fbpx

Social Nomads is

 • Social
 • Young
 • Curious
 • Fast
 • Efficiënt
 • Creatief
 • Persoonlijk
 • Altijd aan

Ons verhaal

17web

Het was liefde op het eerste gezicht. 

Lynn was al jarenlang werkzaam als freelance content creator en journalist toen ze steeds vaker vragen begon te krijgen over social media -en influencer marketing. Ze begon langs te gaan bij bedrijven om een vragenuurtje te houden, of om inspiratie sessies en workshops te geven en merkte dat ze daar heel vrolijk van werd. 

Tegelijkertijd was Chichi aan het werk als freelance social media manager in de entertainment -en service branche, waar ze regelmatig met influencers moest werken voor campagnes. Vooral de sweet spot tussen zakelijke resultaten en creatieve branded content fascineerde haar. 

In 2018 was Lynn op bezoek bij The Student Hotel om een workshop te geven over influencer marketing toen ze Chichi ontmoette. Ze besloten een lunch in te plannen om te zien of ze wellicht iets voor elkaar konden betekenen, maar na de 1e lunch was het eigenlijk al direct duidelijk: de klik was niet te ontkennen. Binnen 4 maanden stond Social Nomads live en is het bedrijf sindsdien consistent gegroeid. 

Social Nomads is dus niet alleen ontstaan uit een liefde voor social media -en influencer marketing, maar ook vanuit een liefde tussen twee powervrouwen die geloven dat je met teamwork veel meer voor elkaar krijgt dat alleen. Alone you go fast, together you go far. 

Wat
willen we bereiken?

Onze missie is om een brug te bouwen tussen bedrijven en influencers om zo het niveau van digitale marketing in Nederland naar een hoger niveau te tillen. Het doel? In 2025 willen we 1 miljoen professionals (to be) hebben geholpen met social media.

Als consultancy willen we dit doel bereiken door middel van educatie en communicatie. Hoe we dat precies doen, kan je bij onze services vinden. Ga even een kijkje nemen! Vinden we leuk. 

Wie zijn wij?

We zijn bij Social Nomads super trots op ons team! Doordat we elk vanuit een eigen expertise komen, vormen we het perfecte pakket om op een praktische manier een relevante impact te maken voor onze klanten. We werken met slimme, moderne creators die zichzelf al hebben bewezen in het veld van social media marketing met meetbare resultaten. 

27web

Lynn Quanjel

@whoisthatblonde

Lynn heeft voor een lange periode gewerkt als fulltime influencer, model en journalist, waardoor ze uniek oogpunt heeft op influencer marketing voor bedrijven. Bij Social Nomads is ze verantwoordelijk voor het uitvoeren van de workshops en de consultancy sessies. Wees gewaarschuwd: haar enthousiasme is aanstekelijk.

Specialiteit: Instagram, Influencer Marketing

37web

Chichi Zhang

@chichizhangx

Als social media manager en fotograaf, heeft Chichi voor veel klanten gewerkt in de entertainment & service industrie. Ze is constant bezig met onderzoek doen  naar de nieuwste digitale marketing trends en test vervolgens de interessante strategieën uit op haar eigen kanalen zodat ze meetbare resultaten kan creëren.

Specialiteit: Instagram, content creatie

bobvanbuul

Bob van Buul

@bobvanbuul

Na vele jaren ervaring in digitale marketing, is Bob begonnen met het coachen van veelbelovende entrepreneurs. In het Social Nomads team, focust Bob zich op overkoeplende strategie, sales funnels, lead genereation en branding.

Specialiteit: B2B, digitale marketing

alex

Alex Artola

@alexartola_

Met een achtergrond in engineering en business management, geeft Alex het Social Nomads team advies op het gebied van affiliate marketing, lead generation en process optimization. Daarnaast houdt hij er een creatieve hobby op naast als micro influencer

Specialiteit: sales, consultancy

Onze Experts

 • DANNY
  DANNY Facebook Expert

  Danny Tran is een echte Facebook Expert: binnen enkele maanden tijd heeft hij meer dan 5000 leden in zijn Facebook groep weten te verzamelen en heeft hij een 6-figure business opgebouwd. Zijn expertise ligt bij communities bouwen en lead generation.

 • SANNE
  SANNE Youtube Expert

  Onze Youtube Expert Sanne Vander is constant actief op het platform Youtube en heeft meer dan 130K subscribers. Hierdoor weet ze precies wat er speelt en kan ze je alles vertellen over het algoritme van Youtube, tips rondom product placement bij creators, viral content en meer.

 • Who’s next?
  Who’s next? We zijn altijd op zoek

  Mis jij nog een expertise, of wil jij één van onze nieuwe experts worden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur een mail naar info@social-nomads.com

0

Start typing and press Enter to search

Cart Item Removed. Undo
 • No products in the cart.