Social Nomads is

 • Social
 • Young
 • Curious
 • Fast
 • Efficiënt
 • Creatief
 • Persoonlijk
 • Altijd aan

Ons verhaal

Over Social Nomads

Lynn was al jarenlang werkzaam als freelance content creator en journalist toen ze steeds vaker vragen begon te krijgen over social media -en influencer marketing. Ze begon langs te gaan bij bedrijven om een vragenuurtje te houden, of om inspiratie sessies en workshops te geven en merkte dat ze daar heel vrolijk van werd. Van het een kwam het ander en binnen een aantal maanden was Social Nomads geboren.

Sindsdien is Social Nomads zich steeds verder gaan ontwikkelen: inmiddels werken we met meerdere experts en freelancers die elk een speciefieke bijdrage hebben aan het team. Het concept is namelijk het volgende: wie kan jouw bedrijf beter vertellen hoe ze hun Social Media strategie moeten boosten, dan degenen die dat succes zelf al hebben behaald?

Naast het feit dat we advies geven op het gebied van Social Media -en influencermarketing, vinden we het ook belangrijk om resultaten te genereren voor onze klanten. Daarom hebben we een unieke structuur ontwikkeld waarin we lange termijn marketing (social media & branding) combineren met korte termijn resultaten: lead generation. Door deze structuur toe te passen creëren we efficiënte marketing strategieën voor onze klanten waarin zowel autoriteit en imago, als performance en sales worden geoptimaliseerd.

We zijn uiterst selectief met de experts waar we mee samenwerken, zodat we de beste kwaliteit kunnen garanderen en zo ons doel kunnen behalen:

Wat
willen we bereiken?

Onze missie is om een brug te bouwen tussen bedrijven en influencers om zo het niveau van digitale marketing in Nederland naar een hoger niveau te tillen. Het doel? In 2025 willen we 1 miljoen professionals (to be) hebben geholpen met social media.

Als consultancy willen we dit doel bereiken door middel van educatie en communicatie. Hoe we dat precies doen, kan je bij onze services vinden. Ga even een kijkje nemen! Vinden we leuk. 

Wie zijn wij?

We zijn bij Social Nomads super trots op ons team! Doordat we elk vanuit een eigen expertise komen, vormen we het perfecte pakket om op een praktische manier een relevante impact te maken voor onze klanten. We werken met slimme, moderne creators die zichzelf al hebben bewezen in het veld van social media marketing met meetbare resultaten. 

27web

Lynn Quanjel

@whoisthatblonde

Lynn heeft voor een lange periode gewerkt als fulltime influencer, model en journalist, waardoor ze uniek oogpunt heeft op influencer marketing voor bedrijven. Bij Social Nomads is ze verantwoordelijk voor het uitvoeren van de workshops en de consultancy sessies. Wees gewaarschuwd: haar enthousiasme is aanstekelijk.

Specialiteit: Instagram, Influencer Marketing

alex

Alex Artola

@alexartola_

Met een achtergrond in engineering en business management, werkt Alex bij ons achter de schermen aan alle digitale processen en sales optimalisaties. Daarnaast houdt hij er een creatieve hobby op naast als micro influencer

Specialiteit: sales, process optimization

Onze Experts

 • DANNY
  DANNY Facebook Expert

  Danny Tran is een echte Facebook Expert: binnen enkele maanden tijd heeft hij meer dan 5000 leden in zijn Facebook groep weten te verzamelen en heeft hij een 6-figure business opgebouwd. Zijn expertise ligt bij communities bouwen en lead generation.

 • SANNE
  SANNE Youtube Expert

  Onze Youtube Expert Sanne Vander is constant actief op het platform Youtube en heeft meer dan 130K subscribers. Hierdoor weet ze precies wat er speelt en kan ze je alles vertellen over het algoritme van Youtube, tips rondom product placement bij creators, viral content en meer.

 • Who’s next?
  Who’s next? We zijn altijd op zoek

  Mis jij nog een expertise, of wil jij één van onze nieuwe experts worden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur een mail naar info@social-nomads.com

0

Start typing and press Enter to search

Cart Item Removed. Undo
 • No products in the cart.