Lynn in het ziekenhuis; ik heb geen dikke darm

S1 E07: Ik heb geen dikke darm

door Lynn Quanjel

Yes dat klopt – ik heb geen dikke darm. Binnen 3 weken ging ik van prima gezond tot een spoedoperatie waarin mijn dikke darm verwijderd moest worden. Aangezien ik hier zoveel vragen over krijg op mijn persoonlijke creator profiel, heb ik besloten hier een uitgebreide podcast aan te wijden.

Ik kan nog steeds niet helemaal geloven dat ik dit mega persoonlijke verhaal online zet – inclusief alle details die ik nog nooit eerder heb gedeeld.

Waarom doe ik dit?

  • Om meer informatie te delen over wat het inhoud om een stoma te krijgen/ hebben
  • Om praten over medische gezondheid te normaliseren
  • Om stoma’s – en invisible disabilities – te normaliseren.
  • Om mensen te laten beseffen dat stoma’s geen stigma zijn – maar f*cking helden die levens redden. Waarom moet dit een taboe zijn? We all got issues – waarom zouden we ons daar alleen in moeten voelen?

Is deze podcast iets minder vrolijk dan je van me gewend bent? Ja. Heftige periodes en moeilijke situaties moeten erkend worden, dus ik neem je mee in die ongemakkelijkheid. Er zit een mooi einde aan, beloofd 🙂

Beluister de podcast ‘Ik heb geen dikke darmhier

Vind je het interessant om meer over stoma’s en invisible disabilities te leren? Volg me dan ook zeker op mijn creator profiel!

Lynn Quanjel

Lynn Quanjel

Lynn Quanjel is de founder van Social Nomads! Al kennen sommigen haar beter als de content creator @whoisthatblonde op Instagram. Het is Lynn's persoonlijke missie om meer vrouwen te helpen een podium voor zichzelf te bouwen door middel van mindset & social media coaching.
Lynn Quanjel - Spark Your Socials

Ben jij er klaar voor om te knallen met content?

Leer alles over de 5 stappen van een ijzersterke content strategie.

Luister nu

We release new episodes every week. Tune in wherever you listen to podcasts & leave us a review if you’re loving the content!

Listen on Spotify

Listen on Itunes

Show Notes

Leave a review

OUR PODCAST PICKS:

How to Overcome Your Self-Doubt and Claim Your Value in the Marketplace

How to Overcome Your Self-Doubt and Claim Your Value in the Marketplace

How to Overcome Your Self-Doubt and Claim Your Value in the Marketplace

More Episodes