Interesse
om met ons
te werken?

Bij Social Nomads, hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering. Elk bedrijf heeft een uniek verhaal om te vertellen, dus daar hoort ook een unieke service bij! Doordat we al tientallen bedrijven hebben mogen helpen, hebben we onze services gecreëerd op basis van de meest voorkomende vragen, knelpunten en interesses van onze klanten.

Zit er alsnog niets tussen voor jou? Neem dan contact met ons op met meer informatie. We helpen je graag! 

* Alle bedragen zijn exclusief BTW

Consultancy

 • Social Media Strategie Sessie

  De Social Media strategie sessie is ideaal voor bedrijven en ondernemers die hun Social Media een boost willen geven, hun bereik willen vergroten, imago willen versterken en – op lange termijn –  meer sales willen genereren. Wij kijken samen naar de ideale strategie op basis van tijd, budget en andere resources. 


  €399,-

  Lees meer
 • 1:1 Social Coaching Traject

  In het 1:1 social traject gaan we 4 maanden lang aan de slag met jouw social media. Wil jij het gewoon in 1x goed aanpakken, een hele bom aan waarde ontvangen die níemand anders krijgt, persoonlijke begeleiding van Lynn én een hele stroom aan leads via Social Media krijgen? Dat kunnen we regelen!

  Totaal traject

  €1799,-

  Lees meer

Workshops voor Groepen & Events

 • Workshop: Personal branding via Social Media

  Hoe bepaal je jouw personal brand? En hoe communiceer je dat vervolgens naar de buitenwereld? Door op een strategische wijze na te denken over jouw personal brand, en dit vervolgens efficiënt via Instagram te communiceren, kan je je carrière een enorme boost geven. Denk aan: meer zichtbaarheid voor je werk, je skillset showcasen voor potentiële werkgevers – en uiteraard – meer klanten werven.


  €1000,-

  Lees meer
 • Training: de strategie en groei van een Instagram kanaal

  Om een succesvolle Instagram strategie te kunnen creëren, moet je allereerst op de hoogte zijn van alle beschikbare opties en hoe je deze zo efficiënt mogelijk voor je bedrijf kan gebruiken. Tot slot delen we enkele interessante inzichten over het beruchte instagram algoritme: hoe werkt het en hoe kun je het gebruiken om je groei te versnellen?


  €1000,-

  Lees meer
 • Training: Rock your Influencermarketing

  In deze training nemen we bedrijven mee in de wereld van influencers. Door een beter begrip voor creators te ontwikkelen, kan jij daar als bedrijf slim op reageren en meer resultaten uit je marketingcampagnes halen. Daarnaast behandelen we een aantal essentiële influencermarketing vragen: hoe selecteer je de juiste influencers voor jouw campagne? Hoe benader je ze? Hoeveel hoor je ze te betalen en hoe brief je ze om tot een succesvolle campagne te komen? Gedurende deze training doorlopen we de volledige 9-stappen workflow die wij bij Social Nomads hebben ontwikkeld.


  €1000,-

  Lees meer
 • Training: Social Trends & Developments

  Social media blijft zich non-stop ontwikkelen, hoe hou je dat allemaal bij als bedrijf? Je hebt het al druk genoeg dus bent op zoek naar een korte sessie waarin je snel op de hoogte wordt gebracht van de belangrijkste trends & ontwikkelingen op het gebied van social media. We zorgen ervoor dat deze training praktische actiepunten heeft voor jou als bedrijf.


  €750,-

  Lees meer
 • Training: Next level Community Management

  Community management: enorm essentieel, maar ook enorm tijdsrovend. Het is niet voor niets dat veel freelancers, start-ups en bedrijven deze taak willen uitbesteden. Daarom hebben wij deze training in het leven geroepen! Gedurende 1 uur doorlopen we alle tips & tricks die wij zelf door de jaren heen hebben ontwikkeld als influencers.


  €750,-

  Lees meer
0

Start typing and press Enter to search

Cart Item Removed. Undo
 • No products in the cart.