Mijn naam is Lynn, de founder van Social Nomads

Voordat ik ondernemer werd, was ik...

Een arme Student & Freelance Journalist

Als Algemene Cultuurwetenschappen student schreef ik regelmatig recensies voor culturele bladen – en ben ik uiteindelijk een fashion reporter geworden voor een aantal magazines zoals The Fashion Insider uit Parijs!

Blijkbaar viel mijn werk in de smaak: al snel reisde ik de wereld rond en zat ik front row bij alle fashion weeks.

Een fulltime size 0 Model

En de fashion wereld beviel me wel. Ik had in de afgelopen jaren ook al als model gewerkt – maar kon vanwege mijn studies niet fulltime reizen. Toen ik eenmaal mijn 2e master in Barcelona had afgerond op mijn 21e wist ik het meteen: ik had nog geen zin in een kantoorbaan! 

Modellenwerk was het perfecte excuus om de wereld rond te reizen, een internationaal netwerk op te bouwen, en levenservaring op te doen.

Wat ik zo magisch vind aan Social Media? De warme community, de constante ontwikkelingen, en de kracht om je eigen podium te bouwen.

Een Content Creator met 40k+ Volgers

Je kan het al raden: goede teksten + mooie foto’s = Instagram goud. In die tijd waren bloggers net aan het opkomen en ik besloot hier zelf ook mee aan de slag te gaan: “ook meteen een leuk online dagboek voor later” dacht ik bij mezelf. Dat Who is that Blonde meer dan 40.000 volgers zou krijgen, had ik op dat moment nooit durven dromen. 

Mijn content werd steeds professioneler en ik kreeg dagelijks tientallen mails binnen van brands die met mij wilden samenwerken. Door de jaren heen heb ik inmiddels al 100en samenwerkingen gedaan!

Zo heb ik met Generator Hostels een Europa tour gedaan, een eigen swimwear collectie voor Hunkemöller ontworpen (en geshoot in de Seychellen, like what?!), heb ik in L’Oréal commercials gezeten als influencer en ben ik al jarenlang trouwe ambassador van Image Skincare, Huawei Mobile & Vila.

Een Influencer Marketer voor grote bedrijven

En mijn succes als influencer viel niet alleen op bij deze merken. Ook werd ik gescout door een van de grootste uitgeverijen van Nederland. Zij wilden met de tijd mee en een eigen influencer platform opzetten – of ik daarmee kon helpen als ervaringsdeskundige.

2 jaar lang heb ik influencer campagnes bedacht, verkocht en uitgevoerd voor de grootste bedrijven, ontzettend veel geleerd over hoe ‘big corporates’ werken – en hoeveel zij nog kunnen leren over influencers & social media.

En nu ben ik: een Social Media Coach & fulltime ondernemer

Zo ontstond het idee voor Social Nomads: er was zo’n enorme knowledge gap bij bedrijven op het gebied van Social Media -en Influencer marketing!

Ik was al begonnen met het trainen van een aantal redacties en klanten van de uitgeverij. Dit werd zó goed ontvangen – en ik kreeg hier zoveel energie van – daar móest wat mee gedaan worden!

Binnen 3 maanden besloot ik ontslag te nemen en mijn eigen coaching bedrijf te beginnen. Terrifying but Thrilling – and I haven’t looked back since.

ADD HERE MORE PERSONAL INFO ABOUT ALEX, OUR RELATIONSHIP AND HOW IT CONNECTS TO SOCIAL NOMADS

De missie van
Social Nomads:

Soms is het moeilijk om op te vallen en jouw plek te claimen in de wereld. Daarom hebben wij het onze  missie gemaakt om vrouwelijke ondernemers, werknemers en female-driven brands daarin te ondersteunen met onze kennis.

Krijg je geen ruimte of een podium voor hoe fantastisch je bent? Geen probleem, dan bouwen we dat platform toch lekker zelf?! Daarom houden wij zoveel van Social Media: voor ons is het de ultieme vorm van empowerment.

Leuke feitjes, omdat het kan:

Lynn

Zone of Genius

Creatieve concepten & Coaching

Sterrenbeeld

Libra Sun, Leo Moon & Virgo Rising

DISC kleur

Rood & Geel

Koffie of Thee?

Cappuccino met Kokosnootmelk

Favoriete boek

The subtle art of not giving a F*ck

Introvert of Extravert?

Introverte HSP'er

Hobby

Door het huis dansen en zingen

Favoriete werk outfit

Thuiswerken: Pyjama's
Buiten de deur: Kleurrijke pakken

Honden of Katten?

Honden! All day every day

Go-to snack

Hamka's chips

Heb jij al een content strategie?

Maak een sterke start met jouw content strategie en begin een online audience op te bouwen in slechts 5 stappen.

Social Nomads Content Roadmap

Contacteer Lynn

Heb jij interesse om Lynn te interviewen voor je podcast, te laten spreken op jouw (online) event, of een product/ service te laten promoten? Of heb je een ander soort vraag?

Stuur ons dan een mail, en iemand van het team komt zo snel mogelijk bij je terug als we het een goede match vinden.

Algemene aanvragen -
Info@social-nomads.com

Technische support -
Support@social-nomads.com