Spark Your Socials Programma

Ben jij er klaar voor om te shinen op Social Media? Jouw publiek te groeien, volgers te converteren naar betalende klanten, en bekend te staan als een expert in jouw veld?

Consider it done 😉

As seen in:

Lynn Quanjel Magazine Articles

Als gezien in:

Marketing Tribune Logo
Marie Claire Logo
AndC Magazine Logo
Linda Magazine Logo
Viva Magazine Logo

In mijn jaren als influencer, ben ik ontelbare keren benaderd door bedrijven voor advies. Welke Social Media strategieën en growth hacks pastte ik toe om zoveel succes te behalen op Instagram?

Ik kon hier nooit volledig antwoord op geven omdat er zoveel factoren waren die meespeelden. Maar nu heb ik het antwoord: De SYS cursus.

Spark Your Socials is voor jou als jij...

…vastzit in de ‘Volgers Achtbaan’ waarin je net zo snel omhoog, als omlaag gaat – en hier helemaal klaar mee bent.

…in een permanente staat van ‘post verlamming’ zit omdat je nooit weet wat je moet delen – waardoor je vaak dus maar niet post.

… het gevoel hebt dat je net zo goed tegen een metaforische muur kan praten op Instagram omdat niemand engaged met je posts (behalve je vriend en je moeder dan), of van je koopt.

… het gevoel hebt dat jij momenteel nog niet ‘Top of Mind’ bent bij jouw ideale doelgroep – waardoor je aan jezelf begint te twijfelen.

Nadat jij Spark Your Socials hebt afgekeken, ben jij...

Sell Your Socials Bonus(2)

CONSISTENT AAN HET GROEIEN OP SOCIAL MEDIA

Jij groeit maandelijks met tientallen – misschien zelfs honderden –  volgers, zonder daar geld aan te hoeven uitgeven.

EEN MAGNEET VOOR JE IDEALE KLANT

Je DM’s staan vol met potentiële klanten die interesse tonen in wat je te bieden hebt, en – nog belangrijker – zijn bereid om te betalen.

EEN WARE CONTENT EXPERT

Contentstrategie is geen raadsel meer voor jou! Jij weet hoe je vol zelfvertrouwen een content strategie én content kan maken waar mensen direct mee engagen op het moment dat je post. 

DE HOST VAN EEN WARME COMMUNITY

Jouw Social Media is niet enkel meer een zender – het is een community die barst van de warme leads en enthousiaste klanten. Of nog beter: brand ambassadors die vol lof over jou spreken op social media!

BLIJ OM OP SOCIAL MEDIA TE ZIJN

Eindelijk heb jij plezier in Social Media! Geen onzekerheid, ongemakkekijkheid of onduidelijkheid meer – Het is voor jou een feestje om online zichtbaar te zijn voor jouw bedrijf!

Dit was mijn eigen transformatie

Before

Instagram Old Feed

AFTER

Instagram Feed Results Instagram Cursus van Social Nomads

WAT ZIT ER IN DE SYS?

Een 12-weken transformatie programma dat vrouwelijke ondernemers helpt om hun eigen podium te bouwen op Instagram, waarmee ze consistent ideale klanten aantrekken in plaats van achterna zitten.

Van essentiële hacks, tot een onfeilbare content formule die je NIET wilt missen - dit is de meest complete content strategie cursus die er is.

Deze content is nog nooit eerder gedeeld en is ontworpen om jou stap voor stap door het proces heen te lopen. Het niveau is hoog - maar kan ook geschikt zijn voor ambitieuze beginners.

Onderdeel 1:
BEHIND THE CONTENT

Aan de hand van mijn unieke S.H.I.N.E. Content Framework leer jij précies wat de succes-formule achter content is. Waardoor jij direct verschil ziet in je volgers, klanten en engagement.

Onderdeel 2:
BEHIND THE SCENES

Goede content = key op Social Media!  De modules uit Onderdeel 2 zijn volledig gericht op handige stap-voor-stap tutorials en alle andere praktische content creatie tips die je nodig hebt. Je wordt niet alleen beter in content creatie, maar ook sneller.

Lynn Quanjel in roze pak

Meet your coach

Hoi, ik ben Lynn! Sommigen kennen me beter als  de creator @whoisthatblonde (40k+) op Instagram.

Ik ben een influencer, ondernemer, social media specialist en spreker. Al die rollen komen voor mij samen als de oprichter van Social Nomads. Daar gebruik ik namelijk al die influencer kennis om ondernemers en bedrijven te helpen met hun eigen Social Media kanalen.

Waarom? Soms is het moeilijk om op te vallen en jouw plek te claimen in de wereld. Daarom heb ik het mijn persoonlijke missie gemaakt om vrouwelijke ondernemers en werknemers daarin te ondersteunen met mijn kennis.

Krijg je geen ruimte of een podium voor hoe fantastisch je bent? Geen probleem, dan bouwen we dat platform toch lekker zelf?! Daarom hou ik zoveel van Social Media: voor mij is het de ultieme vorm van empowerment. 

Lynn Quanjel met Telefoon

Hoi, ik ben Lynn! Sommigen kennen me beter als de creator @whoisthatblonde (40k+) op Instagram.

Ik ben een influencer, ondernemer, social media specialist en spreker. Al die rollen komen voor mij samen als de oprichter van Social Nomads. Daar gebruik ik namelijk al die influencer kennis om ondernemers en bedrijven te helpen met hun eigen Social Media kanalen.

Lynn Quanjel at Social Nomads

Een account laten groeien is altijd een uitdaging - of je nou vanaf 0 begint of al 10k volgers hebt. Maar met de juiste content strategie is het niet een kwestie OF je groeit, maar HOE SNEL je groeit. Dit zijn de cijfers van @social.nomads toen we 7000 volgers hadden:

Social Nomads Website Clicks Results
Social Nomads Reach Results
Social Nomads Saves Results

Wat de systers zeggen

Ik introduceer: het S.H.I.N.E Content Framework

Spark Your Socials Shine Framework

Je wilt dat Instagram vóór jou werkt, in plaats van dat jij constant achter al het werk aan moet blijven rennen. Klinkt dat bekend?

Daarom heb ik het S.H.I.N.E. Content Framework gemaakt! Die bestaat uit de 5 elementen die jij nodig hebt om te groeien op Instagram. En niet zomaar groeien: het bereiken en binden van jouw ideale klant. Combineer deze 5 factoren en ik garandeer succes!

1: Stamp (een sterk merk neerzetten)
2: Heart (met authenticiteit communiceren)
3: Involvement (jouw volgers betrekken in jouw bedrijf)
4: New Insights (statistieken lezen en begrijpen)
5: Expertise (jezelf neerzetten als een autoriteit)

Daarnaast bestaat het 2e onderdeel van het Spark Your Socials programma volledig uit handige content creatie tutorials die jou precies laten zien hoe je de beste content maakt, zonder teveel tijd kwijt te zijn. Deze 5 modules komen aan bod:

1: Fotografie
2: Graphic Design
3: Copywriting
4: Productiviteit
5: Instagram Features

Spark Your Socials Instagram Content Framework
Spark Your Socials Shine Framework
Spark Your Socials Instagram Content Framework

Spark Your Socials bevat:

Het S.H.I.N.E Content Framework

Levenslange toegang tot alle 12 modules

24+ uur aan videolessen

Exclusieve Interviews met Experts (worth €297)

Een grote hoeveelheid aan handige templates, Excel sheets en meer!

SYS All-in-ONE

€1997

€849

Bespaar €100 door in 1x te betalen!

+ krijg direct toegang tot alle videolessen

+ Bonussen:

Werkboeken, Canva templates voor jouw Brandbook, IG Feed preview, Callsheets, Link in bio website & meer! (twv €490)

Hart Meditatie sessie van een expert (twv €49)

You got this! Spotify Playlist

Instagram Performance Calculator (twv €197)

SYS IN 4 termijnen

€499/maand

€239/maand

Investeer in 4 betalingen verdeeld
over maanden

+ krijg geleidelijk toegang tot alle videolessen

+ Bonussen:

Werkboeken, Canva templates voor jouw Brandbook, IG Feed preview, Callsheets, Link in bio website & meer! (twv €490)

Hart Meditatie session van een expert (twv €49)

You got this! Spotify Playlist

Instagram Performance Calculator (twv €197)

Inhoud

Onderdeel 1: BEHIND THE CONTENT

Begin bij je core: vind en creëer jouw authentieke tone of voice & USP die jouw ideale klant als een magneet aantrekt. In deze module gaan we aan de slag met de Look & Feel van jouw Social Media.

De beste content straalt jouw unieke energie uit. Een module over kwetsbaarheid en zichtbaarheid. Deze module is essentieel als jij een sterke band wilt opbouwen met jouw community.

Hoe zorg je ervoor dat volgers enthousiast engagen met je content en jij jouw doelstellingen behaalt? In deze module wordt hét geheim gedeeld dat het grote verschil maakt.

Meten = weten. Hoe kan jij een sterke strategie opzetten als jij je statistieken nog niet correct kan aflezen? In deze module leer je ontzettend diep in jouw Instagram cijfers te duiken om zo vol zelfvertrouwen aan de slag te gaan met jou content strategie.

Hoe ga jij die expert status claimen en Top of Mind zijn bij jouw ideale klant? In deze module leer je precies wat je moet doen om dit voor elkaar te krijgen.

Onderdeel 2: BEHIND THE SCENES

Hoe doe je een goede fotoshoot voorbereiding? Hoe maak je foto’s? En hoe poseer je voor de camera? Deze module bevat alle handige tips & tricks om jouw foto’s next-level te maken. Zonder teveel tijd kwijt te zijn.

Met handige tutorials laat ik zien hoe je makkelijk en snel jouw eigen IG huisstijl kan vormgeven. Al die mooie posts die je bij anderen voorbij ziet komen? Dat kan jij ook!

Visuals pakken de aandacht, maar teksten converteren kijkers naar klanten. In deze module leer je alles over copywriting do’s & dont’s én leer je alles over eindeloze inspiratiebronnen en sales teksten.

Content creatie moet snel en makkelijk zijn! In deze module leer je alles over systemen en workflows die jouw content creatie processen super efficiënt gaan maken!

Hoe zet je alle Instagram Features zo slim mogelijk in? En hoe werken ze eigenlijk? In deze module leer je alles over IGTV’s, IG Stories, IG Reels & IG Guides – en krijg je zowel strategische inzichten als handige tutorials.

Is Spark Your Socials geschikt voor mij?

Content Strategie is ontzettend waardevol voor veel verschillende beroepen! Dit zijn een aantal niches van onze huidige klanten:

✓ Abonnementen
✓ Beauty & Make-Up Artists
✓ Coaching & Consulting
✓ Content Creatie
✓ Copywriting
✓ Design
✓ Eco
✓ Event & Wedding Planning
✓ Fashion
✓ Fotografie & Videografie
✓ Gezondheid & Spiritualiteit
✓ Interieur
✓ Illustrators
✓ Marketing & PR
✓ Product-Based bedrijven
✓ Salon Eigenaren
✓ Sieraden ontwerp
✓ Vastgoed
✓ Virtual Assistents
✓ Webshops & fysieke winkels
✓ Yoga & Wellness

Abonnementen
Beauty & Make-Up Artists
Coaching & Consulting
Content Creatie
Copywriting
Design
Eco

Event & Wedding Planning
Fashion
Fotografie & Videografie
Gezondheid & Spiritualiteit
Interieur
Illustrators
Marketing & PR 

Product-Based bedrijven
Salon Eigenaren
Sieraden ontwerp
Vastgoed
Virtual Assistents
Webshops & fysieke winkels
Yoga & Wellness

En meer!

Frequently Asked Questions

JA! Spark Your Socials is specifiek gezien geen Instagram cursus, maar een content cursus: het gaat diep in op wat content waardevol maakt, waardoor je een community leert aantrekken online. De S.H.I.N.E. formule kan je dus zonder probleem op elk Social Media platform toepassen.

Wat je wel kan verwachten zijn aanvullende tips voor Instagram aangezien dit het meest populaire platform is voor ondernemers momenteel.

Spark Your Socials is een next-level content strategie cursus.

Als jij nog weinig tot geen ervaring hebt met Social Media – kan Spark Your Socials als overweldigend worden ervaren. Hou je van een uitdaging? Dan mag je het natuurlijk gewoon proberen!

Ben jij al goed bezig op Social Media? Dan is Spark Your Socials precies wat jij nodig hebt om net dat laagje dieper te gaan. Om je een indicatie te geven: er zijn Social Media Managers & influencers die deze cursus ook volgen en alsnog veel nieuwe inzichten hebben gekregen!

De 12 weken die worden gecommuniceerd zijn een richtlijn – de tijd die je per week besteed aan SYS is echter volledig aan jou: het is immers een zelfstandige cursus en je behoud onbeperkte toegang.

Per module is er ongeveer 2-3 uur aan lesmateriaal te vinden – de lessen zijn opgedeeld in korte video’s van 10-45 minuten. Hoeveel tijd je  daarnaast steekt in het uitwerken van de werkboeken, hangt volledig af van jouw eigen tempo.

Goede vraag! Ik ken natuurlijk niet alle cursussen out there, dus hier kan ik niet 100% antwoord opgeven. Maar wat ik wel kan zeggen is: 

1. Ik heb al van veel huidige SYSters (die al veel andere cursussen hadden gevolgd) te horen gekregen dat Spark Your Socials een volledig ander programma is dan ze ooit hadden gezien. 

2. De S.H.I.N.E. formule is een uniek framework dat ik volledig zelf heb ontwikkeld – het is dus onmogelijk om dit ergens anders te vinden – hier heb ik namelijk de intellectuele eigendom rechten op. 

Is het mogelijk dat je sommige dingen in de cursus al eens hebt gehoord? Tuurlijk. De vraag is of je er al eens vanuit mijn perspectief naar hebt gekeken, of je er wellicht nog iets extra’s over kan leren, én of je er zowaar al wat mee aan het doen was. Mijn printable werkboeken zorgen ervoor dat alle theorie direct in de praktijk wordt gebracht. 

 

Absoluut niet! Sterker nog: hoe ga jij jouw bedrijf succesvol lanceren als je geen community hebt om op te hypen zodra alles klaar is?

Het eerste wat ik heb gedaan toen ik mijn bedrijven begon: een IG pagina aanmaken en het hele opbouw/ lanceer proces online delen om mijn volgers alvast warm te maken – waardoor ze direct op koop overgingen zodra ik live ging.

Nee! Als je in het buitenland woont (dus ook België) is de prijs van Spark Your Socials exclusief BTW als je een ondernemer bent. Let er dan wel op dat je jouw BTW nummer invult bij de check-out!

SYS is volledig gefocused op content strategie – daar kunnen niet-ondernemers en creators alsnog heel veel van leren! Maar let op: mijn case-studies betreffen altijd ondernemers en ik geef regelmatig advies & sales tips die specifiek gericht zijn op ondernemers.

 

Resultaten die je kan verwachten

Constante Content Inspiratie

Ik vond het altijd zo moeilijk om content te bedenken, maar vorige week dacht ik: “Welke van deze 3 dingen ga ik nu eens delen?” Dat was nog nooit gebeurt! - @irisvansteenwinckel

Een Engagement Boost

Wauw! Ik ben echt helemaal fan van Spark Your Socials! Op mijn laatste post heb ik al meer likes en reacties dan normaal - en zelfs een sale! - @liekeheijne

Groeiend website verkeer en verkoop

Sinds Spark Your Socials heb ik meer verkeer en verkoop via mijn webshop! Echt boven verwachting goed deze cursus. - @designbydjuwelen

Directe Sales via Social Media

Binnen anderhalve week 76 exemplaren van mijn boek verkocht door JAZEKER alleen Instagram! En dat niet alleen: ik begin Social Media écht leuk te vinden! - @imwildkat

En soms zelfs een baan!

Ik heb eindelijk een job waar ik blij van wordt! Social Content Manager bij een groot reclamebureau. Daar wil ik jou voor bedanken want op vlak van social strategie heb ik alles van jou geleerd! 🙂 - @anneleenvaes

Constante Content Inspiratie

Ik vond het altijd zo moeilijk om content te bedenken, maar vorige week dacht ik: “Welke van deze 3 dingen ga ik nu eens delen?” Dat was nog nooit gebeurt! - @irisvansteenwinckel

Een Engagement Boost

Wauw! Ik ben echt helemaal fan van Spark Your Socials! Op mijn laatste post heb ik al meer likes en reacties dan normaal - en zelfs een sale! - @liekeheijne

Groeiend website verkeer en verkoop

Sinds Spark Your Socials heb ik meer verkeer en verkoop via mijn webshop! Echt boven verwachting goed deze cursus. - @designbydjuwelen

Directe Sales via Social Media

Binnen anderhalve week 76 exemplaren van mijn boek verkocht door JAZEKER alleen Instagram! En dat niet alleen: ik begin Social Media écht leuk te vinden! - @imwildkat

En soms zelfs een baan!

Ik heb eindelijk een job waar ik blij van wordt! Social Content Manager bij een groot reclamebureau. Daar wil ik jou voor bedanken want op vlak van social strategie heb ik alles van jou geleerd! 🙂 - @anneleenvaes

De Spark Your Socials cursus:

Het S.H.I.N.E Content Framework (twv €10.000+)

Levenslange toegang tot alle 12 modules

24+ uur aan videolessen

Exclusieve Interviews met Experts (twv €297)

Een grote hoeveelheid aan handige templates, Excel sheets en meer!

lynn quanjel

SYS All in ONE

€1997

€849

Bespaar €100 door in 1x te betalen!

Al de bonussen (twv €1.429)

SYS IN 4 TERMIJNEN

€499/maand

€239/maand

Investeer in 4 betalingen verdeeld
over maanden

Al de bonussen (twv €1.429)

SYS All-in-ONE

€1997

€849

Bespaar €100 door in 1x te betalen!

All the bonuses (twv €1.429)

SYS IN 4 termijnen

€499/maand

€239/maand

Investeer in 4 betalingen verdeeld
over maanden

All the bonuses (twv €1.429)

EN DAT IS NIET ALLES...

Bekijk hier alle SYS Bonussen!

9x WERKBOEKEN

VALUE: €441

Theorie is leuk, maar met actie krijg je resultaten! Met deze printable werkboeken wordt jij stap-voor-stap door mij begeleid om jouw content onder handen te nemen.

Canva Templates

VALUE: €49

Ja, dit kan je allemaal zelf – maar hoe fijn is het als het vóór je gedaan kan worden? In SYS vind je een heel scala aan templates. Bijvoorbeeld: Brandbook, IG Feed preview, Callsheets, Link in bio website & meer

Instagram Performance Calculator + Tutorial

VALUE: €197

Wil jij next-level statistieken lezen (en begrijpen)? Instagram is soms nogal beperkt met zijn cijfers – dus ik heb mijn eigen Excel document gecreëerd voor het meest complete inzicht dat je kan krijgen.

Interview: Personal branding

VALUE: €99

Eve heeft een ontzettend interessant brein – dat ze in dit interview even aan ons uitleent! Haar inzichten rondom Personal Branding will blow your mind

Product fotografie like a queen!

VALUE: €99

Heb jij een product-based business? Dan ga jij dit interview enorm waardevol vinden! Product fotografie is echt een vak apart – en daar verteld An Dang je alles over.

Show Up Mindset

VALUE: Priceless

Heb jij moeite met jezelf laten zien op Social Media? Say no more! In deze video van 30 minuten geef ik jou een liefdevolle schop onder je kont zodat je daarna met meer zelfvertrouwen kan gaan shinen.

DESIGN VOOR JE AANDACHTSBOOG MASTERCLASS​

VALUE: €149

Op Social Media is het soms moeilijk om aandacht te krijgen tussen die overload aan content. Maar wist je dat je daar op heel veel manieren al wat aan kan doen? Dat wordt uitgelegd in deze masterclass!

IN DE MEDIA INTERVIEW MET @MARISKAVERMEULEN

VALUE: €99

In een magazine of krant verschijnen is natuurlijk érg handig voor de autoriteit van jouw onderneming – maar hoé scoor je zo’n publicatie? Mariska werkt al jarenlang als journalist en doet hier een boekje over open!

How to design carousel posts

VALUE: €99

“Lynn, hoe maak je die mooie carousels?!” Say no more, daar hebben we meteen een masterclass over gemaakt.

Videografie Masterclass

VALUE: €149

Videografie is een vak apart – hoe begin je daarmee? Onze eigen Youtuber Sabrina Putri helpt jou met opstarten!

YOU GOT THIS! SPOTIFY PLAYLIST

VALUE: Goede vibes

Wist je dat muziek jouw energie en jouw productiviteit kan beïnvloeden? Dit is mijn playlist als ik keihard wil knallen – en als SYSter is ‘ie ook van jou!

hART MEDITATIE

VALUE: €49

Authenticiteit is essentieel op Social Media. Om je daarmee op weg te helpen geeft Nathalie Kemna een prachtige hart meditatie.

9 Werkboeken

WAARDE: €441

Theorie is leuk, maar met actie krijg je resultaten! Met deze printable werkboeken wordt jij stap-voor-stap door mij begeleid om jouw content onder handen te nemen.

Canva Templates

WAARDE: €49

Ja, dit kan je allemaal zelf – maar hoe fijn is het als het vóór je gedaan kan worden? In SYS vind je een heel scala aan templates. Bijvoorbeeld: Brandbook, IG Feed preview, Callsheets, Link in bio website & meer.

Instagram Performance Calculator + Tutorial

WAARDE: €197

Wil jij next-level statistieken lezen (en begrijpen)? Instagram is soms nogal beperkt met zijn cijfers – dus ik heb mijn eigen Excel document gecreëerd voor het meest complete inzicht dat je kan krijgen.

Personal Branding Interview met Eve Tomaszewski

WAARDE: €99

Eve heeft een ontzettend interessant brein – dat ze in dit interview even aan ons uitleent! Haar inzichten rondom Personal Branding will blow your mind

Show Up Mindset

WAARDE: Priceless

Heb jij moeite met jezelf laten zien op Social Media? Say no more! In deze video van 30 minuten geef ik jou een liefdevolle schop onder je kont zodat je daarna met meer zelfvertrouwen kan gaan shinen.

Product Fotografie like a QUEEN! Interview met An Dang van @thebeauparlour

WAARDE: €99

Heb jij een product-based business? Dan ga jij dit interview enorm waardevol vinden! Product fotografie is echt een vak apart – en daar verteld An Dang je alles over.

Design voor je Aandachtsboog Masterclass

WAARDE: €149

Op Social Media is het soms moeilijk om aandacht te krijgen tussen die overload aan content. Maar wist je dat je daar op heel veel manieren al wat aan kan doen? Dat wordt uitgelegd in deze masterclass!

In de Media interview met @mariskavermeulen

WAARDE: €99

In een magazine of krant verschijnen is natuurlijk érg handig voor de autoriteit van jouw onderneming – maar hoé scoor je zo’n publicatie? Mariska werkt al jarenlang als journalist en doet hier een boekje over open!

How to Design Carousel Posts Masterclass

WAARDE: €99

“Lynn, hoe maak je die mooie carousels?!” Say no more, daar hebben we meteen een masterclass over gemaakt.

Videografie Masterclass

WAARDE: €149

Videografie is een vak apart – hoe begin je daarmee? Onze eigen Youtuber Sabrina Putri helpt jou met opstarten!

You Got This! Spotify Playlist

WAARDE: Goede vibes

Wist je dat muziek jouw energie en jouw productiviteit kan beïnvloeden? Dit is mijn playlist als ik keihard wil knallen – en als SYSter is ‘ie ook van jou!

Hart Meditatie

WAARDE: €49

Authenticiteit is essentieel op Social Media. Om je daarmee op weg te helpen geeft Nathalie Kemna een prachtige hart meditatie.

Wat is er inbegrepen bij SYS

Toegang tot het uitgebreide SYS Curriculum

Geprobeerd, getest, en nog een keer getest - deze modules zitten bomvol waardevolle videolesswen, handige werkboeken, tutorials en fantastische bonussen.

Gratis updates in de toekomst

Social Media staan niet stil, en Spark Your Socials ook niet! We zullen ervoor zorgen dat er nieuwe updates worden toegevoegd zodra dat nodig is - zodat jij altijd toegang hebt tot de meest recente & relevante informatie voor jouw bedrijf.

Goedkoopste prijs ooit - die wil je niet missen!

Hoe meer waarde er wordt toegevoegd - hoe meer Spark Your Socials waard zal zijn. De prijs van de cursus kan in de toekomst omhoog gaan, dus nu kan je hem voor de goedkoopste prijs scoren.

Ben jij er klaar voor om eindelijk échte impact te maken op Social Media?

© 2021 Social Nomads ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN

Alle inkomsten- of winst-en-verliesrekeningen of voorbeelden die via onze website worden getoond, zijn slechts schattingen van wat nu of in de toekomst mogelijk is. Er kan geen zekerheid worden gegeven over een bepaald financieel resultaat op basis van het gebruik van onze website. U stemt ermee in dat ik niet verantwoordelijk ben voor uw inkomsten, het succes of falen van uw persoonlijke of zakelijke beslissingen, de stijging of daling van uw financiën of inkomensniveau, of enig ander resultaat van welke aard dan ook dat u kunt hebben als gevolg van gepresenteerde informatie aan u via onze website. U bent zelf verantwoordelijk voor uw resultaten. Deze website wordt op geen enkele manier gesponsord, beheerd of geassocieerd met Facebook, Inc. of Instagram, Inc.

Terms & Conditions | Privacybeleid | Disclaimer