Lynn Quanjel met laptop

S1 E08: Het belang van Personal Branding

door Lynn Quanjel

Doe jij al aan Personal Branding? Als het antwoord ‘nee‘ of ‘weet ik niet’ is, moet jij deze podcast echt even horen. Kleine spoiler alert: je hebt hoe dan ook een personal brand – of je je er nou bewust van bent of niet!

Ons brein is erop gemaakt om snel te handelen – om snelle associaties te kunnen maken. Anders zouden we dagelijks veel te langzaam functioneren. Dit betekent ook dat mensen – of ze het nou willen of niet – iedereen die ze ergens van kennen, in een hokje stoppen. En dat hokje, is eigenlijk niets anders dan jouw brand.

De kunst van personal branding is dus in feite: ervoor zorgen dat iedereen jou in een soortgelijk hokje plaatst, zodat jij een consistent en eenduidig imago hebt waarmee je bekend staat – op de manier waarop jij bekend wilt staan. Door actiever en bewuster met jouw imago om te gaan, zorg je ervoor dat je een bepaald vertrouwen, en een bepaalde herkenbaarheid voor jezelf creëert.

Pluspunt: door dat vertrouwen en die herkenbaarheid, maak je het jezelf ook nog eens een stuk gemakkelijker in je carrière. Dankzij (goede) Personal Branding kreeg ik o.a. een baan aangeboden waarvoor ik niet eens had gesolliciteerd, én had ik in de eerste maanden van mijn bedrijf al klanten zoals L’Oréal, Sanoma, The Student Hotel en Estée Lauder.

Ben je nieuwsgierig? Beluister de podcast hier
Wist je dat ik ook een workshop geef rondom Personal Branding? Bekijk ‘m hier!

Lynn Quanjel

Lynn Quanjel

Lynn Quanjel is de founder van Social Nomads! Al kennen sommigen haar beter als de content creator @whoisthatblonde op Instagram. Het is Lynn's persoonlijke missie om meer vrouwen te helpen een podium voor zichzelf te bouwen door middel van mindset & social media coaching.
Lynn Quanjel - Spark Your Socials

Ben jij er klaar voor om te knallen met content?

Leer alles over de 5 stappen van een ijzersterke content strategie.

Luister nu

We release new episodes every week. Tune in wherever you listen to podcasts & leave us a review if you’re loving the content!

Listen on Spotify

Listen on Itunes

Show Notes

Leave a review

OUR PODCAST PICKS:

How to Overcome Your Self-Doubt and Claim Your Value in the Marketplace

How to Overcome Your Self-Doubt and Claim Your Value in the Marketplace

How to Overcome Your Self-Doubt and Claim Your Value in the Marketplace

More Episodes