Voor bedrijven

Workshops voor Teams & Events

Ik werkte met:

ABN AMRO Logo

Workshop: Personal branding op Social Media

Hoe bepaal je jouw personal brand? En hoe communiceer je dat vervolgens naar de buitenwereld? Door op een strategische wijze na te denken over jouw personal brand, en dit vervolgens efficiënt via Instagram te communiceren, kan je je carrière een enorme boost geven. Denk aan: meer zichtbaarheid voor je werk, je skillset showcasen voor potentiële werkgevers – en uiteraard – meer klanten werven.

Training: de strategie en groei van een Instagram kanaal

Om een succesvolle Instagram strategie te kunnen creëren, moet je allereerst op de hoogte zijn van alle beschikbare opties en hoe je deze zo efficiënt mogelijk voor je bedrijf kan gebruiken. Tot slot delen we enkele interessante inzichten over het beruchte instagram algoritme: hoe werkt het en hoe kun je het gebruiken om je groei te versnellen?

Wat ik zo magisch vind aan Social Media? De warme community, de constante ontwikkelingen, en de kracht om je eigen podium te bouwen.

University of Amsterdam Logo
Vero Moda Logo

Training: Rock your Influencermarketing

In deze training nemen we bedrijven mee in de wereld van influencers. Door een beter begrip voor creators te ontwikkelen, kan jij daar als bedrijf slim op reageren en meer resultaten uit je marketingcampagnes halen. Daarnaast behandelen we een aantal essentiële influencermarketing vragen: hoe selecteer je de juiste influencers voor jouw campagne? Hoe benader je ze? Hoeveel hoor je ze te betalen en hoe brief je ze om tot een succesvolle campagne te komen? Gedurende deze training doorlopen we de volledige 9-stappen workflow die wij bij Social Nomads hebben ontwikkeld.

Training: Social Trends & Developments

Social media blijft zich non-stop ontwikkelen, hoe hou je dat allemaal bij als bedrijf? Je hebt het al druk genoeg dus bent op zoek naar een korte sessie waarin je snel op de hoogte wordt gebracht van de belangrijkste trends & ontwikkelingen op het gebied van social media. We zorgen ervoor dat deze training praktische actiepunten heeft voor jou als bedrijf.

The Student Hotel Amsterdam Logo
Kanari Club Amsterdam Logo

Interesse?

Heb jij interesse om Lynn te boeken voor een sessie voor jouw team of event? Of wil je bijvoorbeeld een workshop op maat? Stuur ons dan een mail met meer informatie!

Vanaf €750

Mail ons - Info[@]social-nomads.com