Eindelijk is het dan zover!

Na jaren bezig te zijn met content creatie is het tijd om mijn preset collecties met jullie te delen. Voor mij heeft het werken met presets zo´n enorm verschil gemaakt – niet alleen kreeg ik een er een veel mooiere feed van, ook bespaarde ik mezelf heel wat extra uren edit werk. En dat gun ik jullie ook!

Alle presets die je gaat vinden in deze collecties hebben een eigen afkomst en een eigen verhaal. Zo heb ik sommige presets ontwikkeld op een bewolkte dag vol meetings in Amsterdam, en andere presets gemaakt terwijl ik naast een waterval zat in Guatemala.

In totaal zal ik 3 preset collecties lanceren:

1. De LIGHT collectie: deze presets zijn ontwikkeld om een geschikte edit te verzorgen afhankelijk van de licht settings toen je de foto maakte. Was het bewolkt? Geen probleem. Heel fel zonlicht? I gotchu! Alle presets zijn ervoor gemaakt om een samenhangende feed te creëeren, ongeacht in welk licht jij jouw foto´s hebt gemaakt.

2. De BOSS collectie: deze presets heb ik gemaakt voor de entrepreneurs onder ons. Je hebt het druk. Je wilt gewoon mooie foto´s voor op Instagram en een professioneel uitziende feed zonder al teveel gedoe. Je portret een mooie glow-up geven of jouw product foto´s in één handomdraai dezelfde look & feel geven was nog nooit zo gemakkelijk.

3. De COLOR collectie: iedereen die mij een beetje kent weet dat ik gek ben op kleur. Daarom kon deze preset collectie niet missen uit de verzameling. Als jij een lekker kleurrijke feed wilt, is deze collectie perfect voor jou. De COLOR collectie bevat ook van de (voor mij) meest speciale presets: de whoisthatblonde preset. Wil je een feed zoals mijn Instagram? Dit is de preset die ik voor bijna al mijn content gebruik!

Vaak zie je bij presets van creators dat ze erg ´heftige´ effecten kunnen hebben op je foto´s. Dit heb ik geprobeerd zoveel mogelijk te voorkomen zodat iedereen mijn presets kan gebruiken – of ze nou ervaring hebben met Lightroom of niet. Daarnaast krijgt iedereen die een preset collectie koopt, er een gratis cadeau bij van mij: toegang tot een mini cursus die uitlegt hoe je de presets installeert, welke presets het beste werken voor welk soort foto´s, en tutorials over hoe je de presets heel gemakkelijk kan aanpassen per foto – iedere foto is immers uniek.

Als jij je inschrijft voor deze wachtlijst krijg jij een e-mail die jou als één van de eersten toegang geeft tot de pre-order van mijn presets. De eerste 50 mensen die een pre-order plaatsen, krijgen namelijk 20% korting!

Ik kan niet wachten om mijn presets met jou te delen en jouw content naar een hoger niveau te tillen!

Liefs,

Lynn

 

0

Start typing and press Enter to search

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.