The Sales Kickstarter

De sales essentials voor 8k+ maanden

In 3.5 uur ga je als een wervelwind door een aantal van mijn best practice sales strategieën heen die mijn order value verdubbelen.

Voor mij - zijn sales één groot spel

Of beter gezegd, het leukste experiment ooit.

Waar de meeste ondernemers kriebelig worden van sales, heb ik er de afgelopen 7+ jaar mijn hobby van gemaakt om sales zo leuk mogelijk te maken.

Dit begon al als product manager bij een van de grootste uitgeverijen van Nederland (waar ik miljoenen aan sales deed per jaar), en is inmiddels uitgemond in mijn eigen '6-figure business' - zoals ze dat altijd zo leuk zeggen op het internet.

Voor mij, zijn er 2 voorwaarden waar succesvolle sales aan moeten voldoen:

1. Authenticiteit: ik verkoop alleen maar aan klanten die ook echt iets willen kopen, waardoor het nooit pushy voelt.

2. Efficiëntie: why work harder, when you can work smarter? Mijn sales strategie is zodanig ingericht dat ik met minimale moeite een zo'n hoog mogelijke order value creëer per klant.

Benieuwd hoe ik dat doe?

In The Sales Kickstarter deel ik...

... Een aantal van de grootste valkuilen waardoor je momenteel nog niet genoeg ideale klanten hebt (en hoe je die dan wel krijgt).

... Een Behind the Scenes deepdive van mijn eigen product journey strategie waarmee ik binnen 6 maanden €100.000 heb omgezet.

... Hoe ik omga met objections zodat ik leads niet afschrik, en ze juist van me willen kopen.

... Hoe ik omga met de mentale rollercoaster die er wel eens komt kijken bij sales - om consistent vol zelfvertrouwen te blijven presteren voor mijn bedrijf.

... De 6 lanceerfases die ik gebruik bij elke product launch & sale om zonder stress een record omzet te draaien.

Meet your coach

Lynn is een influencer (40k+), ondernemer (10k+), Social Media specialist en spreker. Met 9+ jaar ervaring in de online wereld, heeft ze sinds 2018 al meer dan 1000 bedrijven en ondernemers geholpen.

Voor Lynn zijn Sociale Media de ultieme vorm van empowerment: het biedt het podium dat vrouwelijke ondernemers en werknemers nog te vaak niet krijgen. Haar missie is duidelijk: anderen helpen dichterbij hun ‘big goals’ te komen – Allemaal dankzij de kracht van de eindeloze schaalbaarheid van de online wereld. 

Belangrijk: The Sales Kickstarter is een onderdeel van mijn signature programma 'Sell Your Socials' - je krijgt hiermee toegang tot een aantal van de video's (in totaal 3.5 uur) zodat je kan ervaren hoe belachelijk veel waarde er in mijn programma zit.

Ben je helemaal fan van The Sales Kickstarter, en wil je de rest van de video's ook zien? Geen probleem. Dan kan je Sell Your Socials aanschaffen met €249 korting.

© 2024 Social Nomads ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN

Alle inkomsten- of winst-en-verliesrekeningen of voorbeelden die via onze website worden getoond, zijn slechts schattingen van wat nu of in de toekomst mogelijk is. Er kan geen zekerheid worden gegeven over een bepaald financieel resultaat op basis van het gebruik van onze website. U stemt ermee in dat ik niet verantwoordelijk ben voor uw inkomsten, het succes of falen van uw persoonlijke of zakelijke beslissingen, de stijging of daling van uw financiën of inkomensniveau, of enig ander resultaat van welke aard dan ook dat u kunt hebben als gevolg van gepresenteerde informatie aan u via onze website. U bent zelf verantwoordelijk voor uw resultaten. Deze website wordt op geen enkele manier gesponsord, beheerd of geassocieerd met Facebook, Inc. of Instagram, Inc.

Terms & Conditions | Privacybeleid | Disclaimer