers, een hogere engagement en gaat een band opbouwen met je community waardoor ze je vertrouwen en met liefde van je kopen – dat pushy sales gedoe hoeft helemaal niet meer. 

Sounds good, al zeg ik het zelf. Dat hoef je natuurlijk niet alleen te doen. Ik ben je vraagbaak, leermeester, guide. Hoe je het noemen wil. Ik coach jou vanaf de zijlijn. Samen met de andere SYSTAs gaan we voor maximaal resultaat. Because we didn’t become entrepreneurs to be mediocre.

Now, AFFIRM WITH ME! Dankzij SYSTA…

Staat jouw online positionering als een huis

Durf jij jezelf te zijn op Social Media; en met succes!

Bruis jij van inspiratie en ideeën voor je content!

Bouw jij een warme online community op en ontwikkel je een vertrouwensband

Krijg jij lead na lead binnen, puur door het plaatsen van de juiste content

Deze toppers gingen je voor
met knallende resultaten:

Constante Content Inspiratie

Ik vond het altijd zo moeilijk om content te bedenken, maar vorige week dacht ik: “Welke van deze 3 dingen ga ik nu eens delen?” Dat was nog nooit gebeurt! - @irisvansteenwinckel

Een Engagement Boost

Wauw! Ik ben echt helemaal fan van Spark Your Socials! Op mijn laatste post heb ik al meer likes en reacties dan normaal - en zelfs een sale! - @liekeheijne

Groeiend website verkeer en verkoop

Sinds Spark Your Socials heb ik meer verkeer en verkoop via mijn webshop! Echt boven verwachting goed deze cursus. - @designbydjuwelen

Directe Sales via Social Media

Binnen anderhalve week 76 exemplaren van mijn boek verkocht door JAZEKER alleen Instagram! En dat niet alleen: ik begin Social Media écht leuk te vinden! - @imwildkat

En soms zelfs een baan!

Ik heb eindelijk een job waar ik blij van wordt! Social Content Manager bij een groot reclamebureau. Daar wil ik jou voor bedanken want op vlak van social strategie heb ik alles van jou geleerd! 🙂 - @anneleenvaes

1. Constante Content Inspiratie

Ik vond het altijd zo moeilijk om content te bedenken, maar vorige week dacht ik: “Welke van deze 3 dingen ga ik nu eens delen?” Dat was nog nooit gebeurt! - @irisvansteenwinckel

2. Een Engagement Boost

Wauw! Ik ben echt helemaal fan van Spark Your Socials! Op mijn laatste post heb ik al meer likes en reacties dan normaal - en zelfs een sale! - @liekeheijne

3. Groeiend website verkeer en verkoop

Sinds Spark Your Socials heb ik meer verkeer en verkoop via mijn webshop! Echt boven verwachting goed deze cursus. - @designbydjuwelen

4. Directe Sales via Social Media

Binnen anderhalve week 76 exemplaren van mijn boek verkocht door JAZEKER alleen Instagram! En dat niet alleen: ik begin Social Media écht leuk te vinden! - @irisoppatja

5. En soms zelfs een baan!

Ik heb eindelijk een job waar ik blij van wordt! Social Content Manager bij een groot reclamebureau. Daar wil ik jou voor bedanken want op vlak van social strategie heb ik alles van jou geleerd! 🙂 - @anneleenvaes

De opbouw van SYSTA:

Heel simpel gezegd bestaat SYSTA uit 3 onderdelen, die elk bijdragen aan 1 doel: jouw Social Media kennis, skills & resultaten volledig transformeren binnen 4 maanden. Van essentiële hacks, tot een onfeilbare contentformule die je NIET wilt missen – SYSTA is de meest complete contentstrategiecursus die er is.

Onderdeel 1: BEHIND THE CONTENT

KENNIS: Aan de hand van mijn unieke S.H.I.N.E. Content Framework leer jij précies wat de succes-formule achter content is. Waardoor jij direct verschil ziet in je volgers, klanten en engagement.

Onderdeel 2: BEHIND THE SCENES

SKILLS: Goede content = key op Social Media! De modules uit Onderdeel 2 zijn volledig gericht op handige stap-voor-stap tutorials en alle andere praktische content creatie tips die je nodig hebt. Je wordt niet alleen beter in content creatie, maar ook sneller.

Onderdeel 3: SYSTAHOOD

RESULTATEN: Soms is consistent zijn moeilijk, of heb je even een hart onder de riem nodig. Daar is de SYSTAHOOD community voor! Elke week heb je 1 groepscoaching call waar je mij vragen kan stellen, en 1 support sessie waar je in break-out rooms met je mede SYSTAs kan brainstormen. Daarnaast krijg je ook toegang tot een besloten IG community waarin je al je vragen kwijt kan én kan connecten met je mede-coachees.

Daarnaast staan er nog een aantal speciale verrassingen op de planning.... more on that later 😉

Lynn Quanjel in roze pak

Meet your coach

Hoi, ik ben Lynn! Sommigen kennen me beter als  de influencer @whoisthatblonde (50k+) op Instagram.

Ik ben content creator, ondernemer, social media specialist en spreker. Al die rollen komen voor mij samen als de oprichtster van Social Nomads. Daar gebruik ik namelijk al die influencerkennis om ondernemers en bedrijven te helpen met hun eigen Social Media kanalen.

Waarom? Soms is het moeilijk om op te vallen en jouw plek te claimen in de wereld. Daarom heb ik het mijn persoonlijke missie gemaakt om vrouwelijke ondernemers en werknemers daarin te ondersteunen met mijn kennis.

Krijg je geen ruimte of podium om te laten zien hoe fantastisch je bent? Geen probleem, dan bouwen we dat platform toch lekker zelf?! Daarom hou ik zoveel van Social Media: voor mij is het de ultieme vorm van empowerment.

In de afgelopen jaren heb ik al mogen werken met big corporates zoals L’Oréal, Vero Moda, ABN Amro, The Body Shop en meer – en alle kennis die ik met deze grote bedrijven deel, wil ik ook op een betaalbare manier toegankelijk maken voor vrouwelijke ondernemers – because we need more bossbabes in this world. Daarom is SYSTA in het leven geroepen!

 

Hoi, ik ben Lynn! Sommigen kennen me beter als de creator @whoisthatblonde (40k+) op Instagram.

Ik ben een influencer, ondernemer, social media specialist en spreker. Al die rollen komen voor mij samen als de oprichter van Social Nomads. Daar gebruik ik namelijk al die influencer kennis om ondernemers en bedrijven te helpen met hun eigen Social Media kanalen.

Corporate klanten Social Nomads

Top! Wat kost het?

Het S.H.I.N.E Content Framework

Levenslange toegang tot alle 12 modules

Gratis toegang tot de toekomstige updates

24+ uur aan videolessen

Exclusieve Interviews met Experts (t.w.v. €297)

Een grote hoeveelheid aan handige templates, Excel sheets en meer!

4 maanden toegang tot wekelijkse online groepcoaching calls van 1 uur

4 maanden toegang tot wekelijkse SYSTA Support sessies van 1.5 uur

6 maanden toegang tot een besloten Instagram community

6 maanden toegang tot alle live sessie replays

SYSTA All-in-ONE

€1997

€1697

Prijs is excl. BTW
Bespaar €100 door in 1x te betalen!

+ krijg direct toegang tot alle videolessen

+ Bonussen:

Werkboeken, Canva templates voor jouw Brandbook, IG Feed preview, Callsheets, Link in bio website & meer! (t.w.v. €490)

Instagram Performance Calculator (t.w.v. €197)

Early Bird Bonus: De Ultieme Reels Masterclass door Reels experts @reispackers (t.w.v. €299)

Early Bird Bonus: Social Media Planning Excel Sheets (t.w.v. €39)

Early Bird Bonus: €100 korting op SYSTA (€1597 i.p.v. €1697)

Early Bird Bonus: Extra Co-Work sessie (3u) - Samen onze Social Media Strategie voor 2022 maken (t.w.v. €499)

SYSTA IN TERMIJNEN

vanaf

€179/maand

Prijs is excl. BTW
Kies voor een termijn van 6-12 maanden

+ krijg direct toegang tot alle videolessen

+ Bonussen:

Werkboeken, Canva templates voor jouw Brandbook, IG Feed preview, Callsheets, Link in bio website & meer! (t.w.v. €490)

Instagram Performance Calculator (t.w.v. €197)

Early Bird Bonus: De Ultieme Reels Masterclass door Reels experts @reispackers (t.w.v. €299)

Early Bird Bonus: Social Media Planning Excel Sheets (t.w.v. €39)

Early Bird Bonus: €100 korting op SYSTA (€1597 i.p.v. €1697)

Early Bird Bonus: Extra Co-Work sessie (3u) - Samen onze Social Media Strategie voor 2022 maken (t.w.v. €499)

VIP Tickets

vanaf

€269/maand

Prijs is excl. BTW
Kies voor een termijn van 6-12 maanden

Als VIP ontvang je alles wat de andere SYSTAs ook krijgen

Daarnaast krijg je:

Een Kick-Off sessie van 1.5 uur waarin we een gepersonaliseerd plan maken

8 gepersonaliseerde 1:1 sessies van 1 uur (Bi-Weekly)

Een 'What's Next' Sessie van 1.5 uur waarin we een future-proof plan maken

24/7 toegang tot mijn persoonlijke Whatsapp

Let op: er zijn nog maar 5 van de 10 plekken beschikbaar!

Early Bird Bonus: €100 korting (€2897 i.p.v. €2997)

EN DAT IS NIET ALLES...

Bekijk hier alle SYSTA Bonussen!

Een fysiek werkboek

WAARDE: €297

Theorie is leuk, maar met actie krijg je resultaten! Dit werkboek heeft een heel duidelijk doel: aan het einde van al deze opdrachten heb jij een ijzersterke Social Media strategie waar jij (en evt. je team) direct mee aan de slag kan!

Canva Templates

WAARDE: €49

Ja, dit kan je allemaal zelf – maar hoe fijn is het als het vóór je gedaan kan worden? In SYSTA vind je een heel scala aan templates. Bijvoorbeeld: Brandbook, IG Feed preview, Callsheets, Link in bio website & meer.

Instagram Performance Calculator + Tutorial

WAARDE: €197

Wil jij next-level statistieken lezen (en begrijpen)? Instagram is soms nogal beperkt met zijn cijfers – dus ik heb mijn eigen Excel document gecreëerd voor het meest complete inzicht dat je kan krijgen.

Personal Branding Interview met Eve Tomaszewski

WAARDE: €99

Eve heeft een ontzettend interessant brein – dat ze in dit interview even aan ons uitleent! Haar inzichten rondom Personal Branding will blow your mind

Show Up Mindset

WAARDE: Priceless

Heb jij moeite met jezelf laten zien op Social Media? Say no more! In deze video van 30 minuten geef ik jou een liefdevolle schop onder je kont zodat je daarna met meer zelfvertrouwen kan gaan shinen.

VIDEOGRAFIE MASTERCLASS

WAARDE: €149

Videografie is een vak apart – hoe begin je daarmee? Onze eigen Youtuber Sabrina Putri helpt jou met opstarten!

Design voor je Aandachtsboog Masterclass

WAARDE: €149

Op Social Media is het soms moeilijk om aandacht te krijgen tussen die overload aan content. Maar wist je dat je daar op heel veel manieren al wat aan kan doen? Dat wordt uitgelegd in deze masterclass!

YOU GOT THIS!
SPOTIFY PLAYLIST

WAARDE: Goede vibes

Wist je dat muziek jouw energie en jouw productiviteit kan beïnvloeden? Dit is mijn playlist als ik keihard wil knallen – en als SYSter is ‘ie ook van jou!

How to Design Carousel Posts Masterclass

WAARDE: €99

“Lynn, hoe maak je die mooie carousels?!” Say no more, daar hebben we meteen een masterclass over gemaakt.

EEN FYSIEK WERKBOEK

VALUE: €297

Theorie is leuk, maar met actie krijg je resultaten! Dit werkboek heeft een heel duidelijk doel: aan het einde van al deze opdrachten heb jij een ijzersterke Social Media strategie waar jij (en evt. je team) direct mee aan de slag kan!

Canva Templates

VALUE: €49

Ja, dit kan je allemaal zelf – maar hoe fijn is het als het vóór je gedaan kan worden? In SYS vind je een heel scala aan templates. Bijvoorbeeld: Brandbook, IG Feed preview, Callsheets, Link in bio website & meer

Instagram Performance Calculator + Tutorial

VALUE: €197

Wil jij next-level statistieken lezen (en begrijpen)? Instagram is soms nogal beperkt met zijn cijfers – dus ik heb mijn eigen Excel document gecreëerd voor het meest complete inzicht dat je kan krijgen.

Interview: Personal branding

VALUE: €99

Eve heeft een ontzettend interessant brein – dat ze in dit interview even aan ons uitleent! Haar inzichten rondom Personal Branding will blow your mind

Show Up Mindset

VALUE: Priceless

Heb jij moeite met jezelf laten zien op Social Media? Say no more! In deze video van 30 minuten geef ik jou een liefdevolle schop onder je kont zodat je daarna met meer zelfvertrouwen kan gaan shinen.

DESIGN VOOR JE AANDACHTSBOOG MASTERCLASS​

VALUE: €149

Op Social Media is het soms moeilijk om aandacht te krijgen tussen die overload aan content. Maar wist je dat je daar op heel veel manieren al wat aan kan doen? Dat wordt uitgelegd in deze masterclass!

How to design carousel posts

VALUE: €99

“Lynn, hoe maak je die mooie carousels?!” Say no more, daar hebben we meteen een masterclass over gemaakt.

Videografie Masterclass

VALUE: €149

Videografie is een vak apart – hoe begin je daarmee? Onze eigen Youtuber Sabrina Putri helpt jou met opstarten!

YOU GOT THIS! SPOTIFY PLAYLIST

VALUE: Goede vibes

Wist je dat muziek jouw energie en jouw productiviteit kan beïnvloeden? Dit is mijn playlist als ik keihard wil knallen – en als SYSter is ‘ie ook van jou!

Is het SYSTA traject geschikt voor mij?

Content Strategie is ontzettend waardevol voor veel verschillende beroepen! Dit zijn een aantal niches van onze huidige klanten:

✓ Abonnementen
✓ Beauty & Make-Up Artists
✓ Coaching & Consulting
✓ Content Creatie
✓ Copywriting
✓ Design
✓ Eco
✓ Event & Wedding Planning
✓ Fashion
✓ Fotografie & Videografie
✓ Gezondheid & Spiritualiteit
✓ Interieur
✓ Illustrators
✓ Marketing & PR
✓ Product-Based bedrijven
✓ Salon Eigenaren
✓ Sieraden ontwerp
✓ Vastgoed
✓ Virtual Assistents
✓ Webshops & fysieke winkels
✓ Yoga & Wellness

Abonnementen
Beauty & Make-Up Artists
Coaching & Consulting
Content Creatie
Copywriting
Design
Eco

Event & Wedding Planning
Fashion
Fotografie & Videografie
Gezondheid & Spiritualiteit
Interieur
Illustrators
Marketing & PR 

Product-Based bedrijven
Salon Eigenaren
Sieraden ontwerp
Vastgoed
Virtual Assistents
Webshops & fysieke winkels
Yoga & Wellness

En meer!

Als ik het kan, kan jij het ook 🙂

Before

Instagram Old Feed

AFTER

Instagram Feed Results Instagram Cursus van Social Nomads

Een account laten groeien is altijd een uitdaging - of je nou vanaf 0 begint of al 10k volgers hebt. Maar met de juiste content strategie is het niet een kwestie OF je groeit, maar HOE SNEL je groeit. Dit zijn de cijfers van @social.nomads toen we 7000 volgers hadden:

Social Nomads Website Clicks Results
Social Nomads Reach Results
Social Nomads Saves Results

Meer dan 100 systers gingen je voor

Spark Your Socials: The Academy

Het S.H.I.N.E Content Framework

Levenslange toegang tot alle 12 modules + Gratis updates

24+ uur aan videolessen met templates, Excel sheets en meer!

Exclusieve Interviews met Experts (twv €297)

Wekelijkse online Groepcoaching calls en SYSTA Support sessies

6 maanden toegang tot een besloten Instagram community

Lynn Quanjel met Telefoon

SYSTA All in ONE

€1997

€1697

Prijs is excl. BTW
Bespaar €100 door in 1x te betalen!

Al de bonussen (twv €1.624)

SYS IN TERMIJNEN

vanaf

€179/maand

Prijs is excl. BTW
Kies voor een termijn van 6-12 maanden

Al de bonussen (twv €1.624)

VIP TICKET

vanaf

€269/maand

Prijs is excl. BTW
Kies voor een termijn van 6-12 maanden

Al de bonussen (twv €1.624)

Bi-weekly 1:1 begeleiding

"Dit klinkt interessant!"

"Maar ik wil heel graag alle inhoudelijke feiten op een rijtje!"
Denk jij dit? Geen zorgen, blijf lekker scrollen 😉

Wat is het S.H.I.N.E Content Framework?

Spark Your Socials Shine Framework

Je wilt dat Instagram vóór jou werkt, in plaats van dat jij constant achter al het werk aan moet blijven rennen. Klinkt dat bekend?

Daarom heb ik het S.H.I.N.E. Content Framework gemaakt! Die bestaat uit de 5 elementen die jij nodig hebt om te groeien op Instagram. En niet zomaar groeien: het bereiken en binden van jouw ideale klant. Combineer deze 5 factoren (op de juiste manier) en ik garandeer succes!

1: Stamp (een sterk merk neerzetten)
2: Heart (met authenticiteit communiceren)
3: Involvement (jouw volgers betrekken in jouw bedrijf)
4: New Insights (statistieken lezen en begrijpen)
5: Expertise (jezelf neerzetten als een autoriteit)

Daarnaast bestaat het 2e onderdeel van het Spark Your Socials: The Academy volledig uit handige content creatie tutorials die jou precies laten zien hoe je de beste content maakt, zonder teveel tijd kwijt te zijn. Deze 5 modules komen aan bod:

1: Fotografie
2: Graphic Design
3: Copywriting
4: Productiviteit
5: Instagram Features

Spark Your Socials Instagram Content Framework
Spark Your Socials Shine Framework
Spark Your Socials Instagram Content Framework

Welke modules
zijn er?

Onderdeel 1: BEHIND THE CONTENT

Begin bij je core: vind en creëer jouw authentieke tone of voice & USP die jouw ideale klant als een magneet aantrekt. In deze module gaan we aan de slag met de Look & Feel van jouw Social Media.

De beste content straalt jouw unieke energie uit. Een module over kwetsbaarheid en zichtbaarheid. Deze module is essentieel als jij een sterke band wilt opbouwen met jouw community.

Hoe zorg je ervoor dat volgers enthousiast engagen met je content en jij jouw doelstellingen behaalt? In deze module wordt hét geheim gedeeld dat het grote verschil maakt.

Meten = weten. Hoe kan jij een sterke strategie opzetten als jij je statistieken nog niet correct kan aflezen? In deze module leer je ontzettend diep in jouw Instagram cijfers te duiken om zo vol zelfvertrouwen aan de slag te gaan met jou content strategie.

Hoe ga jij die expert status claimen en Top of Mind zijn bij jouw ideale klant? In deze module leer je precies wat je moet doen om dit voor elkaar te krijgen.

Onderdeel 2: BEHIND THE SCENES

Hoe doe je een goede fotoshoot voorbereiding? Hoe maak je foto’s? En hoe poseer je voor de camera? Deze module bevat alle handige tips & tricks om jouw foto’s next-level te maken. Zonder teveel tijd kwijt te zijn.

Met handige tutorials laat ik zien hoe je makkelijk en snel jouw eigen IG huisstijl kan vormgeven. Al die mooie posts die je bij anderen voorbij ziet komen? Dat kan jij ook!

Visuals pakken de aandacht, maar teksten converteren kijkers naar klanten. In deze module leer je alles over copywriting do’s & dont’s én leer je alles over eindeloze inspiratiebronnen en sales teksten.

Content creatie moet snel en makkelijk zijn! In deze module leer je alles over systemen en workflows die jouw content creatie processen super efficiënt gaan maken!

Hoe zet je alle Instagram Features zo slim mogelijk in? En hoe werken ze eigenlijk? In deze module leer je alles over IGTV’s, IG Stories, IG Reels & IG Guides – en krijg je zowel strategische inzichten als handige tutorials.

Wat systers mij sturen zodra ze beginnen

Frequently Asked Questions

JA! Spark Your Socials the Academy is specifiek gezien geen Instagram cursus, maar een content cursus: het gaat diep in op wat content waardevol maakt, waardoor je een community leert aantrekken online. De S.H.I.N.E. formule kan je dus zonder probleem op elk Social Media platform toepassen.

Wat je wel kan verwachten zijn aanvullende tips voor Instagram aangezien dit het meest populaire platform is voor ondernemers momenteel.

Spark Your Socials the Academy is een next-level content strategie coaching programma.

Als jij nog weinig tot geen ervaring hebt met Social Media – kan SYSTA als overweldigend worden ervaren. Hou je van een uitdaging? ik zeg doen! The Academy heeft niet voor niets wekelijkse coaching sessies en een online community om extra support te bieden.

Ben jij al goed bezig op Social Media, maar wil jij optimaliseren? Dan is SYSTA precies wat jij nodig hebt om net dat laagje dieper te gaan. Om je een indicatie te geven: er zijn Social Media Managers & influencers die deze cursus ook volgen en alsnog veel nieuwe inzichten hebben gekregen!

Spark Your Socials the Academy duurt in totaal 4 maanden. In die periode moet je rekening houden met de wekelijkse coaching calls (1u), het kijken van de bijpassende module (2 à 3 uur) en oefeningen uit het werkboek toepassen.

de videolessen zijn opgedeeld in korte video’s van 10-45 minuten. Hoeveel tijd je  daarnaast steekt in het uitwerken van de werkboeken, hangt volledig af van jouw eigen tempo.

Alle coaching sessies worden opgenomen en kan je later terugkijken – in principe zou je deze cursus dus ook zelfstandig kunnen volgen, al zou ik het zeker aanraden om gebruik te maken van de support en de community!

Goede vraag! Ik ken natuurlijk niet alle cursussen out there, dus hier kan ik niet 100% antwoord opgeven. Maar wat ik wel kan zeggen is: 

1. Ik heb al van veel huidige SYSters (die al veel andere cursussen hadden gevolgd) te horen gekregen dat Spark Your Socials een volledig ander programma is dan ze ooit hadden gezien. 

2. De S.H.I.N.E. formule is een uniek framework dat ik volledig zelf heb ontwikkeld – het is dus onmogelijk om dit ergens anders te vinden – hier heb ik namelijk de intellectuele eigendom rechten op. 

3. Iedere coach heeft een eigen unieke achtergrond, coaching stijl en energie – en haalt ook weer een andere kant van jou naar boven. Dit zal dus altijd een aanvulling zijn op je huidige coaching ervaringen.

Is het mogelijk dat je sommige dingen in de cursus al eens hebt gehoord? Tuurlijk. De vraag is of je er al eens vanuit mijn perspectief naar hebt gekeken, of je er wellicht nog iets extra’s over kan leren, én of je er zowaar al wat mee aan het doen was. Mijn printable werkboeken zorgen ervoor dat alle theorie direct in de praktijk wordt gebracht. 

 

Absoluut niet! Sterker nog: hoe ga jij jouw bedrijf succesvol lanceren als je geen community hebt om op te hypen zodra alles klaar is?

Het eerste wat ik heb gedaan toen ik mijn bedrijven begon: een IG pagina aanmaken en het hele opbouw/ lanceer proces online delen om mijn volgers alvast warm te maken – waardoor ze direct op koop overgingen zodra ik live ging.

Nee! Als je in het buitenland woont (dus ook België) is de prijs van Spark Your Socials the Academy exclusief BTW als je een ondernemer bent. Let er dan wel op dat je jouw BTW nummer invult bij de check-out!

SYSTA is volledig gefocused op content strategie – daar kunnen niet-ondernemers en creators alsnog heel veel van leren! Maar let op: mijn case-studies betreffen altijd ondernemers en ik geef regelmatig advies & sales tips die specifiek gericht zijn op ondernemers.

 

Scherpe vraag!

Spark Your Socials is onze bestselling cursus die vorig jaar werd gelanceerd. Het is een online cursus die je op zelfstandig tempo kan volgen – zonder coaching of community.

Deze cursisten hebben wij om feedback gevraagd: hoe kunnen wij jou nóg beter helpen? Het antwoord was duidelijk: coaching sessies om de theorie in praktijk te brengen. Say no more!

Introducing Spark Your Socials: The Academy! SYSTA heeft dus precies dezelfde online cursus als Spark Your Socials, maar wordt aangevuld met wekelijkse coaching sessies en een besloten Instagram community voor meer support, focus, energie & accountability. 

Ben jij er klaar voor om eindelijk échte impact te maken op Social Media?

© 2021 Social Nomads ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN

Alle inkomsten- of winst-en-verliesrekeningen of voorbeelden die via onze website worden getoond, zijn slechts schattingen van wat nu of in de toekomst mogelijk is. Er kan geen zekerheid worden gegeven over een bepaald financieel resultaat op basis van het gebruik van onze website. U stemt ermee in dat ik niet verantwoordelijk ben voor uw inkomsten, het succes of falen van uw persoonlijke of zakelijke beslissingen, de stijging of daling van uw financiën of inkomensniveau, of enig ander resultaat van welke aard dan ook dat u kunt hebben als gevolg van gepresenteerde informatie aan u via onze website. U bent zelf verantwoordelijk voor uw resultaten. Deze website wordt op geen enkele manier gesponsord, beheerd of geassocieerd met Facebook, Inc. of Instagram, Inc.

Terms & Conditions | Privacybeleid | Disclaimer