Hoe ik van €0 naar €100K ben gegaan met een nieuwe Social Media Strategie

Sociale Media veranderen snel, dus zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de nieuwste & best werkende strategie via deze masterclass!

Gratis Masterclass

Deze Masterclass is voor jou als jij...

... een authentieke connectie wilt opbouwen met je online community aka je ideale doelgroep.

... altijd content inspiratie wilt hebben en precies weet wat je moet posten om jouw doelstellingen te behalen.

... jouw Instagram wilt omtoveren tot een ijzersterke sales funnel die consistent leads converteert naar klanten.

In deze GRATIS Masterclass leer je...

De unieke S.H.I.N.E. content formule die ik zelf heb ontwikkeld. Deze formule heeft zowel mij, als meer dan 100 vrouwelijke ondernemers geholpen.

Een aantal essentiële Social Truth Bombs die je moet horen om succes te kunnen behalen op Social Media.

Hoe jij een ijzersterke Social Media strategie opzet om zo jouw ideale doelgroep aan te trekken én te converteren naar betalende klanten.

Dit zeggen anderen:

Jij moet je aanmelden voor deze Masterclass als...

... SOCIAL MEDIA EEN BELANGRIJK ONDERDEEL IS VAN JE (ONLINE) MARKETING MIX

Als jij eigenlijk niets wilt doen met Instagram of Social Media, zal jij niet veel hebben aan deze masterclass. Zijn Sociale Media echter jouw belangrijkste sales bron (to be)? Dan zit je op de juiste plek!

... JE BEREID BENT OM ACTIEF AAN DE SLAG TE GAAN MET DE LEARNINGS

Leren is zilver, Actie is goud. Ik kan jou de beste formules, theorieën en ideëen geven - maar als je er niets mee doet zal het alsnog waardeloos zijn. Verwacht geen wondermiddel - you gotta put in the work.

... JOUW BEDRIJF NEXT-LEVEL WILT GAAN VIA INSTAGRAM

Misschien doe je al veel via Sociale Media, of denk je dat je al veel weet. Maar Sociale Media ontwikkelen snel! Jij wilt bijscholen en een stapje verder gaan dan de gemiddelde ondernemer.

Meet your coach

Hoi, ik ben Lynn! Sommigen kennen me beter als  de creator @whoisthatblonde (50k+) op Instagram.

Ik ben een influencer, ondernemer, social media specialist en spreker. Al die rollen komen voor mij samen als de oprichter van Social Nomads. Daar gebruik ik namelijk al die influencer kennis om ondernemers en bedrijven te helpen met hun eigen Social Media kanalen.

Waarom? Soms is het moeilijk om op te vallen en jouw plek te claimen in de wereld. Daarom heb ik het mijn persoonlijke missie gemaakt om vrouwelijke ondernemers en werknemers daarin te ondersteunen met mijn kennis.

Krijg je geen ruimte of een podium voor hoe fantastisch je bent? Geen probleem, dan bouwen we dat platform toch lekker zelf?! Daarom hou ik zoveel van Social Media: voor mij is het de ultieme vorm van empowerment. 

Hoi, ik ben Lynn! Sommigen kennen me beter als de creator @whoisthatblonde (40k+) op Instagram.

Ik ben een influencer, ondernemer, social media specialist en spreker. Al die rollen komen voor mij samen als de oprichter van Social Nomads. Daar gebruik ik namelijk al die influencer kennis om ondernemers en bedrijven te helpen met hun eigen Social Media kanalen.

As seen in:

Lynn Quanjel Magazine Articles

Als gezien in:

Marketing Tribune Logo
Marie Claire Logo
AndC Magazine Logo
Linda Magazine Logo
Viva Magazine Logo

Dit zeggen onze klanten:

© 2021 Social Nomads ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN

Alle inkomsten- of winst-en-verliesrekeningen of voorbeelden die via onze website worden getoond, zijn slechts schattingen van wat nu of in de toekomst mogelijk is. Er kan geen zekerheid worden gegeven over een bepaald financieel resultaat op basis van het gebruik van onze website. U stemt ermee in dat ik niet verantwoordelijk ben voor uw inkomsten, het succes of falen van uw persoonlijke of zakelijke beslissingen, de stijging of daling van uw financiën of inkomensniveau, of enig ander resultaat van welke aard dan ook dat u kunt hebben als gevolg van gepresenteerde informatie aan u via onze website. U bent zelf verantwoordelijk voor uw resultaten. Deze website wordt op geen enkele manier gesponsord, beheerd of geassocieerd met Facebook, Inc. of Instagram, Inc.

Terms & Conditions | Privacybeleid | Disclaimer

Masterclass: Van €0 naar €100k met deze Social Strategie

Privacy Policy: we zullen niet spammen en houden jouw email adres veilig.