fbpx

Interesse
om met ons
te werken?

Bij Social Nomads, hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering. Elk bedrijf heeft een uniek verhaal om te vertellen, dus daar hoort ook een unieke service bij! Doordat we al tientallen bedrijven hebben mogen helpen, hebben we onze services gecreëerd op basis van de meest voorkomende vragen, knelpunten en interesses van onze klanten.

Zit er alsnog niets tussen voor jou? Neem dan contact met ons op met meer informatie. We helpen je graag! 

Algemeen

 • Top 5 meest populaire workshops

  Social Nomads heeft een selectie gemaakt van de 5 meest populaire workshops die al door tientallen bedrijven zijn afgenomen met een gemiddelde beoordeling van een 8.5!

  €300,-

  Lees meer
 • Spreken op jouw event

  Heb je een event of in marketing trainingsdag waarvoor je sprekers nodig hebt? Wil je iets leerzaams en toegankelijks bieden aan je werknemers/ bezoekers? Social Nomads heeft veel ervaring met het spreken op events en marketing dagen.

  €150,-

  Lees meer
 • Educatie pakket voor scholen

  Onze studenten zijn de toekomst! Social Nomads vindt de opleiding van onze toekomstige workforce erg belangrijk en wilt daarom een speciaal gastlessen pakket aanbieden voor scholen. Momenteel is er namelijk nog te weinig onderwijs rondom social media -en influencer marketing terwijl dit inmiddels een onmisbaar onderdeel is van moderne marketing.

  €600,-

  Lees meer

Branding

 • Personal Branding traject

  In dit personal branding coaching traject gaan we gedurende 6 maanden jouw imago aanpakken van A-Z. Op deze manier heb je niet alleen voor jezelf een duidelijkere visie en een unieke USP, maar weet je ook hoe je dit vervolgens kan vertalen naar een online imago én hoe je dit kan inzetten om verder te groeien in je carrière. Elke coaching sessie duurt een uur en zal bestaan uit korte trainingen, brainstorm sessies, hands-on opdrachten en praktische tips.

  €1000,-

  Lees meer
 • Personal Branding shoot

  Een aanvullende optie bij het Personal Branding Traject is een fotoshoot met Chichi Zhang. Als professioneel fotografe heeft zij zich gespecialseerd in de fotografie van ondernemers. Door een shoot met Chichi te boeken, heb je een goede basis voor je visuele branding. Een perfecte kickstart voor je online imago.

  €250,-

  Lees meer

Influencers

 • Influencer inspiratie abonnement voor agencies

  Met het Influencer inspiratie abonnement kan jij een van onze influencer experts tot 4x per maand mee op pad nemen naar klanten. Het resultaat? Meer kennis en interesse in influencermarketing vanuit de klant, en daardoor meer sales voor jouw agency!

  €750,-

  Lees meer
 • Influencermarketing abonnement

  Als bedrijf is het maar moeilijk: er zijn honderden (duizenden?!) influencers om mee te werken, dus hoe weet je welke de juiste zijn voor jou? Je hebt helemaal geen tijd om urenlang onderzoek te doen naar de mogelijkheden, maar je vind het wel belangrijk dat je de juiste match hebt voor optimaal resultaat. En hóe zorg je nou eigenlijk voor dat optimale resultaat? Daar kunnen wij mee helpen: met dit abonnement hoef je je nooit meer zorgen te maken om influencermarketing.

  €750,-

  Lees meer

Social Media

 • Social consultancy uur

  Met de Instant Instagram Boost heb jij binnen één uur meer inzicht in hoe het bedrijf Social Media beter kan toepassen.

  €120,-

  Lees meer
 • Social Media strategie sessie

  Social Nomads kan je op weg helpen met het opzetten van een efficiënte social media strategie, gepersonaliseerd voor jouw onderneming en doelstellingen. 

  €400,-

  Lees meer
 • Trainingsdag + gepersonaliseerde Social Media strategie

  Met een eenmalige investering bij Social Nomads, wordt je binnen één dag getraind om alles te leren over Instagram wat je moet weten. Vervolgens maken we gedurende de trainingsdag uitgebreide notities om vervolgens een volledige Social Media Strategie uit te werken die kant-en-klaar zal worden aangeleverd. 

  €2800,-

  Lees meer
 • Train je community manager

  Tijdens deze halve trainingsdag leert jouw community manager alles over de social media strategie en leren we ze de fijne kneepjes van het vak.

  €300,-

  Lees meer
0

Start typing and press Enter to search

Cart Item Removed. Undo
 • No products in the cart.