Masterclass:
From Post to Profit

Je hebt een online community, maar je volgers converteren momenteel nog niet naar betalende klanten. Tijd om uit die friend-zone te komen!

In deze masterclass ontdek je hoe ik mijn aanbod consistent uitverkoop met behulp van gratis online content - en hoe jij dat ook kan doen.

Gratis training

Deze training is voor jou als...

...Jij wel al aan het verkopen bent op Instagram, maar hier vrijwel geen respons op ontvangt (of graag meer respons zou willen ontvangen).

...Je wilt leren hoe jij jouw social media posts kan inzetten als een volledige leadmagnet funnel voor directe sales.

...Je klaar bent met alle cursussen die het heel oppervlakkig houden - je wilt praktische tools en diepgang.

...Social Media voor jou een belangrijk onderdeel zijn van je marketing & sales plan.

In deze GRATIS Masterclass leer je...

... De 5 types converterende content waarmee jij jouw aanbod consistent verkoopt.

... De 8 simpele manieren om je topics te bepalen. Je leert bepalen welke topics geschikt zijn voor conversie (en welke niet werken).

... Het business model waarmee jij gratis content voor jouw bedrijf laat werken als een leadmagnet funnel met al einddoel: conversie.

Dit zeggen andere ondernemers:

Meet your coach

Lynn is een influencer (40k+), ondernemer (10k+), Social Media specialist en spreker. Met 9+ jaar ervaring in de online wereld, heeft ze sinds 2018 al meer dan 1000 bedrijven en ondernemers geholpen.

Voor Lynn zijn Sociale Media de ultieme vorm van empowerment: het biedt het podium dat vrouwelijke ondernemers en werknemers nog te vaak niet krijgen. Haar missie is duidelijk: anderen helpen dichterbij hun ‘big goals’ te komen – Allemaal dankzij de kracht van de eindeloze schaalbaarheid van de online wereld. 

© 2024 Social Nomads ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN

Alle inkomsten- of winst-en-verliesrekeningen of voorbeelden die via onze website worden getoond, zijn slechts schattingen van wat nu of in de toekomst mogelijk is. Er kan geen zekerheid worden gegeven over een bepaald financieel resultaat op basis van het gebruik van onze website. U stemt ermee in dat ik niet verantwoordelijk ben voor uw inkomsten, het succes of falen van uw persoonlijke of zakelijke beslissingen, de stijging of daling van uw financiën of inkomensniveau, of enig ander resultaat van welke aard dan ook dat u kunt hebben als gevolg van gepresenteerde informatie aan u via onze website. U bent zelf verantwoordelijk voor uw resultaten. Deze website wordt op geen enkele manier gesponsord, beheerd of geassocieerd met Facebook, Inc. of Instagram, Inc.

Terms & Conditions | Privacybeleid | Disclaimer