Content 101

De Content essentials voor ondernemers

In 3.5 uur ga je als een wervelwind door een aantal van mijn best practice sales strategieën heen die mijn order value verdubbelen.

Voor mij - zijn sales één groot spel

Of beter gezegd, het leukste experiment ooit.

Waar de meeste ondernemers kriebelig worden van sales, heb ik er de afgelopen 7+ jaar mijn hobby van gemaakt om sales zo leuk mogelijk te maken.

Dit begon al als product manager bij een van de grootste uitgeverijen van Nederland (waar ik miljoenen aan sales deed per jaar), en is inmiddels uitgemond in mijn eigen '6-figure business' - zoals ze dat altijd zo leuk zeggen op het internet.

Voor mij, zijn er 2 voorwaarden waar succesvolle sales aan moeten voldoen:

1. Authenticiteit: ik verkoop alleen maar aan klanten die ook echt iets willen kopen, waardoor het nooit pushy voelt.

2. Efficiëntie: why work harder, when you can work smarter? Mijn sales strategie is zodanig ingericht dat ik met minimale moeite een zo'n hoog mogelijke order value creëer per klant.

In XXXX deel ik...

...vastzit in de 'Volgers Achtbaan' waarin je net zo snel omhoog, als omlaag gaat - en hier helemaal klaar mee bent.

...in een permanente staat van 'post verlamming' zit omdat je nooit weet wat je moet delen - waardoor je vaak dus maar niet post.

... het gevoel hebt dat je net zo goed tegen een metaforische muur kan praten op Instagram omdat niemand engaged met je posts (behalve je vriend en je moeder dan), of van je koopt.

... het gevoel hebt dat jij momenteel nog niet 'Top of Mind' bent bij jouw ideale doelgroep - waardoor je aan jezelf begint te twijfelen.

... De 6 lanceerfases die ik gebruik bij elke product launch & sale om zonder stress een record omzet te draaien.

Dit was mijn eigen transformatie

Before

Instagram Old Feed

AFTER

Instagram Feed Results Instagram Cursus van Social Nomads

Meet your coach

Lynn is een influencer (40k+), ondernemer (10k+), Social Media specialist en spreker. Met 9+ jaar ervaring in de online wereld, heeft ze sinds 2018 al meer dan 1000 bedrijven en ondernemers geholpen.

Voor Lynn zijn Sociale Media de ultieme vorm van empowerment: het biedt het podium dat vrouwelijke ondernemers en werknemers nog te vaak niet krijgen. Haar missie is duidelijk: anderen helpen dichterbij hun ‘big goals’ te komen – Allemaal dankzij de kracht van de eindeloze schaalbaarheid van de online wereld. 

Lynn Quanjel at Social Nomads

Een account laten groeien is altijd een uitdaging - of je nou vanaf 0 begint of al 10k volgers hebt. Maar met de juiste content strategie is het niet een kwestie OF je groeit, maar HOE SNEL je groeit. Dit zijn de cijfers van @social.nomads toen we 7000 volgers hadden:

Social Nomads Website Clicks Results
Social Nomads Reach Results
Social Nomads Saves Results

wat systers zeggen:

© 2024 Social Nomads ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN

Alle inkomsten- of winst-en-verliesrekeningen of voorbeelden die via onze website worden getoond, zijn slechts schattingen van wat nu of in de toekomst mogelijk is. Er kan geen zekerheid worden gegeven over een bepaald financieel resultaat op basis van het gebruik van onze website. U stemt ermee in dat ik niet verantwoordelijk ben voor uw inkomsten, het succes of falen van uw persoonlijke of zakelijke beslissingen, de stijging of daling van uw financiën of inkomensniveau, of enig ander resultaat van welke aard dan ook dat u kunt hebben als gevolg van gepresenteerde informatie aan u via onze website. U bent zelf verantwoordelijk voor uw resultaten. Deze website wordt op geen enkele manier gesponsord, beheerd of geassocieerd met Facebook, Inc. of Instagram, Inc.

Terms & Conditions | Privacybeleid | Disclaimer