HU University

Wat?

Hogeschool Utrecht heeft Social Nomads uitgenodigd om op twee van hun events te spreken. De eerste was een introductie voor eerstejaars studenten om ze meer te leren over storytelling. Voor dit event creërde Social Nomads een keynote over de kracht van storytelling in influencermarketing. Het tweede evenement was een festival met het thema ‘Fail to the Future’. Gedurende dit evenement spraken we over het leven van een entrepreneur om studenten te inspireren niet bang te zijn voor falen.

Het resultaat?

Bij beide keynotes reageerden de studenten erg enthousiast: ze kregen een breder begrip over het werk van een influencer en dat er veel meer dieptegang in de markt is dan je op het eerste oog zou zien. De organisator vertelde ons dat de studenten na de keynotes meer gemotiveerd waren en dat hij graag vaker met ons wilt werken.

Testimonial

“Social Nomads presenteert een wereld die, aan de ene kant, heel bekend is voor onze studenten (als volgers van influencers), maar ook volledig onbekend (de mogelijkheden van het inzetten van influencers in het werkveld). Omdat ze vanuit eigen ervaringen spreken, weet Social Nomads de studenten als geen ander te inspireren en hun de (on)mogelijkheden te laten zien van social influencers.”

Wat hebben we gedaan?

  • Customized workshops
0

Start typing and press Enter to search

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.