fbpx

Interesse
om met ons
te werken?

Bij Social Nomads, hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering. Elk bedrijf heeft een uniek verhaal om te vertellen, dus daar hoort ook een unieke service bij! Doordat we al tientallen bedrijven hebben mogen helpen, hebben we onze services gecreëerd op basis van de meest voorkomende vragen, knelpunten en interesses van onze klanten.

Zit er alsnog niets tussen voor jou? Neem dan contact met ons op met meer informatie. We helpen je graag! 

* Alle bedragen zijn exclusief BTW

Consultancy

 • Consultancy uur

  Met dit Consultancy uur heb jij binnen één uur meer inzicht in hoe jouw bedrijf Social Media beter kan toepassen. De inhoud is volledig aan te passen aan de hand van jouw vragen. Denk: influencer marketing, social media strategie, performance, en meer! Het consultancy uur is hoe dan ook altijd hands-on en bordevol inspiratie.

  €110,-

  Lees meer
 • Social Media strategie sessie

  De Social Media strategie sessie is ideaal voor bedrijven en ondernemers die hun Social Media een boost willen geven, hun bereik willen vergroten, imago willen versterken en – op lange termijn –  meer sales willen genereren. Wij kijken samen naar de ideale strategie op basis van tijd, budget en andere resources. 

  €399,-

  Lees meer
 • Premium package: consultancy, strategie én training in 1 dag

  Het is tijd voor ‘the next level’. Je bent aan het groeien als bedrijf en de Social Media moeten ook een stap omhoog. Je loopt tegen een aantal punten aan binnen je bedrijf, die je graag in één keer opgelost en beantwoord wilt hebben. De Premium Package dag heeft 3 onderdelen: focus vragen behandelen, social media strategie bouwen en eindigd met meerdere workshops geselecteerd op de behoeften van jouw bedrijf. Knallen is gegarandeerd!

  €2499,-

  Lees meer
 • Your Social Coach traject

  In het Your Social Coach traject gaan we aan de slag met jouw (personal) brand en gaan we tot de core: wat is jouw WHY en hoe gaan we dit visualiseren? Vervolgens creëeren we samen een strategie die ervoor zorgt dat jouw merk met de buitenwereld gaat worden gedeeld. Influencer hacks zullen geen geheim meer zijn voor jou.

  €1199,-

  Lees meer
 • Social sales strategie sessie

  Deze sessie is ideaal als je meer performance-based resultaten wilt behalen binnen jouw bedrijf. Lead generation lijkt heel simpel maar kan in de juiste handen naar een veel hoger niveau worden getild. Wij dagen je uit: kom 2 uur met onze expert zitten en je zult het verschil zien!

  €399,-

  Lees meer
 • Influencer Strategie Sessie

  In de Influencer strategie sessie lopen we samen door alle mogelijkheden van influencer marketing en spitsen we die opties vervolgens toe op jouw knelpunten, budget en identiteit als bedrijf.

  €399,-

  Lees meer

Uitvoering

 • Jaar Social Media strategie

  Zelf geen tijd om de Social Media strategie uit te werken? Of laat je dit liever over aan specialisten? Dat kan natuurlijk ook! Aan de hand van een intakegesprek maakt Social Nomads een volledige Social Media strategie volledig aangepast op de doelstellingen en de resources van jouw bedrijf.

  €897,-

  Lees meer
 • Jaar Influencer strategie

  Influencer marketing werkt alleen met een goed uitgedachte lange termijn strategie. Heb je zelf geen tijd om je hierin te verdiepen? Dan doen wij het gewoon voor je! Inclusief een selectie van 15 influencers, 4 creatieve campagne concepten die je direct kan toepassen én een training rondom influencer samenwerkingen.

  €1097,-

  Lees meer
 • Lead generation kick-start (3 maanden)

  Een ideale aanvulling op de content- en influencerstrategie, is lead generation. Tijdens deze kick-start van 3 maanden zal onze performance expert jouw volledige doelgroep onderzoeken, ads testen en uiteraard: directe resultaten behalen.

  €1199,-

  Lees meer
 • In-house strateeg

  Wil je intern grote stappen maken voor jouw bedrijf? Wil je een marketing afdeling gaan opbouwen, je branding helemaal omgooien, nieuwe producten ontwikkelen, of bijvoorbeeld een volledig nieuwe strategie doorvoeren? Vanuit Social Nomads bieden graag een extra set strategische handen aan door middel van een in-house strateeg!

  €-,-

  Lees meer
0

Start typing and press Enter to search

Cart Item Removed. Undo
 • No products in the cart.