Zascha Hair

Wat?

Marlieke van Zascha Hair is steeds verder aan het groeien als ondernemer en wilde een nieuwe stap zetten: influencermarketing. Aangezien er zoveel mogelijkheden zijn rondom influencers, heeft ze de hulp van Social Nomads ingeroepen om haar op weg te helpen gedurende een consultancy uur.

Het resultaat?

Gedurende het uur hebben we Marlieke over alle mogelijke vormen van influencer marketing verteld zodat ze zich bewust werd van de mogelijkheden. Vervolgens zijn we toegespitst op haar persoonlijke knelpunten + interesses en hebben we samen een influencer strategie voor haar bedacht.

Testimonial

“Ik was al enige tijd bezig met influencer marketing, maar twijfelde of dat wat ik deed wel goed was. In slechts 1 gesprek heeft Lynn me ontzettend veel advies, informatie en tools gegeven om mijn samenwerkingen nog beter vorm te geven en uit te breiden. Ik stuiter echt van alle ideeën en energie! Lynn is een echte professional en daarnaast een heel fijn en enthousiast persoon waarbij je je snel op je gemak voelt. Voor mij de start van een fijne en hopelijk lange samenwerking!”

Wat hebben we gedaan?

0

Start typing and press Enter to search

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.