Sanoma

Wat?

Opdracht #1

Sanoma heeft ons gevraagd voor strategische consultancy rondom het opbouwen van hun influencer platform The HUB en het meewerken aan de uitvoering van deze plannen. Daarnaast heeft Social Nomads ook gezorgd voor het opbouwen van een uitgebreide influencer database die word ingezet bij branded content campagnes.

Opdracht #2

Om het kennisniveau van influencermarketing binnen het bedrijf te verhogen, heeft Social Nomads een serie aan gepersonaliseerde trainingen gecreëerd voor account managers, project managers, het branded content team en de redacteuren van de magazines. Op deze manier wordt het gloednieuwe influencer platform zo optimaal mogelijk ingezet.

Het resultaat?

Opdracht #1

Dit langetermijn project resulteerde in een succesvolle lancering van The HUB in Juni 2018 met meer dan 100 influencers in de database en een gecombineerd bereik van 6 miljoen. Sindsdien is er een opvallende groei geweest in de sales rondom influencermarketing.

Opdracht #2

De workshop serie bestond uit 5 losstaande trainingen met elk een eigen focus om de werknemers van Sanoma zo goed mogelijk te trainen op het gebied van influencer marketing campagnes. De trainings zijn goed bevallen bij de werknemers, waarbij we vooral complimenten hebben ontvangen vanwege de praktische tips die ze tijdens hun dagelijkse campagne taken en sales voorstellen kunnen toepassen.

Testimonial

“Lynn heeft een serie aan gepersonaliseerde workshops gemaakt voor verschillende afdelingen binnen Sanoma over de do’s en dont’s van Instagram. Met haar ervaring en praktische tips, had ze het publiek aan haar lippen hangen gedurende alle sessies. Ze kreeg het voor elkaar om iedereen te fascineren, wat we konden zien aan de vele vragen die er werden gesteld. De workshops hebben maar liefst een gemiddelde van een 8 gekregen.”

Wat hebben we gedaan?

0

Start typing and press Enter to search

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.