Interesse
om met ons
te werken?

Bij Social Nomads, hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering. Elk bedrijf heeft een uniek verhaal om te vertellen, dus daar hoort ook een unieke service bij! Doordat we al tientallen bedrijven hebben mogen helpen, hebben we onze services gecreëerd op basis van de meest voorkomende vragen, knelpunten en interesses van onze klanten.

Zit er alsnog niets tussen voor jou? Neem dan contact met ons op met meer informatie. We helpen je graag! 

* Alle bedragen zijn exclusief BTW

Consultancy

 • Populair

  Consultancy uur

  Met dit Consultancy uur heb jij binnen één uur meer inzicht in hoe jouw bedrijf Social Media beter kan toepassen. De inhoud is volledig aan te passen aan de hand van jouw vragen. Denk: influencer marketing, social media strategie, performance, en meer! Het consultancy uur is hoe dan ook altijd hands-on en bordevol inspiratie.


  €110,-

  Lees meer
 • Your Social Coach traject

  In het Your Social Coach traject gaan we aan de slag met jouw (personal) brand en gaan we tot de core: wat is jouw WHY en hoe gaan we dit visualiseren? Vervolgens creëeren we samen een strategie die ervoor zorgt dat jouw merk met de buitenwereld gaat worden gedeeld. Influencer hacks zullen geen geheim meer zijn voor jou.

  Per maand

  €399,-

  Lees meer
 • Social Media strategie sessie

  De Social Media strategie sessie is ideaal voor bedrijven en ondernemers die hun Social Media een boost willen geven, hun bereik willen vergroten, imago willen versterken en – op lange termijn –  meer sales willen genereren. Wij kijken samen naar de ideale strategie op basis van tijd, budget en andere resources. 


  €399,-

  Lees meer
 • Influencer Strategie Sessie

  In de Influencer strategie sessie lopen we samen door alle mogelijkheden van influencer marketing en spitsen we die opties vervolgens toe op jouw knelpunten, budget en identiteit als bedrijf.


  €399,-

  Lees meer
 • Social sales strategie sessie

  Deze sessie is ideaal als je meer performance-based resultaten wilt behalen binnen jouw bedrijf. Lead generation lijkt heel simpel maar kan in de juiste handen naar een veel hoger niveau worden getild. Wij dagen je uit: kom 2 uur met onze expert zitten en je zult het verschil zien!


  €399,-

  Lees meer
 • Premium package: consultancy, strategie én training in 1 dag

  Het is tijd voor ‘the next level’. Je bent aan het groeien als bedrijf en de Social Media moeten ook een stap omhoog. Je loopt tegen een aantal punten aan binnen je bedrijf, die je graag in één keer opgelost en beantwoord wilt hebben. De Premium Package dag heeft 3 onderdelen: focus vragen behandelen, social media strategie bouwen en eindigd met meerdere workshops geselecteerd op de behoeften van jouw bedrijf. Knallen is gegarandeerd!


  €2499,-

  Lees meer

Uitvoering

 • Wij maken jouw Social Media strategie

  Zelf geen tijd om de Social Media strategie uit te werken? Of laat je dit liever over aan specialisten? Dat kan natuurlijk ook! Aan de hand van een intakegesprek maakt Social Nomads een uitgebreide Social Media strategie volledig aangepast op de doelstellingen en de resources van jouw bedrijf.


  €897,-

  Lees meer
 • Wij maken jouw Influencer strategie

  Influencer marketing werkt alleen met een goed uitgedachte lange termijn strategie. Heb je zelf geen tijd om je hierin te verdiepen? Dan doen wij het gewoon voor je! Inclusief een selectie van 15 influencers, 4 creatieve campagne concepten die je direct kan toepassen én een training rondom influencer samenwerkingen.


  €1097,-

  Lees meer
 • Lead generation kick-start (3 maanden)

  Een ideale aanvulling op de content- en influencerstrategie, is lead generation. Tijdens deze kick-start van 3 maanden zal onze performance expert jouw volledige doelgroep onderzoeken, ads testen en uiteraard: directe resultaten behalen.

  Per maand (excl. ad spend)

  €399,-

  Lees meer
 • In-house strateeg

  Wil je intern grote stappen maken voor jouw bedrijf? Wil je een marketing afdeling gaan opbouwen, je branding helemaal omgooien, nieuwe producten ontwikkelen, of bijvoorbeeld een volledig nieuwe strategie doorvoeren? Vanuit Social Nomads bieden graag een extra set strategische handen aan door middel van een in-house strateeg!

  Vanaf (per maand)

  €1280,-

  Lees meer

Workshops

 • Workshop: Personal branding via Social Media

  Hoe bepaal je jouw personal brand? En hoe communiceer je dat vervolgens naar de buitenwereld? Door op een strategische wijze na te denken over jouw personal brand, en dit vervolgens efficiënt via Instagram te communiceren, kan je je carrière een enorme boost geven. Denk aan: meer zichtbaarheid voor je werk, je skillset showcasen voor potentiële werkgevers – en uiteraard – meer klanten werven.


  €299,-

  Lees meer
 • Workshop: Denk als een influencer & optimaliseer je campagnes

  Met deze workshop nemen we bedrijven mee in de wereld van influencers. Door een beter begrip voor creators te ontwikkelen, kan jij daar als bedrijf slim op reageren en meer resultaten uit je marketingcampagnes halen


  €349,-

  Lees meer
 • Workshop: Creëer content als een influencer

  Als bedrijf is pakkende social content ontzettend belangrijk om op te vallen en te groeien, maar veel bedrijven weten niet waar ze moeten beginnen met hun content strategie. Van wie kan je dat beter leren dan van professionele creators? Één van de meest gestelde vragen die influencers krijgen is: hoe creëer je zo’n mooie foto’s en zo’n perfecte feed? In deze workshop gaan we precies die vragen beantwoorden én meer.


  €299,-

  Lees meer
 • Training: De strategie & groei van een Instagram kanaal

  Om een succesvolle Instagram strategie te kunnen creëren, moet je allereerst op de hoogte zijn van alle beschikbare opties en hoe je deze zo efficiënt mogelijk voor je bedrijf kan gebruiken. Tot slot delen we enkele interessante inzichten over het beruchte instagram algoritme: hoe werkt het en hoe kun je het gebruiken om je groei te versnellen?


  €299,-

  Lees meer
 • Training: Efficiënte Influencermarketing in 9 stappen

  Hoe selecteer je de juiste influencers voor jouw campagne, hoe benader je ze, hoeveel hoor je ze te betalen en hoe brief je ze om tot een succesvolle campagne te komen? Gedurende deze workshop doorlopen we de volledige workflow van 9 stappen die wij bij Social Nomads hebben ontwikkeld: alle stappen die jij nodig hebt voor efficiënte influencermarketing.


  €249,-

  Lees meer
 • Training: Social Trends & Developments

  Social media blijft zich non-stop ontwikkelen, hoe hou je dat allemaal bij als bedrijf? Je hebt het al druk genoeg dus bent op zoek naar een korte sessie waarin je snel op de hoogte wordt gebracht van de belangrijkste trends & ontwikkelingen op het gebied van social media. We zorgen ervoor dat deze training praktische actiepunten heeft voor jou als bedrijf.


  €249,-

  Lees meer
 • Training: Tijdsbesparend community management

  Community management: enorm essentieel, maar ook enorm tijdsrovend. Het is niet voor niets dat veel freelancers, start-ups en bedrijven deze taak willen uitbesteden. Daarom hebben wij deze training in het leven geroepen! Gedurende 1 uur doorlopen we alle tips & tricks die wij zelf door de jaren heen hebben ontwikkeld als influencers.


  €249,-

  Lees meer
0

Start typing and press Enter to search

Cart Item Removed. Undo
 • No products in the cart.