Sell Your Socials:
Het ultieme Social Selling traject

Na een succesvolle eerste ronde, begint de 2e ronde van Sell Your Socials eind Februari 2023!

In een traject van 3 maanden krijg je antwoord op de meest gestelde vraag: HOE krijg ik meer omzet dankzij Instagram?

Ook gaan we meteen op actie over en gaan we samen AAN jouw bedrijf werken om die omzet daadwerkelijk aan te trekken. Het is tijd voor echte & blijvende verandering. Zodat jij meer vrijheid in je bedrijf én in je persoonlijke leven kan gaan ervaren.

De pre-order opent binnenkort dus meld je aan voor de wachtlijst voor de meest exclusieve bonus deals!

As seen in:

Lynn Quanjel Magazine Articles

Als gezien in:

Marketing Tribune Logo
Marie Claire Logo
AndC Magazine Logo
Linda Magazine Logo
Viva Magazine Logo

Mijn meest aangevraagde traject is een feit!

In een intensief groepstraject van 3 maanden krijg jij elke week waardevolle videolessen, coaching en co-working sessies om op een vernieuwende manier aan jouw (Social) Sales plan voor 2023 te werken.

Ik ben in de afgelopen 3 jaar consistent exponentieel gegroeid in winst, en in Sell Your Socials ga ik jou precies laten zien hoe ik dat 'behind the scenes' voor elkaar heb gekregen - I won't be holding back any secrets.

Wil jij ook 150k netto winst draaien per jaar?

Naast strategie, gaan we ook direct over op actie - zodat jij aan het einde van het traject een ijzersterk (Social) Selling plan hebt waar je de rest van het jaar mee vooruit kan. Het doel? Een hogere omzet draaien dan ooit tevoren.

Merk jij dat je momenteel nog niet zoveel sales haalt uit Instagram als je zou willen? Of dat je vastzit aan een X bedrag omzet per maand en hier niet bovenuit lijkt te komen? Dan is het tijd om te optimaliseren.

And guess what? To get results you've never had, you're gonna have to do things you've never tried before.

ongekend hoge klant tevredenheid

Check de verhalen van deze toppers!

Social Nomads Online Course Testimonial Marielle

"Ik heb vandaag ontslag genomen en ga me volledig op mijn freelance bedrijf richten! Ik ben zo gemotiveerd, en krijg er steeds meer vertrouwen in dankzij jou!"

Spark Your Socials Testimonial

"Binnen anderhalve week 76 exemplaren van mijn boek verkocht door JAZEKER alleen Instagram! En dat niet alleen: ik begin Social Media ook écht leuk te vinden 🙂"

Spark Your Socials Testimonial

"Ik haalde in Augustus 2021 mijn eerste 100k! In de laatste 4 maanden verdubbelde ik mijn omzet nog eens - vooral dankzij Instagram."

Social Nomads Review

"Ik moest vanaf 0 beginnen. De afgelopen maand had ik exact 100 extra volgers en 2 sales door mensen die mij hebben gevonden via Instagram!"

Sell Your Socials is voor jou als...

... Jij vast lijkt te zitten aan een X bedrag aan omzet per maand en maar niet meer lijkt te verdienen. Dit wil je doorbreken.

...Je niet weet hoe jij jouw aanbod het beste kan verkopen via Instagram. Jij vraagt je af: "Hoe zorg ik ervoor dat ze klikken?"

...Jij moeite hebt met Social Selling en je het gevoel hebt dat je spammy of irritant bent naar je volgers toe.

...Jij wel al aan het verkopen bent op Instagram, maar hier vrijwel geen respons op ontvangt (of graag meer respons zou willen ontvangen).

... Jij op zich geen problemen hebt met sales, maar geen idee hebt of je het wel goed doet. Je zou graag willen leren hoe je het strategisch kan aanpakken.

... Jij 2023 jouw jaar wilt maken en met een knaller (en veel geld) wilt kickstarten!

...Jij jouw eigen sales succes wilt 'hacken' aan de hand van een supportive community en een expert coach die jou accountable houdt om consistent op actie over te gaan.

In Sell Your Socials leer jij:

Number 1

Hoe jij een aanbod maakt dat zichzelf verkoopt en waar jouw ideale klant voor in de rij komt staan - no more pushy sales.

Basically you are making them an offer that they can't refuse.

Daarnaast gaan we ook kijken naar hoe jij een aanbod kunt maken waar jij zelf van AAN gaat. Dan gaat het hele sales proces al 10x makkelijker omdat het gewild is en omdat jij er zelf in gelooft.

Number 2

Hoe jij growth hacking technieken zoals hashtags, ads, algoritme hacks en influencer marketing kan toepassen om meer ideale klanten naar jouw profiel te krijgen.

Je krijgt een overzicht van al mijn favoriete growth hacks EN leert hoe je deze het beste voor jouw bedrijf & niche kan inzetten.

Hoe jij aan de hand van een ijzersterke content sales funnel strategie jouw publiek leert opwarmen. Jij gaat leren hoe je de juiste content, op het juiste moment kan delen om jouw community voor te bereiden op de sale - zodat ze eigenlijk nog maar heel weinig overtuiging nodig hebben op Le Momênte Supreme.

Voor mijn eigen sales momenten heb ik een formule ontwikkeld met maar liefst 13 verschillende communicatie essentials die de meeste ondernemers over het hoofd zien. Als jij deze allemaal (op de juiste manier) verwerkt in je content zijn extra sales onvermijdelijk.

Number 4

Wat de beste Social Sales technieken zijn die ervoor hebben gezorgd dat ik al meer dan €100.00 omzet heb gedraaid dit jaar.

Dit zijn de puntjes op de I voor jouw Sales strategie: closing the deal! Jij leert alles over o.a. selling through Stories en DM gesprekken om jouw volgers op een non-sleazy manier te converteren tot happy clients.

Dit is trouwens ook toepasselijk voor elk soort bedrijf: we duiken in universele buyer's psychology, neurologie en personality types - succes is gegarandeerd.

Meet your coach

Hoi, ik ben Lynn! Sommigen kennen me beter als  de creator @whoisthatblonde (40k+) op Instagram.

Ik ben een influencer, ondernemer, social media specialist en spreker. Al die rollen komen voor mij samen als de oprichter van Social Nomads. Daar gebruik ik namelijk al die influencer kennis om ondernemers en bedrijven te helpen met hun eigen Social Media kanalen.

Waarom? Soms is het moeilijk om op te vallen en jouw plek te claimen in de wereld. Daarom heb ik het mijn persoonlijke missie gemaakt om vrouwelijke ondernemers en werknemers daarin te ondersteunen met mijn kennis.

Krijg je geen ruimte of een podium voor hoe fantastisch je bent? Geen probleem, dan bouwen we dat platform toch lekker zelf?! Daarom hou ik zoveel van Social Media: voor mij is het de ultieme vorm van empowerment. 

Als influencer hou ik me al 7+ jaar bezig met de vraag: “Hoe kan ik Product X of Service Y op een zo’n authentiek mogelijke manier delen met mijn community – zodat ze het vol enthousiasme willen kopen?”

Na behoorlijk wat uitverkochte collecties – deel ik al die geheimen met liefde met jou!

Hoi, ik ben Lynn! Sommigen kennen me beter als de creator @whoisthatblonde (40k+) op Instagram.

Ik ben een influencer, ondernemer, social media specialist en spreker. Al die rollen komen voor mij samen als de oprichter van Social Nomads. Daar gebruik ik namelijk al die influencer kennis om ondernemers en bedrijven te helpen met hun eigen Social Media kanalen.

As seen in:

Lynn Quanjel Magazine Articles

Als gezien in:

Marketing Tribune Logo
Marie Claire Logo
AndC Magazine Logo
Linda Magazine Logo
Viva Magazine Logo

Hoe ziet de maandplanning eruit?

Om succesvol te verkopen, moeten we eerst weten wát we gaan verkopen – en wanneer we dat gaan verkopen
(Denk: een speciale Black Friday sale? Een uniek aanbod voor de feestdagen? Etc.)

Om een hele simpele reden: goede social selling skills zijn fijn, maar dat gaat natuurlijk 10x zo makkelijk als jouw aanbod ijzersterk is. In de praktijk zie ik dat de meeste ondernemers hun aanbod niet goed genoeg baseren op hun ideale klant of vanuit een marketing perspectief, waardoor verkopen moeizaam verloopt. Dit gaan we samen aanpakken.

Is ons aanbod on fleek? Dan is het tijd om zoveel mogelijk leads binnen te halen om aan te verkopen! 

In week 2 leer jij alles over Growth Hacking. Denk hierbij aan topics zoals het Algoritme, hashtags, advertenties, influencer marketing, you name it!

We hebben het aanbod, we hebben de leads. Nu is het tijd om jouw ideale klant op te warmen voor de sale!
Wat voor een soort content moet een volger voorbij zien komen om op koop over te gaan? Hoe verwerk jij neurologie, buyer’s psychology, personality types en biologie in jouw content, waardoor jouw volgers met vol enthousiasme van jou willen kopen, in plaats van dat jij achter ze aan moet rennen?​

Je community is HOT en geïnteresseerd in jouw aanbod, now it’s time to seal the deal!
In de laatste week leer jij alles over sales mindset, story selling technieken en DM gesprekken om jouw volgers op een non-sleazy manier te converteren tot happy clients.

En... we eindigen met een
live Graduation Event!

Creators Lab is de nieuwste creative space/ studio in Antwerpen waar je gebruik kan maken van alle materialen & equipment – om zo nog betere content te maken voor jouw bedrijf.

Tijdens het Graduation event op 5 November kan jij de hele dag borrelen & netwerken met de SYSterhood 

– EN krijg jij de kans om onder begeleiding van Team Social Nomads & Creators Lab vooruit te werken aan jouw Sales content voor het komende kwartaal.

Loop je ergens tegenaan? Weet je niet hoe je iets moet doen, of vraag je je af of je het goed doet? Wij staan de hele dag paraat om jou verder te helpen zodat je vol vertrouwen kan gaan knallen!

Frequently Asked Questions

Sell Your Socials is een Marathon – in een korte periode ben je dus vrij intensief aan je bedrijf aan het werken.

In de maand Oktober kan je erop rekenen dat je gemiddeld 10 uur per week actief bezig bent met het uitwerken en optimaliseren van jouw Social Sales plan voor Q4.

Belangrijk om te weten is dat dit geen tijd is waarin je enkel videolessen aan het bekijken bent. 8 van die 10 uur zijn besteed aan ACTIE: het is tijd die jij sowieso aan je bedrijf zou werken – nu krijg je daar bovenop begeleiding en feedback bij, zodat je het niet allemaal alleen hoeft uit te zoeken 🙂

Van 3 Oktober tot 27 Oktober beginnen we elke Maandag, Dinsdag, Woensdag en Donderdag onze dag samen met een sessie van 9.00u-11.00u.

Zo begin je meteen met goed energie & een sterke mindset, zodat je meer uit je dag kan halen!

LET OP: de eerste week heeft 1 extra dag omdat we maandag 3 oktober beginnen met een Kick-off sessie in plaats van een Q&A.

JA! Alle sessies worden opgenomen – behalve de marktonderzoek sessies op woensdag omdat je dan in breakout rooms zit met de SYSterhood.

Je kan de masterclasses sowieso op eigen tempo kijken, en de coaching/ actie sessies kan je inhalen als je daar behoefte aan hebt. 

De replays blijven beschikbaar tot en met Januari dus je kan heel Q4 teruggrijpen naar de tools die je in Sell Your Socials krijgt.

Dit is een lastige vraag, ik ken natuurlijk niet alle business coaching trajecten. Persoonlijk beschouw ik Sell Your Socials niet als een business coaching traject aangezien de focus ligt op Social Media. 

Mijn expertise op het gebied van Social Selling komt vanuit mijn ervaring als influencer – daarom geloof ik dat ik het thema vanuit een volledig verschillende hoek bekijk dan de meeste (business) coaches.

En zeg nou zelf, van wie leer jij het liefste over Social Media & Social Selling? Ongetwijfeld van iemand die daar zelf al veel successen in heeft behaald!

Je moet ergens beginnen toch? 🙂 Hoe ga jij jouw aanbod succesvol lanceren als je niet weet hoe je iets kan verkopen?

Het eerste wat ik heb gedaan toen ik mijn bedrijven begon: een IG pagina aanmaken en het hele opbouw/ lanceer proces online delen om mijn volgers alvast warm te maken – waardoor ze direct op koop overgingen zodra ik live ging.

Wat wel belangrijk is dat je al weet wát voor een bedrijf je wilt lanceren – anders is het moeilijk om er een strategie voor te maken.

Nee! Als je in het buitenland woont (dus ook België) is de prijs van Sell Your Socials exclusief BTW als je een ondernemer bent. Let er dan wel op dat je jouw BTW nummer invult bij de check-out!

Sell Your Socials is volledig gefocust op Social Selling strategie – daar kunnen werknemers alsnog veel van leren! Maar let op: mijn case-studies betreffen altijd ondernemers en ik geef regelmatig advies & sales tips die specifiek gericht zijn op ondernemers.

De vraag is: hoeveel vrijheid krijg jij als werknemer om een volledig nieuwe strategie te implementeren in het bedrijf?

Elke niche moet leren hoe ze hun aanbod kunnen verkopen! Het mooie aan Sell Your Socials is dat veel van de theorie is gebaseerd op psychologie en neurobiologie. Ofwel: hoe het menselijk brein werkt, en hoe wij reageren op bepaalde (sales) triggers. Deze principes kunnen in elke niche op een unieke manier worden toegepast – het is universeel!

Absoluut! Spark Your Socials is mijn content strategie cursus die ervoor zorgt dat jouw Social Media een actieve marketing funnel wordt. In Spark Your Socials warm jij je publiek op en help je ze door de “know > like > trust funnel”. 

Sell Your Socials is de perfecte opvolging van Spark Your Socials omdat je in dit traject leert hoe je dat ‘warme publiek’ vervolgens converteert tot betalende klanten.

Jazeker! In de pre-order kan je kiezen om 1x €777 te betalen of 4x €219 te betalen (excl. btw).

Na de pre-order betaal je 1x €888 of 4x €247 (excl. BTW).

Let op: vanwege software & administratiekosten betaal je in termijnen meer.

Geen stress: ik verwacht niet dat je bij elke live sessie aanwezig kan zijn, er zijn er immers 4 per week! Dit hangt ook volledig af van wat jij fijn vind:

  • Vind jij het prettig om die ‘live energy’ te voelen, of werken replays net zo goed voor jou (yes, er zijn replays!)?
  • Heb jij de co-work momenten nodig om met meer focus te werken, of ben jij gedisciplineerd genoeg om dit in je eigen tijd te doen?
  • Wil jij veel vragen kunnen stellen, of leer jij al genoeg van de vragen van anderen? Of vind je het niet erg om je vragen in de Whatsapp groep te stellen?

Persoonlijk zou ik het obviously aanraden om zoveel mogelijk actief mee te doen (what you focus on, grows after all) – het zijn maar 24 dagen, en niet eens 24 volle dagen. Wat is dat nou op een jaar tijd? Helemaal niets! 

Maar die uren die je tijdens Sell Your Socials zou investeren in je bedrijf gaan uiteindelijk enorm veel waarde voor je opleveren.

Het probleem is dat veel ondernemers werken AAN hun bedrijf te snel aan de kant schuiven om IN hun bedrijf te werken – en dat is precies waarom de omzet niet kan groeien.

Beschouw Sell Your Socials dus zeker als jouw ‘personal hack’ om jezelf te forceren om meer aandacht te besteden aan CEO taken.

Sowieso, dat is de essentiële eerste stap als je het mij vraagt! Want hoe kan jij jouw aanbod gaan verkopen op Social Media, als je je daar heel onprettig bij voelt?

Your energy would be off, and that wouldn’t work. Dus dit is een essentieel onderdeel van Sell Your Socials.

Het is mijn doel om:

  • Jou ZO enthousiast te maken over je eigen aanbod, dat je het van de daken wilt schreeuwen.
  • Jouw grootste mindset blokkades rondom ‘sales’ aan te pakken en om te vormen. We are going to change the narrative and with that, change your experience.
  • Jou praktische tools mee te geven waardoor je meer houvast ervaart tijdens een verkoopperiode.
  • Je mindset tools mee te geven die je kan toepassen op het moment dat je je ongemakkelijk voelt (want dat zal af en toe nog steeds blijven gebeuren, dat is normaal).

Als je nog niet veel ervaring hebt met sales, is het heel normaal dat je je daar ongemakkelijk bij kan voelen. Dat is de comfort zone die het niet fijn vind om te worden uitgerekt.

MAAR

Als jij je bedrijf serieus neemt, kan je het topic ‘sales’ natuurlijk niet voor altijd blijven ontwijken. Dat weet jij stiekem ook wel.

Voor grote groei heb je grote shifts nodig, dus ik nodig jou uit om die stappen samen te zetten – zodat je het in ieder geval niet helemaal alleen hoeft te doen.

Absoluut! 

Vanuit Social Nomads heb ik meer ervaring met ‘knowledge-based businesses’ (for obvious reasons) – maar als influencer & influencer marketeer heb ik jarenlang vrijwel alleen service-based en product-based social selling gedaan.

Bovendien ben ik niet alleen! Sabrina werkt namelijk ook voor een interieur bedrijf & een restaurant als online marketeer, en Alex werkt aan de communicatie bij een global corporate in de automotive wereld – we combineren onze kennis en ervaring om zo de beste Social Selling marathon OOIT te creëren!

In het kort: ik ga er gegarandeerd voor zorgen dat elke masterclass ten alle tijden case-studies aankaart van alle soorten bedrijven.

 

Het Sell Your Socials traject:

3 maanden intensieve begeleiding

Meekijken met hoe Team Social Nomads werkt

Wekelijkse co-work sessies met feedback & advies

Een offline graduation event & netwerk borrel

Een Whatsapp groep waar je 24/7 vragen mag stellen

SYS All in ONE

€2197

€1697

Bespaar €100 door in 1x te betalen!

Nu als pre-order krijg je €500 korting!

SYS IN 12 TERMIJNEN

€189/maand

€149/maand

Investeer in 12 betalingen verdeeld
over maanden

Nu als pre-order krijg je €40 korting per maand!

SYS All-in-ONE

€2197

€1697

Bespaar €100 door in 1x te betalen!

Nu als pre-order krijg je €500 korting!

SYS IN 12 termijnen

€189/maand

€149/maand

Investeer in 12 betalingen verdeeld
over maanden

Nu als pre-order krijg je €40 korting per maand!

Dit zeggen onze klanten:

Hoe ziet het weekschema eruit?

MAANDAG

2 uur Live Q&A op basis van de Masterclass die je in je eigen tijd hebt bekeken en voorbereid.

DINSDAG

Kijk 1 uur mee hoe Team Social Nomads werkt aan het topic van de week en ga daarna 1 uur zelf aan de slag (wij staan klaar om in die tijd vragen te beantwoorden natuurlijk!)

Woensdag

Brainstorm 1 uur met de SYSters over je concept. Zie dit als een kans om marktonderzoek te doen en krijg waardevolle feedback op je ideeën. Daarna kan je wederom 1 uur zelf aan de slag met de feedback (theorie is zilver, actie is goud!)

Donderdag

Je hebt de hele week aan 1 thema gewerkt, nu is je kans om dit te delen met Lynn en haar persoonlijke feedback te krijgen in een coaching call van 2 uur.

Vrijdag t/m Zondag

Wil je pauze? Doe dat! Wil je doorwerken aan het thema van die week? Go for it! Er zal een Whatsapp groep worden aangemaakt waar je 24/7 vragen mag stellen.

Deze wekelijkse sessies vinden ALTIJD van 9.00u-11.00u s’ ochtends plaats (een lekker begin van je dag om samen te knallen!), maar je kan ze ook achteraf terugkijken in replay als je er niet altijd live bij kan zijn.

In totaal ben jij in de maand Oktober dus maar liefst 10 uur per week actief AAN jouw bedrijf aan het werken – om jezelf zo klaar te stomen voor de belangrijkste sales periode van het jaar.

Vind jij het soms moeilijk om tijd te maken voor CEO taken (die verdomde eindeloze to-do lijst), en vind je het fijn om bij elke stap ondersteund te worden en feedback te ontvangen? Dan is de Sell Your Socials Marathon precies wat jij nodig hebt!

P.s. Ergens moeite mee? Er is een Whatsapp groep waar je tussendoor vragen kan stellen/ feedback kan vragen aan de SYSterhood.

ongekend hoge klant tevredenheid

Check de verhalen van deze toppers!

"Na posten had ik 5 DM's in de inbox, zonder zelf een bericht gestuurd te hebben!"

"Met Social Media merk ik echt een verschil. Ik groei niet alleen in volgers maar ook de website clicks zijn met 40% gestegen."

Spark Your Socials Testimonial

"Mijn carousel post heeft op 26 minuten tijd al voor 12 inschrijvingen gezorgd. Veel meer dan verwacht!"

"Goed en exciting nieuwtje, ik ben sinds gisteren begonnen bij mijn eerste freelance klant!"

Bekijk hier alle SYS Bonussen!

PRE-ORDER KORTING

VALUE: €111

LAUNCH INZICHTEN SESSIE

VALUE: €749

CANVA SOCIAL SELLING TEMPLATES

VALUE: €99

BONUS SESSIE "JOUW IDEALE KLANT"​

VALUE: €199

BONUS SESSIE: "COPY YOUR SUCCESSES"

VALUE: €199

4 EXTRA Q&A'S IN Q4

VALUE: €396

LAUNCH PLANNER + CHECKLIST

VALUE: €149

SALES MINDSET PLAYLIST

VALUE: Priceless

SURPRISE 30TH BDAY BONUS

VALUE: €888

Pre-order korting

WAARDE: €111

Als pre-order krijg je niet alleen toegang tot Sell Your Socials, maar ook ALLE bonussen die erbij komen tijdens deze lancering én €111 korting. Je betaald dus maar €777 (excl. btw) terwijl je coaching krijgt t.w.v. meer dan €2500.

 

Deze bonus was beschikbaar tot: 13/09/2022

Launch inzichten sessie

WAARDE: €749

Als pre-order krijg je extreem exclusieve toegang tot deze bonus sessie waarin ik alle Behind the Scenes, Best practices & learnings van deze lancering deel. Deze zal slechts tijdelijk beschikbaar zijn omdat ik echt ALLES ga delen en dit eigenlijk een volledige cursus zou kunnen worden.

Deze bonus was beschikbaar tot: 13/09/2022

Canva Social Selling templates

WAARDE: €99

De sales van Social Nomads komen grotendeels uit onze posts (de vorige lancering was 80K!) Heel Team Social Nomads heeft naar onze best performing posts gekeken en deze omgevormd naar templates die jij direct kan gebruiken.

Deze bonus was beschikbaar tot: 13/09/2022

Bonus sessie "Jouw ideale klant"

WAARDE: €199

Dit is een deeper-than-deepdive sessie in jouw ideale klant. Teveel ondernemers houden dit nog veel te oppervlakkig (sterker nog, na 500+ coachees heb ik nog niemand gevonden die tot mijn niveau is gedoken). Deze bonus sessie gaat een gamechanger zijn voor jouw omzet.

Deze bonus was beschikbaar tot: 13/09/2022

Bonus sessie: "Copy your successes"

WAARDE: €199

Wat te doen nadat je Sell Your Socials hebt gevolgd? Na een knallend Q4 wil je die omzet natuurlijk blijven herhalen en schalen. Tijdens deze bonus sessie krijg jij de handvaten om jouw eigen succes te blijven kopiëren.

 

Deze bonus was beschikbaar tot: 13/09/2022

4 Extra Q&A's in Q4

WAARDE: €396

Het gaat ongetwijfeld gebeuren dat jij gaat vastlopen tijdens je Social Selling Journey in Q4 – daar is deze Early Bird bonus voor bedacht! In September, November, December en Januari krijg jij een extra coaching moment om jou over drempels heen te helpen en extra energie te geven.

Launch Planner + Checklist

WAARDE: €149

Een lancering kan enorm chaotisch zijn omdat er zoveel to-do’s en deadlines zijn. Zelf heb ik hier een fijn document voor gemaakt om alles georganiseerd & overzichtelijk te houden & overwhelm te voorkomen. Als Early Bird & pre-order: it’s all yours!

2 Sales mindset playlists

WAARDE: Priceless

Zelf merk ik dat ik 2 mood struggles heb wanneer ik bezig ben met sales: “Ik wil wel maar voel ‘m niet” of “Ik wil in een hoekje kruipen, I’m so overwhelmed”. Komt dat bekend voor? Ik heb 2 playlists gemaakt die mij door deze struggles heen slepen, they can be all yours!

Surprise 30th bday bonus

WAARDE: €888

Waaaahh ik wordt bijna 30! Dat mag natuurlijk GROOTS gevierd worden. Daarom wil ik een surprise bonus toevoegen op 23 September. Iedereen die vóór of OP die dag zich aanmeld voor Sell Your Socials, krijgt ‘m. Ik ga nog niet delen wat het is, but it’s gonna be the biggest bonus yet.

Sell Your Socials bevat:

3 maanden intensieve begeleiding

Meekijken met hoe Team Social Nomads werkt

Wekelijkse co-work sessies met feedback & advies

Een offline graduation event & netwerk borrel

Een Whatsapp groep waar je 24/7 vragen mag stellen

SYS All-in-ONE

€2197

€1697

Bespaar €100 door in 1x te betalen!

+ Bonussen:

Nu als pre-order krijg je €500 korting!

SYS IN 12 termijnen

€189/maand

€149/maand

Investeer in termijnbetalingen verdeeld
over 12 maanden

+ Bonussen:

Nu als pre-order krijg je €40 korting per maand!

Wat ik zoal door de jaren heen heb verkocht:

Als influencer hou ik me al 7+ jaar bezig met de vraag: “Hoe kan ik Product X of Service Y op een zo’n authentiek mogelijke manier delen met mijn community – zodat ze het vol enthousiasme willen kopen?”

In totaal heb ik inmiddels al talloze campagnes bedacht & uitgevoegd voor de meest uiteenlopende bedrijven: zijnde als influencer, of als influencer marketeer bij Sanoma – waar ik adverteerders hielp met creatieve campagne & sales concepten. Hier zijn 4 leuke voorbeelden:

PRODUCT: HUNKEMÖLLER CAPSULE SWIMWEAR COLLECTIE

In 2018 heb ik mijn eigen swimwear collectie mogen ontwerpen & lanceren. Deze hebben we geshoot op de Seychellen en vervolgens hebben we een launch event georganiseerd in Amsterdam.

Niet alleen werd de collectie vol enthousiasme ontvangen, ook was hij binnen no-time uitverkocht!

PRODUCT: L’ORÉAL PARIS COLORISTA FESTIVAL CAMPAGNE

In 2019 heb ik een eigen festival look gemaakt om de Colorista producten van L’Oréal ‘in the spotlight’ te zetten. 

De combinatie van de juiste timing & het creëren van een inspiratielook die resoneerde met het publiek, zorgde ervoor dat de Colorista producten een enorme boost kregen.

SERVICE: CZ CAMPAGNE

In 2021 ben ik gevraagd om het gezicht te zijn van CZ om mensen aan te moedigen een verzekering bij hun af te sluiten.

De kracht van storytelling heeft hier een enorme impact gemaakt: door een authentiek verhaal te combineren met een perfect aansluitend aanbod, heeft CZ fantastische resultaten weten te behalen.

Zo fantastisch zelfs, dat de campagne is verlengd met nog een extra jaar.

SERVICE: SOCIAL NOMADS SYSTA COACHING TRAJECT

Begin 2022 lanceerde ik mijn eigen digitale service: een coaching traject waarin ik mijn klanten 4 maanden lang zou begeleiden met het upgraden van hun content strategie.

Niet alleen werd het traject vol enthousiasme ontvangen door oud-klanten, maar ook door nieuwe volgers. We sloten de lancering af met meer dan 80k omzet.

Zoals je ziet uit deze 4 voorbeelden, heb ik me in de afgelopen 7 jaar bezig gehouden met het online promoten & verkopen van totaal verschillende services & producten, voor de meest uiteenlopende niches

Zo kan ik me ook nog een laaiend succes herinneren met een creatief campagne concept voor het seks speeltjes bedrijf Easy Toys toen ik nog als influencer marketer bij Sanoma werkte :’)

Wat ik daarmee wil laten zien, is dat het niet uitmaakt wat voor een soort bedrijf je hebt, zolang de core principes van jouw Social Selling Strategie maar kloppen. In mijn geval heb ik een duidelijke voorkeur voor creatieve & unieke concepten, storytelling, authenticiteit & connectie met de doelgroep. En dit zijn allemaal skills die ik jou ga aanleren in het Sell Your Socials traject – dus als dat de ‘verkoopstijl’ is die jou aanspreekt, ben je bij mij aan het juiste adres!

Sommige ondernemers hebben een voorkeur voor bijvoorbeeld de ‘Amerikaanse’ manier van verkopen (wat ik persoonlijk vrij dramatisch & pushy vind). Don’t get me wrong: daar zitten ook zeker interessante elementen in, waar ik mijn eigen draai aan heb gegeven – maar als de Amerikaanse verkoopstijl is wat je zoekt, zijn wij waarschijnlijk niet de beste match.

Ga voor jezelf na welke communicatie stijl jou het meeste aanspreekt, en dan zie ik je hopelijk snel in de SYSterhood!

Grote bedrijven die we ook adviseren:

Social Nomads Shape Brown
Viva Magazine Logo
Kanari Club Amsterdam Logo
University of Amsterdam Logo
The Student Hotel Amsterdam Logo
ABN AMRO Logo
Vero Moda Logo

Ben jij klaar voor next-level Social Selling skills?!

© 2021 Social Nomads ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN

Alle inkomsten- of winst-en-verliesrekeningen of voorbeelden die via onze website worden getoond, zijn slechts schattingen van wat nu of in de toekomst mogelijk is. Er kan geen zekerheid worden gegeven over een bepaald financieel resultaat op basis van het gebruik van onze website. U stemt ermee in dat ik niet verantwoordelijk ben voor uw inkomsten, het succes of falen van uw persoonlijke of zakelijke beslissingen, de stijging of daling van uw financiën of inkomensniveau, of enig ander resultaat van welke aard dan ook dat u kunt hebben als gevolg van gepresenteerde informatie aan u via onze website. U bent zelf verantwoordelijk voor uw resultaten. Deze website wordt op geen enkele manier gesponsord, beheerd of geassocieerd met Facebook, Inc. of Instagram, Inc.

Terms & Conditions | Privacybeleid | Disclaimer